6 Aylık Veda..

A2 takımımızdan bu sene A takımımıza yükselen ve kısa süre içersinde taraftarın sevgisini kazanan Serdar Eylik sezon sonuna kadar Orduspor'a kiralandı. Genç oyuncumuza yeni takımında başarılar diliyor ve en iyi şekilde gelecek sezon aramızda görmek istediğimizi belirtiyoruz.
Yolun açık olsun Serdar..

9 yorum:

  1. geçmiş olsun bir yıldızı daha söndürdük. bu kiralama olayları saçma sapan maceralardan öteye geçemiyor. Arda örneğini verenlere şiddetle karşı çıkıyorum. Arda Manisa'dayken kaç Galatasaray'lının haberi vardı orada olduğundan? Daha doğrusu Carrusca Mlada Bolesvlav maçından önce sakatlanmasa acaba Arda bugünkü Arda olarak anılabilecek miydi? Yoksa Özgürcan, Cafercan, Mülayim, Oğuz, İrfan, Cihan, Zafer, Sencan gibi kaybolup gidecek miydi? Cafercan gelişime en açık olduğu yıllarda 3. sınıf takımların 3. sınıf antreman sahalarında, yedek klübelerinde çürütülerek heba edilmedi mi?

    Altın bir jenerasyon heba edildi bu uğurda, bari Serdarlar Emreler Semihler yok olmasın..

    YanıtlaSil
  2. resmi sitemiz sezon sonuna kadar diyor, Orduspor yönetimi 1,5 yıllık sözleşme diyor.....

    kaldı ki nikolatesla'ya katılıyorum. geçmişteki kötü anılarımızdan dolayı maalesef Eylik'i kaybettik gibi duruyor. inşallah yanılırım.

    YanıtlaSil
  3. beyler Türkiye lig systemi kötü! O yüzden nadir bir sekilde yildiz cikiyor. Ilk önce TFF lig systemini gözden gecirmeli. Yani 2.lig A b kategorisi degil. Süperlig, 2.lig (18-20takim), 3.lig 18-20takim, sonra baslarsin 4.ligi kategorilere ayirmaya yani marmara,dogu,bati vsvs ve playoff seklinde 3.lige cikar takimlar. Böyle bir system icinde 3.ligdeki takimlar ve 4.ligin güclü ekipleri dahil amatör takim olmaktan öte profesyonel düsünmeye basliyorlar. Ayrica TFF Ihaleden dolayi yaklasik 40milyon dollar alacak senelik. Bunun 5milyonunu alt kümelere yatirsa bakin neler oluyor. Benim yukardaki yazdigim system ALmanya lig systemi! Ve Hamit,Halil gibi yildizlar 3.ligde pro düsünen Wattenscheid takiminda oynayarak schalkeye geldiler.

    Sonra 2. adim a2/paf ligi ya ingiliz usulü olacak yani Reserv lig ama yas sinir kalkacak ve en önemlisi YABANCI siniri olmayacak genc takimlarda. Bakiniz Chelsea alt yapisina Reserv ligin maclari Stadda oynaniyor Gökhan töreyi aldilar bir kacda zenci var (hatta biri yüzünden 6ay transfer yasagi geldi) ama birgün onlar cikacak A takima ve resmen para basacak takimlar. YADA almanya usulü yapacaksin yani Genc takimlar (a2 takimi daha dogrusu yine bu yukardaki yabanci ve yas sinir olmaksizin) en fazla 3ü lige cikabilecekler. Yani almanyada 3.ligde Bayern, Bremen, Stuttgart A2 takimi oynuyor ve rakipleride disli. Bu 2 adim atilsa 5-10 sene icinde hersey bam baska olur. Ülkemizden kakalar, drogbalar cikar ve bir Ardaya endeksli olmayiz. 70milyonun arasindan bir ardami cikar sadece? Onuda gectim ona yaklasan öteki 3 oyuncu Gökhan töre, Mesut ve Nuri almanyadan cikmis bir düsünün hatamiz nerde...

    Artik bahanemiz yok. Futbol kurumsalasmaya basladi ve Ankaragücü bugün Geremi,Vassel belki yarin Appiah Tomasi kadrosuna katiyorsa (yani bizim fenerin ve besiktasin 5-10 sene önceki eski transfer politikasini izliyorsa) ozaman en gec 5-6 seneye onlarinda büyük transferleri olur Baros gibi. Artik iyi ve kötü arasindaki fark kapanmali yoksa binlerce amatör külüp arasinda 5-10tane büyük takim kalacak ve kolay kolay sicrama yapabilen olmaz birdaha. Umarim adimlar atilir artik...

    YanıtlaSil
  4. ya s19 şaka mısın arkadaşım sen ya system ne allah aşkına doğru düzgün sistem yazsan olmuyor mu işinize karışmak gibi olmasın ama yorumları yayınlayan arkadaşlar da bu tür yorumları yayınlamasa daha iyi olur

    YanıtlaSil
  5. HUS CENG SITK 1.5 PORS,KRFSLY,PLV,TRS,FRN STLC 13.00

    mehmet şenol'un son yazdığı şifre işte.
    H.Ustünel ve gizli ajan Cengiz Sıtkı 1.5 milyon euroluk porsche arabasıyla beraber kurufasulye pilav yerken terasta oturmayı seven fırın sütlacı 13.00de yeşilköy'e getiriyor.
    adam da şaştı kendini. :)

    YanıtlaSil
  6. 1.5 porsiyon kurufasulye pilav =)

    Alın ben de bir şifre yazayım;

    slm nbr asl pls tşk.

    Sizi bilmem ama beni fena sıktı şifreler falan =)

    YanıtlaSil
  7. adsiz arkadas 4dil konusuyorum ücü ana dilim gibi. Türkiye topraklarinda dogmadim, avrupada yasiyorum kusura bakma bir iki kelimeyi yanlis yazarsam. Yorumlarinla haberlere renk katacagina milleti kücümsemende tabi ayri bir güzelik. FCN olarak sizinde böyle yorumlari adsiz olarak kabul etmenizde üzücü...

    YanıtlaSil
  8. @ s19

    boyle seylere takilma arkadasim sen dusunmeye, fikir uretmeye devam et yazdiklarinin bazilari tartisilabilir olsa da hic mi hic sacma degiller.
    ps: 1.5 kuru fasulye, pilav, tursu, firin sutlac.. hakikatten de sikti artik bu sifreler:)

    YanıtlaSil
  9. 15 civarı maç ilk 11 oynarsa seneye Galatasaray'ın yıldızı olabilir. Umarım oynar. Bekleyip, takip edeceğim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0