Galatasaray ve Robinho..

Blogumuzun değerli yazarlarından Ace'nin (Alper) belirttiği bir cümle vardı.. Eğer o isim gelirse Dos Santos'un adını bile unutursunuz diye belirtmişti yazarımız.. Evet, bu isim belki size çok ütopik gelecek fakat Robinho ile ciddi ciddi ilgilenmiştik bir süre.. Dos Santos'un satın alma opsiyonu eğer olmasaydı Robinho'yu kiralamamız söz konusuydu. Brezilyalı süperstar sezon sonuna kadar futbola başladığı takımı olan Santos'ta forma giyecek. Manchester City temsilcisinin başarılı teknik direktörü Roberto Mancini bu durumu resmen açıklarken bizim aldığımız bilgileri doğrulayan bir ifade belirtti;
"Robinho için Santos takımı ile anlaşma aşamasına geldik. Sezon sonuna kadar orada forma giyecek, sonrasında tekrardan aramıza dönecek. Bu transferin sonuç kazanmasının uzama sebebi bu konuda Galatasaray ile yapılan transfer görüşmeleriydi. Robinho hala benim oyuncum ve sezon sonu onu en hazır bir biçimde takımımda görmek istiyorum."

İki üç yıl evel takımımızda Heinz'ler, Saidou'lar forma giyerken şimdi Robinho için masaya oturuyoruz. Şaka gibi öyle değil mi?

28 yorum:

  1. Burdan tekrar Kewelli satani bizde satariz diyen iyi gün taraftlarina selam olsun... Fenerbahce Eto,Ronaldinho ile masaya bile oturmadi ama haberi cikti adamlarda sisti bi güzel. Ronaldinho icin 1ay Ülkerin kapisina dayandi yalvardi Fener ama nafile. Eto olayida bir rüyadan ibareti. Robinho olayinin asli oldugu bal gibi ortada. Dünyada ilk 20ye girecek bir adam ciddi ciddi bize gelmeye sicak bakti, kisa bir zaman icin olsa bile. Düsünün Stad biterse, projeler gerceklesirse 5sene icinde ve kurumsal acidan ilerlere gidebilirsek ilk11de 3-4 30milyon dollarlik adam olabilir. Umarim bu sezon Sampiyon olarak Digitürk ve Sampiyonlar liginin kaymani bi güzel yeriz :)

    YanıtlaSil
  2. vayyy be güzel haldun um.... alsaydık iyi olacaktı.. rijkaarda söz dinletirdi ona!! offff şimdi böyle olunca aldıklarımızla yetinemiyoruz. ne nankörüm ben! :)

    YanıtlaSil
  3. sayın FCN kalbime iniyodu az kalsın Robinho geliyo sandım....ama olsun. Şuan görüştüğümüz bir futbolcu daha var sanırım acaba isim biliyorsanız bize söylermisiniz

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Yavuz,

    Elimizden kaçtı demek doğru olmaz.
    Görüşmeler yapıldı fakat 4 aylığına Robinho'yu almaktansa satın alma opsiyonuyla birlikte Giovani Dos Santos'u kadromuza katmak daha doğru olacaktır.
    Keza Robinho 4 ay oynadıktan sonra gidecek ve bonservisini almamız gibi bir durum söz konusu olmayacaktı, fakat geleceğin yıldız adaylarından Giovani'yi kadromuza dahil edebiliriz sezon sonunda.

    City ekibi ile görüşmeler yapıldı fakat oyuncu Brezilya'ya gitmek istediğini söyledi. Ama eğer Giovani'nin satın alma opsiyonu olmasaydı büyük ihtimalle bugün Robinho'yu yazacaktı resmi sitemiz. Roberto Mancini'ninde açıklamaları bu yönde zaten farkındaysan :)

    =================

    Houner,

    Görüştüğüm isim tam olarak ifade etmemiz "şimdilik" mümkün görünmüyor. Ortam biraz sisli, sisler ortadan kalksın bizlerde belirtiriz burada. Eğer olmazsa yine blogumuzda bu tür bir açıklama ile sizlere açıklarız.

    Görüşmeler büyük ihtimalle halen devam ediyordur.

    YanıtlaSil
  5. Giovanni dogru secim.
    Robinhoyunun zaten bonservisini alamazdik.

    YanıtlaSil
  6. FCN bu yeni transfer hakkında;
    1) Transferi Rijkaard mı istemiş? Yani bu kadar transfer yapılıyor ve devre arasındayız. Takıma uyum süreci olayları falan var.
    2) Ayrıca lig için Jo'yu aldık. Bu görüştüğümüz adam forvetmiş. Avrupada bu adam oynayacak kalitedeyse Jo neden alındı?
    Bu kadar transfer başarı getirirmi bilmiyorum.

    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. @fcn blog

    doğru söylüyorsun.. ben robinhonun sadece 4 aylığına geleceği kısmını kaçırmışım :) o zaman kat ve kat doğru iş yapılmış. ama hani robinho galatasarayda ( 4 aylıkta olsa) sözü insanın içini kıpır kıpır yapıyor.. sadece dünyada ses getirmesi adına..


    bu sis pus bir dağılsın zaten ne olacaksa yarın öğlene kadar olacak sanırım.. bu gece güncelleme yaparsınız büyük bir ihtimal.. yada yarın öğlene kadar en geç taze bilgi gelir sanırım... acaba haldun üstünel gelsede transfer görüsmesi devam edecek mi yoksa haldun üstünel geldiyse bitmistir demek midir.. yanlış anlamadıysam haldun ingilterede yalnız değil gibi birsey söylenmişti....

    YanıtlaSil
  8. Tanura;

    1) Rijkaard'ın raporu doğrultusunda hareket ediliyor. Uyum süreci gibi birşey olmaz merak etme yaklaşık 15 gün boşluk var ve her biri profesyonel oyuncular. Bu adamlar sahada sadece futbol oynamayı düşünen adamlar.

    2) Bize gelen bilgi forvet diye. Ama Üstünel çıkar ortasaha alır gelir veya defans alır gelir orasını bilemeyiz. Amacımız büyük ihtimalle Avrupa'da oynayabilecek bir forvet almak istiyoruz. Nonda'dan daha iyi olacak ve yedek kalmayı pek ses etmeyecek bir adam.

    Artık bu isim kim olur bilinmez.

    YanıtlaSil
  9. "İki üç yıl evel takımımızda Heinz'ler, Saidou'lar forma giyerken şimdi Robinho için masaya oturuyoruz. Şaka gibi öyle değil mi?"

    yazı buraya kadar güzeldi, bilgilendikte yakıştıramadım bu kısmı be kardeşim. tamam oyuncu kalitesinde büyük yükseliş olabilir ama biz saidou'larla heinze'lerle de şerefli şampiyonluklar gördük be kardeşim. yani haklısın ama bu şekilde yazman doğru değil bana göre...

    YanıtlaSil
  10. Galatasaray EPL'den aldığı oyuncularla sonuna United ya da FC eklerse şaşırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  11. Arnawut'cum oradaki belirtme amacımız vizyonun ve hedeflerin ne kadar büyümüş olduğudur.

    Yoksa Heinz ve Saidou'lu kadroyla yaşanan +16'yı değil Robinho'ya Barcelona'nın kadrosunu komple alsalar gene değişmem.

    YanıtlaSil
  12. ahhhhh ahhh hastasıyım ben o adamın be keşke be keşke gelseydi valla ağlardım billa ağlardım 4 aydan geçtim bi kere eski açığa çağırsak bi kere GALATASARAY ımızın golü Robson De Souza Robinho diye bağırsak yeterdi be abi

    YanıtlaSil
  13. pavlycenko nasıl yazılıyor bilmiyorum ama ersin düzen onunla görüsülüyor ilk olarak olmazsa baskası dedi!!!!! ohaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  14. bence dos santos ile doğru seçim yapılmış. "bu sene şampiyon olursak ve yeni stadımızda nasıl bir kadroyla çıkarız" düşüncesi bile heyecan verici..

    YanıtlaSil
  15. Galatasaray'da bir futbol devrimi gerceklesiyor su an, Adnan Polat ve ekibinin Rijkaard ile anlasmasindan itibaren baslayan surec birkac sene icerisinde Galatasaray'i Avrupa'nin sayili takimlari arasina sokabilecek tutarli bir ivme yakalayabilir. Umarim uzun ve kisa vade planlari Rijkaard ve Neskeens'in tematik semalari dahilinde yapilir. Turk futbolu uzun suredir gunu kurtariyor, ve benim icin cok buyuk bir sevinc rakibimiz Fenerbahce Daum, Gokhan Unal, vs. transferleriyle gelecegin futboluna uzak kalmaya devam edecek. Cok degil birkac sene icerisinde Fenerbahce yavas yavas "rakibimiz" olmaktan cikacak. Bu surecin kurumsal birlik ve tutarlilik ile gerceklesmesi, saglam bir finansal omurga ile cevrelenmesi ile, yine, bazi guzel degisikliklerin oncusu olabiliriz.

    YanıtlaSil
  16. Görüştüğümüz isim bence Pavlucenko

    YanıtlaSil
  17. Sevgili FCN şimdi bizim stadımız tamamlandıktan sonra ilk 10 yıl gelirler galatasarayımızın kasasınamı girecek yoksa stadın belli bölümlerindeki gelirler türk telekomamı gidecek.Bu konuya ilgili bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  18. @FCN;

    Satın alma opsiyonundaki rakamlarla ilgili bir bilgi edinebildiniz mi acaba? sanırım 8 ya da 10 milyon euro gibi bir açıklama yapmıştınız. o civarda bir ücretle sezon sonunda kadromuza katma şansımız varsa cidden, çok ucuza almış oluruz...ama yine de tekrar sormak istedim bu rakamda netlik var mı diye?

    YanıtlaSil
  19. Almanyadan hamiti alip gelse burdada sercani bitirseler cok sey mi istemis ourum FNC???

    YanıtlaSil
  20. Hamit ve sercan gelse super olur. Dimi ama???

    YanıtlaSil
  21. FCN Blog Gio'nun opsiyonu nasıl bir olay hala anlayamadım ben. Şimdi bizim sene sonu satın alma hakkımız var da, nasıl bir anlaşma bu? Belirsiz bir ücret mi, veya Tottenham bu oyuncuyu satmak isterse mi devreye giriyor? Bunu bir ayrıntılı anlatsan da anlasak.

    YanıtlaSil
  22. Giovani Dos Santos'un satın alma opsiyonu 8 milyon euro karşılığında Galatasaray'da arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  23. Haldun Üstünel, dos Santos ile birlikte akşam 18.30'da geliyorlar(mış).

    Yurtdışı transferleri güzel şekilde sonlandı.

    Başarılara doğru yürüme zamanı...

    YanıtlaSil
  24. Sonlandı mı gerçekten? Yoksa forvet konusunda görüşmeler sürüyor mu?

    YanıtlaSil
  25. 5.5 diye duymustuk Dos Santos`un satin alma opsiyonunu ?

    YanıtlaSil
  26. Çok mutluyum Nonda gitmiş!

    YanıtlaSil
  27. keşke gelse Robinho tam aradığımız adam sorunlu ama Franck hallederdi o işi..

    Bu arada Nonda gitmiş Santosla beraber Haldun baba geliomuş İstanbula demekki Santos forvette A. Madrid maçında :d

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0