Hazırlık Kampı | 2.Gün ve Diğer Gelişmeler

Antalya kampının ikinci ve üçüncü çalışmaları bugün gerçekleştirildi. Galatasarayımızın devre arası kampında moraller ve çalışma azmi üst düzeyde idi.. Oyuncularımıza tatil epey yaramış diyebiliriz.. Bugün gerçekleştirilen antremanların ilkinde güce dayalı çalışmalar yapıldı ve kondüsyon programları uygulandı. Roca ve Cuadrat oyuncularımızı ikinci yarıya fiziksel olarak hazırlarken uygulanan ilginç program epey gülüşmelere neden oldu. Yaklaşık 70, 75 dakikalık ilk antremanda oyuncuların özellikle Arda Turan'ın hırsı dikkatimizi çekmemize neden oldu. Güç çalışmasında Servet-Nonda eşleşmesi ise gülüşmelere neden oldu. Takımın morali gayet yerinde.. Espriler havalarda uçuşuyor.. Akşam antremanı öncesinde Rijkaard takımla bir konuşma yaptı. A2 takımınında beraber kamp yaptığı Antalya'da sık sık Jan Derks ile görüşen teknik direktörümüz oyunculara yaptığı konuşma sonrasında antremanda taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Roca'nın zaman zaman oyuncuları uyarmasıda dikkat çekti. Linderoth'un hırsı ve oynama azmi ise gerçekten görülmeye değerdi. Eğer herhangi bir sakatlık yada olumsuzluk yaşanmazsa ortasahayı domine etmesi için istediğimiz oyuncu olabilir kendisi. İnanılmaz bir istek ve hırsla antremanlarda kendisini gösteriyor ve takım arkadaşlarından alkış almayı başardı. Aynı istek ve hırs Arda'yıda kaplamış durumda.. Kaptan ligin ikinci yarısına bomba gibi dönecek diyebiliriz.. Enteresan bir durum ise gözümüze çarptı. Aydın topla çalışmasını, güç çalışmasını falan A2 takımından gelen genç oyuncular ile yaptı. Acaba kendisini toparlaması için A2 takımına falan mı gönderildi diye düşünmüyor değilim; bu konuyu araştırmak gerekiyor.. Bu arada A2 takımımızda A takımımızla birlikte Antalya'da bulunuyor ve Rijkaard antremanlara Sinan-Emirhan ikilisini dahil etti. Jan Derks ile sık sık görüşüyor hocamız antremanlar sırasında ve oyuncuların gelişimini dikkatle takip ediyor. Sinan'ı ligin ikinci yarısında A takıma dahil olmuş vaziyette görebiliriz. Bu arada Rijkaard'ın isteği doğrultusunda takım 14 Ocak tarihine kadar Antalya'da kampta olacak.. Normalde 10 Ocak'ta Ordu maçından sonra İstanbul'a dönmemiz planlanıyordu fakat yöneticiler ile yapılan görüşmeler sonrasında Ordu maçından sonra İstanbul'a değil, tekrar Antalya'ya döneceğiz. Milan Baros ilk kez sahaya çıktı ve sahada kısa bir süre çalıştı.. Fizyoterapisti ile özel program uygulayan Çek yıldız kenarda yürüyüş ve kısa tempolu koşu yaptı. Baros sahaye çıktığında elbet takdir edersiniz ki bütün gözler ona döndü. Onu epey özlemiştik; görmemiz iyi oldu. Sabri'nin ise sol baldırında bir sakatlık bulunuyor..
Transferde ise gelişmeler devam ediyor.. Sercan için bir kaç gün beklememiz gerekiyor.. Bursa temsilcisinden yanıt bekliyoruz ve Sercan ile ilgilenen tek takımız şu anda ciddi teklifi yapan ve görüşme kaydeden.. Hafta içersinde herşey netleşecektir.. Ali Turan için hafta içi Kayserispor takımı ile bir görüşmemiz olacak, bu görüşmeyi Kayseri temsilcisi istedi bizden yanıt bekliyorlar.. Bu arada unutmadan belirtelim; Kayserispor bizi TFF'ye oyuncularını ayarttığımız gerekçesiyle şikayet etmiş fakat ellerinde kanıt yok, belge yok. Buna nasıl cüret ettiler gerçekten merak ve şaşkınlık içersinde bekliyoruz sonucu.. Hayır adamların FIFA'nın kurallarındanda haberi yok galiba, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan oyuncu yasal olarak diğer takımlarla görüşebilir diye bir madde var.. Alman basınında ve Rogon menajerlik şirketinin yaptığı açıklamalar sonrasında Ricardo Costa ile anlaşmışız. Bizlerde bunu dış kaynaklardan öğrendik yani adı geçen birisi değildi; sonrasında teyit ettirdik haberi. Son durum belli olur yakın zaman içersinde fakat başka süprizlere hazır olun. Elbette devre arasında ultra süper bir yıldız alamazsınız fakat sezon sonu için bazı girişimler var.

5 yorum:

  1. arkadaslar kusura bakmayin ben biraz faa yazyorum gubetcilikten olsa gerek ozur dleyerek sozume basliyorum, bencede linderoth un form tutmasi ve orta sahayi domine etfesi lazim yoksa biz daha cok defans rezaleti goruruz. adam hem savunma hemde oyunu iki yonlu cok hizli tektoplarla oynuyor. bu sene bizi bu cikmazdan ger transfer olmazsa oraya ancak linderoth kurtarir. tt arenaya mutlaka buyuk bi isim gelecek diyor icinmden bi ses malum artik futbol dunyada kuculmeyen tek endustri pazarlama cok muhim onun icin yeni bir bomba bekliyom ben haziran ayina.

    YanıtlaSil
  2. linderoth turkiye ortalamasinin uzeri bir laiteye sahip eger form tutarsa haziran'da sozlesme yenilenir bu oyuncuyla ben o kadar iddialiyim bu konuda ama gercekci olmak gerekirse bu neredeyse imkansiz 2.5 yil aradan sonra! fakat mademki o kalitede ve saglam bir adami devre arasinda transfer etme imkanimiz yok hic olmazsa kendisinden en azindan bir 5ay yararlanirsak hellme'nin de dedigi gibi bu buyuk orta saha cikmazindan kurtulmus olmakla kalmaz tum oyun cehremiz tahmin edemeyecigimiz kadar degisir.

    YanıtlaSil
  3. ilk fotoğrafta emre aşık'ın yanındaki uzun boylu futbolcu kim? daha çok basketbolcuyu andırıyor : )

    YanıtlaSil
  4. emre asik'in yanindaki sinan osmanoglu olmali, kendisi 1,97m boyunda

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0