Ricardo Costa..

Ricardo Costa, transfer söylentileri sonrasında resmi ağızdan bir açıklama yaptı.. Durduk yere; hikayeden uyduracak değil ya bu açıklamayı.. Elbet var birşeyler, ne kadar net; ne kadar karışık bilinmez ama ortada Rogon menajerlik şirketi ve oyuncu tarafından yapılan resmi bir açıklama var.. "Evet, Galatasaray ile anlaştık ve sadece kulübümle anlaşmalarını bekliyorum.."

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli başarılı stoper için Alman temsilcisi ile görüşüyoruz. Wolfsburg takımının istediği 3 milyon euro, biz ise Alman takımına 2 milyon euro teklif ediyoruz. Anlaşma sağlanır mı, şimdilik yakın gibi görünüyor.. Haldun Üstünel'de bu transferi görüşmek için Alman temsilcileri ile masaya oturmuş vaziyette.. Portekizli sözleşmeyi imzaladığı takdirde UEFA Avrupa Ligi maçlarında forma giyebilecek.

Portekizli oyuncu ile anlaşırmıyız bilinmez, görüşmeler ne alemdedir, nedir son durum bilinmez.. Bildiğimiz kısımlar yukarıda yazıyor; gerisi hakkında herhngi bir bilgimiz yok.. Bizde söylentiler sonrasında biraz kurcaladık ve haberin küçük detaylarını öğrendik.. Keza Costa haberini Almanların yaptığı haberlerden ve yapılan açıklamalardan sonra girmiş bulunuyoruz.

56 yorum:

  1. İnşallah ters köşe olurda Simunek veya Barzagliyi alırız. :) ( Çok uçtum galiba. )

    YanıtlaSil
  2. Bu adam topu oyuna sokar mı tanıyan biri yazarsa sevinirim
    Hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
  3. ricardo costa ile ilgilenmiyoruz, menajer oyunu, (sağlam kaynak! yorumu yayınlamayabilirsin)

    YanıtlaSil
  4. yazıklar galatasaraya yazıklar olsun haldun üstünel e bu adamı alırsalar.kaç gündür beklettikleri adam bumuydu.bu adam daha kendi tAKIMINDA on bir oyuncuu değilken galatasarayda ne iş var.adam 5 kere milli olmuş o maçlarda bile sonradan oyuna girmiş.ben haldun bu transferi yaparsa ona inancım sarsılacak.yakışmıyo haldun yakışmıyo.fcn inş doğru olmadığını sölersinizde bu haber bizi şok etmez.

    YanıtlaSil
  5. Anlaşma sağlandı zannedersem..Hayırlı olsun diyelim gönül Rafael Marquez'i isterdi ama olsun..Belki Lincoln'le takas olur da asıl parayı Kompany'e veririz.Ama Ricardo Porto daki gibi oynarsa 3-4 yıl yukumuzu rahatlıkla çeker zannedersem de oyle olucak.Yerden iyi boyuna rağmen havadan da iyi,zamanlaması da fena sayılmaz, yaş 28 tam da olgunluk dönemi zaten Galatatasary'da oynamak istemesi de büyük bir artı,Üst düzey oyunculara karşı da birçok maç çıkardı tecrubesi iyi..2milyon euro'nun altında kapatırsak bence başarıdır...

    YanıtlaSil
  6. bu arada Bursa Iglesias'la sözleşme imzalamış. Sercan gelici gibi...

    YanıtlaSil
  7. @ArenaFutbol

    Servet ondan daha iyi sokar herhalde topu oyuna. Vasatın biraz altında sayılabilecek bir futbolcu, bonservis bedeli için düşünülen rakamlardan da açıkça belli zaten. Umarım eğer gerçekten alınırsa, yedek olarak alınması düşünülüyordur. Yani defansa 1 değil 2 transfer şeklinde.

    YanıtlaSil
  8. Adnan Sezgin Ricardo için 'önceden ilgilendiğimiz bir futbolcuydu, konusunda ciddi bir görüşme yapılmadı' demiş, sağ gösterip sol vurabiliriz..

    YanıtlaSil
  9. ya benice bu adam olmamalı almanyadan gelen adamdan pek hayır gelmez bize bence kesinlikle italya veya ispanya,ingiltere bunlardan olmalı kısa zamanda katkı sağlamasını istiyosak eğer

    YanıtlaSil
  10. oynadığı her takımda yedek olmuş topçuyu galatasaray ın defansına almak biraz abes kaçıcak ama napalım.

    YanıtlaSil
  11. turkspor.nette ADNAN SEZGİN'DEN ÖZEL AÇIKLAMA başlığıyla çıkan yazı

    Volkan Şen ile anlaştımız haberi tamamen yalan.. Böyle bir anlaşma yok.. Ricardo Costa listemizde olan bir futbolcu ancak bitmiş bir transfer yok.. önceden ilgilendiğimiz bir futbolcuydu, transferi konusunda ciddi bir görüşme yapılmadı. Lincoln takası gündeme gelmedi.. Sercan Yıldırım konusunda ise bir kaç gün daha bekleyin..

    YanıtlaSil
  12. Arkadaşlar Adnan Sezgin'in açıklamaları konusunda birşey diyemeyeceğim. Sonuçta öyle bir durum olsa inanın bizlerinde haberi olurdu. Ayrıca Turkspor.Net sitesinin sayın Sezgin'e bu kadar yakın olması, canı her sıkıldığında arayıp bu böylemi diye sorması ve ne hikmetse her birine cevap alması pek inandırıcı gelmiyor.

    Ne zaman nerde transfer haberi veya detayı olsa Turkspor ekibi Adnan Sezgin'i zırt pırt arayıp rahatsız edebiliyor.

    YanıtlaSil
  13. dogruysa eger kestirmeden soylemeli: yanlis transfer! istatistikler yalan soylemez bu oyuncu gittigi her takimda yedek kalmis ise 28 yasina kadar gozden kacmis bir yetenek olamaz haliyle oyleyse bizim acil koduyla aradigimiz kurtarici savunmaci olmasini da beklemek hayalcilik olur. evet kewell liverpool'da, baros ve keita da lyon'da degismez oyuncular degillerdi ama kewell'i 20 yasinda leeds ile ASY'de, baros'u 21 yasinda liverpool'da izlemisligimiz vardi yada keita'yi cok iyi gecirdigi bir 2 sezon zaten lyon'a tasimisti. evet meira da cok yetenekli ve kariyerli idi ama bu tur surprizler genelde maalesef olumsuz yonde vuku buluyor futbolda. hayirlisi olsun umarim faydali olur - eger anlasma yapildiysa elbette ama gonul ali turan yada gokhan zan tipinde ve en onemlisi sozlesmesi bitmek uzere olan oyunculardan ziyade kalitesi ve kariyeri tartisilamayacak bir isimle anlasilmasini istiyor zira defans problemi gercektende cok ciddi fakat hayatin gercekleri ve kulubun ekonomik gucu de belli ne yazikki!

    YanıtlaSil
  14. ayrica bu transfer (yine eger gerceklesirse tabi) orta sahaya oyunun iki yonunu de oyanayabilen, gercek anlamda kaliteli bir oyuncunun alinmasini da zorunluluk haline getirmistir.

    YanıtlaSil
  15. Meira, takımımıza maddi konudan en çok getiriyi getiren oyunculardan. Bence güzel bir transferdi Meira, pek iyi oynamasada zarar etmedik.

    YanıtlaSil
  16. arkadaslar bukadar panik yapmayin rakamlara aldanmayin. ben bu adamin portoyla uefa kupasini ve sampiyonlarligi kupasini aldiklarinda oynadiklari butun maclari izkledim denizli maci dahil. defansin iki kilid oyuncusundan birisiydi digeride malum chealse deki carvallho ve uzerine basarak soyluyorum butun maclarda hemen hemen oynadi kendi liglerini takip etmedim ama avrupa kupasi maclarindan tanidigim kadariyla mucadeleci ve italyan stili sert mudahaleleri var. yani pasif defans yapan birisidegil. bence bizim ligimizde cok rahat oynayacak bir oyuncudur.
    ikinci konu geriden top cikarma meselesi defansimizdan degil onliberolarimizin top teknigi ve oyun okuma problemlerinden kaynaklanmaktadir defansif yonleride bu sene cok tartisilir ozellikle mehmet topal cok tembellesti adeta yere dusmeden oyun bitirir olduk, bunu sahadaki ikili mucadelelere vurgu yapmak adina ozellikle soyluyorum. bizim sorunumuz gerden top yapma degil. Esas sorun, oyunun gerisinde yapmamiz gereken mucadeleyi yapmak yerine bu isten sorumlu topcularin hadlerini asarak hucum sevdasina kapilmalari yada oyununun korkak yonunu secmeleri kendi kazmaliklarini kapatmak icin, mehmet topal ve baris bizim ihtiyacimiz olan oyuncular degildir.bize lazim olan mucadeleci ve tenik bir on liberodur. makalele yada patrick viera tarzi bir oyuncu. ha defans meselesine gelince gecmis senelere oranla servette muthis bir mucadele dususu gozlemliyorum daha dogrusu cok tembellesti hucumda gosterdigi istahi ve hirsi defansta yok. bunlar uzerinde dusunerek yola cikarsak defansimizin sorunu top yapamamak degil mucadele ve takim defansini iyi yapamamalarindan kaynaklanmaktadir butun duran toplarda adam kacirmalar ve sacma sapan adam paylasimlari, yedigimiz gollerin hic birisi defansin cikarken kaptirdigi toplar dan degil genel de duran top ve rakibin defansin bosluklarindan yaralandigi pozisyonlardan gelmistir. hal boley olunca bize lazim olan adam budur derim ha kim istemez bizim defansimizdada hem teknik hem guclu karakterler olmasin ama su zamanda ve bu butceyle alinabilecek oyuncular bunlardir. hadi darisi yi bir golcuye diyelim ama esas ayrinti onliberoda gizli derim ben.

    YanıtlaSil
  17. @ ArenaFutbol,

    evet haklisin orasi kesinlikle dogru. ben sadece kaliteli ve kariyerinin en verimli caglarinda bile olsa bir oyuncunun su veya bu sebeplerden teknik olarak faydali olamayabilecegine isaret etmek istedim. ama dedim ya gerceklerden de uzaklasamiyoruz fazla. hem kisitli butce hem de ara transferde kayseri bile oyuncusunu birakmak istemiyor. (gerci "kayserispor ve transfer" diye bir ozel bir analiz yapilmali ama biz utanmazlar deyip gecelim vakit harcamaya degmez)

    YanıtlaSil
  18. lutfen arkadaslar bu adam portonun aldigi uefa ve samopiyonlarligi kupasi maclarinda carvallho ile defansin vazgecilmeziydi yapmayin hemen asmayin adami song da bize gelmeden pek istikrarli bi durumu yoktu ona bakarsak. unutmayin meira gittikten sonrada basimiza gelenler ortada.bizim sorunumuz defansin gerekli mucadeleyi ve hirsi maalesef gostermemsidir. top la oyun kurmaproblemi defanstan kaynaklanm miyuor onliberodakilerin korkak ve devamli gerye yada yana topu acik ileri uctaki adamlarimizin kolayca markaja alinmalarina sebep oluyorlar sorun on liberodur defans degil defanstaki problem mucadele ve takim defansini becerememelerinden kaynaklaniyor bunu ana sebebide servetin hantalligi ve eskiye oranla ikili mucadelelerden kacinmasindan kaynaklaniyor.

    YanıtlaSil
  19. @ hellme,

    "..esas ayrinti onliberoda gizli derim ben" yuzde yuz katiliyorum.

    YanıtlaSil
  20. kewell´e, baros`a,
    adam söndü dendiydi hatta keita`ya bile dendiydi.. costa gelsin GS de kanatlanir ;)

    ama bana göre ali turan ile sercan gelecek.
    haldun abimiz de yurtdisinda ama yaz transfer dönemi icin girisimlerde bulunuyor diye düsünüyorum ;)

    YanıtlaSil
  21. ve rijkkard ile neeskens bu oyuncuyu istediyse bir bildikleri vardir güvenin onlara. siz onlardan iyi bileceksiniz degil ya ;)

    YanıtlaSil
  22. evet kayserisporun yaptigi transfer yuzsuzlugudur. nedense fener haric bunlarin bole bi inatlasma politikalari var nedendir bilinmez hatirlarsaniz fenerle baya bi alip veristiler oyuncu ama baska bi takim araya girince isler karisiyor bir allahin kuluda cikip troisi olayini hatirlatmiyor bunlara bilmiyorum hatirlayaniniz varmi kagit3 kagidiyla cavcavi tuzaga dusurduler 1 mlyona oyuncuyu serbest biraktirdilar simdide cikmis transfer etiginden bahsediyor utanmaz.yaw kardesim blog olarak su troisi olayini bi haber yapinda bizde biraz hincimizi cikaralim bu hurmadan

    YanıtlaSil
  23. arkadaslar yerli piyasa ucmus durumda banakalirsa bizimkilere yogunlasacagimiza bu tarz avrupada vasatin biraz uzerindeki her oyuncu bizi avrupa kupalarinda rahatlila goturur ama turk futbolcularin maalesef mentalite olarak istikrar problemleri var mesela mehmet topal son sampiyon oldugumuz sene muthis bi hirs mucadele ve basari nihayetinde simdi bakiyorum maasa zam gitmesin isyan etmesin diye servette de ayni hatta arda bile ayni kefeye konabilir, bu olcekte. yaw kardesim yav insan bakin ligin son 7-8 macina bakin yav bi takimda bir ouyuncunun kalcasi cimlere degmezmi yav bunlar bizim takimin orta sahasi ve defansi.zaten teknik ve oyun okuma sifir artilari da, hirslari ve mucadeleleriydi simdi oda yok 4 atiyoz 3 yiyoruz bazende bi yiyoruz cikaramiyoruz.
    yani isin ozu ve isyanimin temel noktasi bir bizimkilerin kafa olarak bu formayai kaldirabilecek duygusal ve mental yeterlilikleri bence yok.onun icin bu kilit noktalar onlibeo gibi golcu gubi yada santraf gibi mevkiler yabaci tecrubeli oyuncularda olmali bu oyuncuda burayi kaldirabilecek tecrubeye sahip servetten daha fazla en azinda.servet kac sampiyonlar ligi gordu o kac bi baklim derim. ama hala uzerine basarak soyluyorum bu takimin temel problemi on liberodur.bu saido bile olsa bu tarz bi oyuncu lazim.yoksa bu defansa siz ramosu getirseniz gene bi sey olmaz.

    YanıtlaSil
  24. arkadaslar forvete bir supriz olup RUD gelir mi dersiniz. sen ne dunursun FCN herhangi bir bilgin varmi acaba.zannadersem esas butceyi forvete kiyacaklar. onun icn bole ucuz bi defans sectiler sanki tabi daha cocuk dogmadan bizde don biciyoruz orasi ayri bi muamma.

    YanıtlaSil
  25. ehüeheü

    bize de senin haberlerin inandırıcı gelmiyor fcn ama söylediğimizde bi küfretmediğin kalıyor.

    YanıtlaSil
  26. şimdi diyeceksin ki "kardeşim bura halka açık isteyen inanır isteyen inanmaz" e biz de onu diyoruz işte. saçmalıyorsun!

    YanıtlaSil
  27. @ch, hellme...

    Şimdi burada nedenlerini anlatmam çok uzun sürer ancak bana güveniyorsanız Galatasaray'ın şu an için ön libero ihtiyacından çok daha fazla bir şekilde top çıkarma işini de çok iyi yapabilecek lider bir defans oyuncusuna ihtiyacı olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.

    @UltrAslan17

    Rijkaard tek bir oyuncuyu isteyip de hemen onun alınması gibi bir durum yok. Aranılan oyunculara göre listeler yapılır, görüşmeler olur -zaten şu ana kadar 10 defans oyuncusunun ismi geçmiştir- vs. bu şekilde bir isim belirlenir. Ben açıkçası Costa'nın Rijkaard'ın ilk tercihlerinden olduğunu düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  28. @barış

    Buna rağmen buraya gelmiş yorum yapıyorsun. Baya ilginçmiş :)

    YanıtlaSil
  29. ace sana katilmamak mumkun degil tabi bu modern futbolun bi gercegi artik oyuncularin oyunu bircok yonuyle kavramalari gerekiyor iste burda duz oyuncularin yetersizlikleri goze cok batiyor. ama bildigim kadariyla yada baska birdeyisle porto donemlerinden hatirladigim o kadar da duz bir oyuncu degil ama bir popescuda degil tabi. ve portodan sonra nasil bi grafigi var bir incelemekte de fayda var.bence bekleyip gormek lazim bir de ben derim ki linderoth su gobege gecsin costanin futbol yonunu oyle hayaledelim derim, cok degisir gibime geliyor oyuna katkisi.neyse hayirlisi ben yabanci transferlerinden hic karamsar olmadim caruscada dahil. tabi hoca istediyse bir bildigi vardir.

    YanıtlaSil
  30. ace soyle bir cozume ne dersin iyi br sol bek getirip hakan baltayi defansa monte etmek nasil olur sonucta hakanin esas yeri orasiydi onceki kuluplerinde. galiba defansi su hantalliktan kurtaracak her oyuncu bize arti saglar tabi birinci cozum senin dedigin ama ben pek zannetmiyorum oyle bi oyuncu alabilecegimizi su donemde.tabi varsa bi isim kafan da bizimle paylas derim ben boyle analiz yapmak daha dogru olur.mesela costayi baska alternatiflerle karsilastirmak gibi, oluru olan birisi tabi ki

    YanıtlaSil
  31. @ Barış

    İnanmak veya inanmamak senin kararındır. Kişisel görüşümü belirttim, inanmadığımı ve bana inandırıcı gelmediğini söyledim. TSN'nin yalakalığını yapacaksan bu siteye değil; o siteye girerek orada rahatça yapabilirsin.

    He, yok ben sana inanmadığım halde bu siteyi takip ediyorum diyorsan orası ayrı.. Ya buradaki haberleri başka yerlere taşıma gibi bir amacın vardır, yada kişisel sorunların.. Ona ben değil; 6 yıl tıp okuyan doktorlar ve psikologlar bakıyor.

    YanıtlaSil
  32. @hellme

    Şöyle diyeyim, süper lig için Caner-Hakan-Servet-Sabri'den oluşan defans dörtlüsünü tasvip etmişimdir. Ancak bunun oluşması için süre lazım. Yani Caner'in defansif özelliklerini geliştirebilmesi, Hakan'ın stoper mevkisine tam uyum sağlayabilmesi aylar bulan süreçler. Ve Galatasaray ligin ikinci yarısına başlayıp her maçı kritik bir hal almışken bu riski alamaz.

    Ayrıca Khalid Boulahrouz incelememde de belirttiğim gibi Galatasaray'ın aynı zamanda sağ bek oynayabilecek bir defans oyuncusu istemesinin bir sebebi var. Çok zor geçmesi ve daha defansif oynanması gereken maçlarda solda Hakan Balta Caner yerine oynayıp bunu sağlayabilecekken sağda Sabri alternatifsiz kalıyor. Buna önlem olarak bu tip maçlarda sağ bek oynayabilecek bir defans oyuncusu takıma daha faydalı olur. Bu durumda Sabri için bile bir alternatif düşünülürken bu tarz maçlar için, Hakan Balta'yı soldan ortaya almak hem defansın göbeğinde uyum sorunundan problem yaratır, hem de sol kanatta düşünülen planı askıya alabilir (gelen savunma oyuncusuna göre - yani bir risk olur).

    YanıtlaSil
  33. @ ace

    liste yapildigini biliyorum.
    ama bu listede rijkaard costanin ismini yazdiysa
    ilk tercihi olmasa bile bir tercihidir.

    rastgele yazmadigini biliyoruz.

    costa ilk tercih olamaz dogru ama onun ismide rijkaard ile neeskensin hazirladigi listede ;)
    onun icin icim rahat.

    YanıtlaSil
  34. FCN bos ver inanan inanir. ben sahsen memnunum burda herkes fikrini istedigi gibi paylasabiliyor saygi sinirlari cercevesinde tabi. ha haberlerle alipveremedigi var arkadasin galiba inanmiyorsan niye takip ediyorsun, baris gidersin inandigin yeri takip edersin bu kadar basit niye milleti illaki baska yerlere cekmeye calisir sin ki. lutfen arkadasim gerek yok bunlara lutfen.

    YanıtlaSil
  35. @UltrAslan17

    Pekala, için rahatsa bir sorun yok :)

    YanıtlaSil
  36. ben de, ace gibi costanin ilk aday oldugunu dusunmuyorum cunku gercekten tam olarak ihtiyac duydugumuz birisi degil ama bu costanin kaliteli bir oyuncu olmadigi anlaminada gelmez tabiki. benim merak attigim alternatif simler kimler olabilir soylediginiz isimlerin hepsi birbirne benzeyen karakterde oyuncular khalid de dahil sert savunmaci ve daha cokkesici ozellig olan bir oyuncu galiba zanetti tarzi bir defanstan bahsediyorsun yada alex, iste butun sorun adaylarin aslinda birbirlerne bwenzemeliriden kaynaklaniyor.

    YanıtlaSil
  37. İsmi geçenler arasında öne çıkan tek isim Vincent Kompany idi.
    İsmi geçenler arasında da en kötüsü bu sanırım. Tüm isimleri hatırlayamadığımdan net konuşamıyorum.

    YanıtlaSil
  38. Kompany süper olur` ama zor ya :s

    YanıtlaSil
  39. kompany aradigimiz tarza galiba en uygunu olur tam olarak bilmiyorum ama onunda bi sakatlik nuhabbeti olmustu galiba.

    YanıtlaSil
  40. Don't panic!! This is German Tecnology =)))

    Almanya'dan bahsediyoruz arkadaşlar. Almanya'dan stoper alınmazda ne alınır ? Bence yeterli bir adam. UEFA kupasıda görmüş hem dejavu olur

    YanıtlaSil
  41. Devamlı ilk 11 de yar almıyor, ağır bir oyuncu...Kart görme ihtimali yüksek ve çok basit hatalar yapıyor...Bizim böyle bir transfere değil Collocini tarzında bir adama ihtiyacımız var..

    YanıtlaSil
  42. sevgili fcn
    siz bir ara gygera öncelikli diyordunuz
    tahmininiz ne gygera mı bolurauz mu yoksa bu costa mı yada baska bi isim mi daha ön plan da stoper transferınde ?

    YanıtlaSil
  43. @ Kaiwas

    Açıkcası tahmin yürütmek veya birşeyler söylemek için bir kaç gün beklemek lazım deme taraftarıyım. Çünkü Costa desek şu anda ne desek yalan olur bir bilgimiz yok bu transfer hakkında daha evelde belirttik Alman basınında söylenenler ve yapılan açıklamalar sonrasında bilgilendirme amacıyla yazmış olduğumuz bir haber. Bizlerde teyit ettirdik; evet ilgileniyoruz ve görüşmelerimiz oldu diye cevap aldık. Daha fazlası yok. Takımı takip ediyoruz şu sıralar, transferle pek ilgilendiğimiz söylenemez.. Aldığımız duyumlar, bilgiler olunca sizlerle paylaşıyoruz zaten blogumuzda..

    Eğer benim kişisel görüşümü soruyorsan benim kişisel görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak; başka bir isim alınacak İngiltere'den.. Fakat bu dediğim gibi benim kişisel tahminim.. Yaşanan gelişmelere bakıldığında ise Almanya, İtalya ve İspanya'nın adı geçiyor.. Aslında bu kişisel öngörünün üzerine gitmek lazım biraz :)

    YanıtlaSil
  44. tesekkür ederim acıklayıcı bilgin için
    ingiltereyi bi tarayalım bakalım :) benim ılk baslarda gönlumden fabio aurelio geciyordu ılgınctır

    YanıtlaSil
  45. Yine sifreli konusuuyorsun ,anlamadim bir sey basindan duyduk teyyid ettirdik ,neden ,bu teyyid eden eden istihbaratlar ,sen onlara demeden onlar neden sana teyyid etmiyor ki, o zaman boyle yse sen kaynak oluyorsun ,kaynak lar d a bir sorunmu var fcn!onceden onlar haber verirdi sana ,simdi sana dece deyyid ediyor.

    YanıtlaSil
  46. @ Hakan89

    Bugüne kadar herhangi bir yönetici gelipte "Şu oyuncuyu alıyoruz haberiniz olsun" gibisinden birşey söylemedi, söylemezde zaten.. Sadece konuşma arasında veya sorduğun sorular üzerine öğrenirsin. Buna haber almak, duyum almak veya bilgi almak denir.

    Teyit ettirme durumu ise çok çok farklıdır. Bir haber veya duyum alırsın fakat doğruluğundan şüphe edersin. Görüşme şansı bulduğunda sorarsın "Böyle bir durum varmış, doğru mu acaba" diye.. Onlardan gelecek cevaba göre teyit ettirmiş olursun haberi veya gelen bilgiyi..

    Sayın Sezgin veya Üstünel ile her an birlikte değiliz takdir edersiniz ki.. Onlarında kendi işleri var, bizimde kendi işlerimiz var. Görüşmelerin arasında veya diğer yöneticilerimiz ile yapılan görüşmeler sırasında alınan bilgileri buraya yazıyoruz. Yani sayın Üstünel'in yada sayın Sezgin'in bizi arayıp " X adlı oyuncuyu alıyoruz, haberiniz olsun" dediği falan yok.

    Zaten olmaz; olamaz. Sence olabilir mi böyle birşey güzel kardeşim? Böyle bir şeyin mümkünatı yok, herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın sonra insanlar çok enteresan cümleler kuruyorlar. Söylemediğimiz sözleri söylemişiz gibi lanse ediliyoruz, buda hem bizi hemde bizimle yakın ilişkileri olan kişileri zor duruma sokuyor.

    ====

    Daha evel belirttiğimiz gibi geçtiğimiz yaz döneminde tamamen transfere odaklanmış ve transfer üzerinde harekete geçmiştik. Elano'su, Keita'sı, Leo'su, Caner'i, Ufuk'u hep bu şekilde sizlere net bilgilendirmeler ile ilk duyuran veya duyuranlardan olduk.

    Fakat şimdi ki hedefimiz transfer değil; takımın durumunu takip etmek. Zaten takımın durumunu takip ederken belli başlı bazı kişilerin yanındayız ve haliyle onlardan aldığımız bilgileri burada paylaşıyoruz.

    Transferden daha önemli şeyler var bu hayatta takdir edersiniz ki..

    Saygılar, sevgiler.
    Kaan*

    YanıtlaSil
  47. ahanda sonunda Fcn blogg un ismini øgrendim:D Kaan m.oldum:) bu blogg u gecen sezon haziranda bulmustum ilk girdigim andan itibaren iinancimi hic kayip etmedim.. ellerine saglik Kaan abi bizleri gun isigi gibi aydinlatiyorsun :) Kaan ve Ace abiye vede diger tum Fcn blogg okuyanlarina iyi geceler diliyorum:) Norvecten selamlar :))

    hayalimde bir kac sey var onlari yapmadan gøcup gitmek istemiyrm.. øzellikle ali samiyende sonrada Aslantepe galatasarayimin maclarini izlemek... tv den izlerken o atmosferi tuylerim urperiyor ya mac baslarken bende katiliyorum uc'lu cekmeye :D neyse uzamadan ben yatim tekrardan iyi geceler :)

    YanıtlaSil
  48. Tamam yani trasnfer haberi verceniz mi vermicenezmi,ne olursa olsun ben hep sizi takip edecem.

    YanıtlaSil
  49. fcn kim ne derse desin helal olsun sizee.başkada yoruma gerek yok...

    YanıtlaSil
  50. Son Alman şampiyonunun stoperinide gelmeden yedeğe cektiniz ya kutluyorum sizi.

    Top cıkaramazmı üstelik. Gülüyorum. Kaç maç izlidiniz ?
    Eldekilerden daha teknik bir oyuncu.

    Top cıkarma işide moda oldu. Meira geçen sene cıkarıyordu ne degişti ?

    Bize kesici adam lazım kesici. Ricardo Costa'da bu anlamda uygun bir oyuncudur. Fizik gücü yerinde saglam sert Hava hakimiyeti oldukca yüksek tipik bir Caponedir kendileri...

    Yararlı olur hemde çok. Tabi doğruysa haber veya duyum herneyse. Ben başka isimler bekliyorum acıkcası.Ama son Alman şampiyonunun stoperini cok ufak bir rakama devre arasında almak bir başarıdır.Armin Veh Hiçbir oyuncumun yerine birisi gelmeden kimse ayrılmicak diye acıklama yaptı dün , yani pek inanmadım bu bu transfer işine .Adnan sezgin'de yalanlamış diyorlar birkaç yerde.

    YanıtlaSil
  51. wolfsburg 32 gol yemiş yani defansı malum olarak kötü durumda, e bu adamda bu kadar kötü bir defansa sahip takımda ilk 11 de bile düzenli olarak oynamıyor madem o kadar iyi onlar oynatırlar çare olur...

    YanıtlaSil
  52. sevgili fcn
    ingiltereyi taradım bi çok isim var aklıma yatanlar chelsea dan alex liverpool dan fabio ..
    biliyorum aklınızdan gecen isimleri yazdıgınızda sankı kesın bıttı gıbı algılayan kışıler var sızı takıp edenlerden ama adsızlarada kapattıgınıza göre yorumları bır schout calısması formatında özellıkle stopere gelebılecek yabancı futbolcularla ılgılı kapsamlı bır analız de ıceren bı baslık acılamazmı ?

    YanıtlaSil
  53. valencia aldı galiba costa'yı...

    YanıtlaSil
  54. diyecegim bir kac sey var bence ricardo costa basinin ønune yem olarak atildi ve øyle oldugunu saniyorum... øyle olmasa Fcn blogg yani (Kaan) abi kesinlikle daha detayli bir bilgi alirdi.... icimdeki bir his de alacagimizin defansin ingiltereden gelecegine dayir. sadece bu bir his bakalim hangi gizli kahraman gelecek :)

    YanıtlaSil
  55. Ricardo Costa Transferinin Açıklaması

    Portekizli savunma oyuncusu Ricardo Costa hakkında yazmış olduğumuz haberler defalarca belirtmemiz üzerine basın organları ve menajerinin yaptığı açıklamanın yanı sıra oyuncunun Alman basınına yapmış olduğu açıklamaya takiben yazıldı.

    Fakat bunu defalarca belirtmemize rağmen bazı kimseler "Fossa / Fcn Blog Costa'yla anlaştık diyor" tarzında bazı yanlış beyanatlar vererek blogumuzu ve ekibimizi zor duruma düşürmektedir.

    Ricardo Costa transferi hakkında bilgimiz olmadığı için şimdilik bu konuya gelen yorumlara kota koymak zorundayız ve konuyu yoruma kapatıyoruz.

    Saygılarımızla,
    FCN Blog Ekibi

    ====

    Bu arada bu hesabı [FCN Blog] kullanan iki editörümüz var. Kaan Bey yazdığı yazıların altına kendi ibaresini düşmektedir.

    Saygılar, sevgiler.

    YanıtlaSil
Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0