İlaç olursun ilaç..

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hamit'i Bayern Munih takımı bedavaya kaptırmamak için devre arasında satmayı düşünüyor.. Kardeş Halil Altıntop için ise Schalke 04 antrenörü Felix Magath daha evel yaptığı açıklamada satmayı düşündüklerini ve sezon sonu gitmek isteyen oyuncudan para kazanmak istediklerini açıklamıştı. Yerli rotasyonda şu anda alabileceğimiz en iyi isim kendisi olacaktır, uçarı kaçarı yok..
Lucas Neill transferi sonrası çok konuşulan ve ortasahada oyunu iki yönlü oynayabilecek bir oyuncunun olması gerektiğini sık sık belirtiyorduk blogumuzda.. İster misiniz Hamit Altıntop gelsin?

# Yabancı bir oyuncu -ki forvet olacaktır alacağımız oyuncu- aldığımız takdirde Tobias Linderoth'un sözleşmesi fesh edilecek veya 6 ay dondurulacak.

15 yorum:

  1. Forvet konusunda adaylarınız kimler beyler,ya da aldığınız duyumlar hangi yönde??Yerli-yabancı??

    Şu aşamada bir orta saha alınacağını pek düşünmüyorum,özellikle BAROS un sakatlığının uzaması tüm gözleri forvet transferine çevirdi..

    Teşekkürler şimdiden yanıt için..

    YanıtlaSil
  2. Herkesin gönlünden geçen Altıntop kardeşler.
    Böyle bir girişimimiz var mı yoksa sizde Her Sarı Kırmızı çarpan kalbin içinden geçeni mi yazdınız ?
    Gelirlerse muhteşem alır.
    Çift amaçlı orta saha oyuncusu olarak Hamit süper bir tercih. Halil'de Baros'u aratmaz rotasyon içinde

    YanıtlaSil
  3. Bu yorumu diger baslikta da yazmistim:

    Schalke 04 ile anlastik, fakat Halil ile henüz degil. Kendisi, baska kulüplerden gelen teklifleri de degerlendirmek istiyormus. Ama öylede böylede Halil, Schalke'yi terk edicek, bu kesin.

    Halil icin yaklasik 2,5 ile 3 milyon Euro arasi birsey ödeyecekmisiz.

    YanıtlaSil
  4. hayko sapkın15 Ocak 2010 01:09

    Ruud Ruud Ruud Ruud!

    YanıtlaSil
  5. Ya su yorumlara hasta oluyor Halil ve Hamit geri donmek laflari ne alaka adamalr Almanya da dogumus ve bugumus nereye geri donuyorlar yahu......

    YanıtlaSil
  6. Orta Sahamız çok kalabalık ve kaliteli oyunculardan oluşuyor bana göre, ama Hamit'e kimse birşey diyemez kalite ve rekabet artar, Halil ise bildiğim kadarıyla ileri mevkii oyuncusu kanatlarda oynayabiliyor ama ben gereksiz olarak görüyorum, bence defans'a yerli a.turan, forvet'e kaliteli yabancı (olmazsa) yerli alınması gerek diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Halil ve Hamit in özürlü bir kardeşi war sanırım....

    Bu yüzden Almanya dan ayrılma konusunda çok hassaslar..

    YanıtlaSil
  8. Kardeslerinin durumundan kaynaklanan hassasiyetlerini hepimiz anlariz elbet zor bir durumdur ama diger tum teklifleri dinleyip Galatasaray'i en son secenek olarak goruyorlarsa iste bunu kabul edemeyiz! Almanya'da rahatlikla ilk uce oynayabilecek bir takim, dunyanin en iyi bir kac hocasindan biri, herkesce taninan yerli-yabanci 'gercekten' yildiz bir cok oyuncu, dunya standardlarinda tesisler, Avrupa standardlarinin dahi ustunde maas-primler, yine Avrupa'nin en dusuk vergi oranlari ve herseyin ustune, gelecek sezon acilisi yapilacak Turkiye'nin en iyi stadyumu dururken Avrupa kupalarina gitme mucadelesi veren siradan bir Alman kulubunu tercih ederse bu veya herhangi bir oyuncu, inanin cok istememe ragmen fazla uzulmem neticede Galatasaray her anlamda cok ama cok buyuk bir marka arkadaslar. Altintop kardeslerin de iyi dusunmesi gerekir yani:)

    YanıtlaSil
  9. @İsmail

    Halil ve Hamit'in engelli kız kardeşlerinden farklı 4 kardeşleri daha var diye biliyorum.

    Yani öyle bir durum pek sorun olmaz, gerekirse tedavisi burada uygulanır.

    YanıtlaSil
  10. @FCN
    Kendi röportajları wardı sanırım 2 yıl önce falan,kardeşlerinin alıştığı ve büyüdüğü yerden ayrılmaması için Almanya dan ayrlmayı pek düşünmediklerini söylüyorlardı..

    Ama zaman belki fikirlerini değiştirmiş olabilir..

    YanıtlaSil
  11. Kimsenin degil de Hamit'in malum takima olasi bir transferini kaldiramam sanirim!

    YanıtlaSil
  12. @CH: Tabii ki çok büyük bir marka Galatasaray ama Türk futbolu birçok futboldan geri. Almanya'da Bayern belki ulaşılabilecek en son nokta. Durumu her ne olursa olsun Bayernden oyuncu almak son derece zor.. Schalke'de çok zengin bir klüp ve stadları muhteşem bilirsiniz. Yani çok yabana atılacak klüpler değil. Gayet Avrupa standartlarında belki GS'dan iyi şartlarda klüpler

    Hamit ve Halil'e yabancı gözüyle bakılmalı sonuçta doğma büyüme Almanlar. Türkiye'ye gelişlerinde takım ayrımı yapacaklarını düşünmüyorum. Fazla para veren takıma gidecektirler. Kimse suçlayamaz onları tercihlerinden dolayı. Almanyada doğsanız büyüseniz anlardınız.

    YanıtlaSil
  13. FCN bugün bi forvet transferi açıklanacağı yönünde haberler var. Varmıdır bi bilgin? duyumun falan?

    YanıtlaSil
  14. Fcn su asamada Hamitin bu transfer döneminde bize gelebilme olasiligi varmi?
    Yönetim böyle girisimlerde bulundumu bir bilgilendirirseniz sevniirm.

    YanıtlaSil
  15. @ArenaFutbol

    Cok haklisin ve ben de zaten Turk pasaportu tasimalarina herhangi bir vurgu yapmadim evet dogru bu oyunculari yabanci gibi gorup degerlendirmek en sagliklisi olur her anlamda. Yine haklisin ki Bayern Almanya'da gelinebilecek en yuksek nokta fakat bir oyuncu icin oynamak mi onemli olmali yoksa cok buyuk bir markanin parcasi olmak mi? Hamit'in, ozellikle yeni hocanin gelisinden sonra, sezon sonunda bitecek sozlesmesinin yenilenmeyecegi asikar ki oyle olsa coktan imza attirirdi Bayern. Schalke de cok buyuk kulup ve cok zengin hele de stadlari muhtesem gercekten ama dostum yine ayni hikaye adamlar seni oynatmadiktan, o guzelligin tadini cikartmadiktan sonra bana cok anlamsiz geliyor. Fazla parayi veren imzayi attirir tabi canim benimkisi ayiplama degil ama cok uzulurum onu soylemek istedim. Acikcasi benim umudum Halil'i alip Hamit'i de cekmek. Yerse tabi..:)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0