Kewell'da Son Dakika

FCN'den gelen haberlere göre bu son dakika bilgisini giriyorum. Kendisi "doktoru, menajeri ve eşi burada" demiş. Evet Kewell'ın durumu belli oldu ve ne yazık ki beklenenden beter. Kendi doktorunun raporuna göre Nisan ortasına kadar yok. Bu yüzden büyük ihtimalle sözleşmesi dondurulacak. Şu an bu konuda ilk sırada o var.

Bir süredir Kewell'la sözleşme uzatma çabaları da sürdürülüyordu bildiğiniz gibi. Ne yazık ki bu konuda da bir kötü haber var. Kewell yıllık ücret olarak 2.5 milyon euro istediği için anlaşma sağlanamıyor. Eğer ücretinde indirime gitmezse ne yazık ki gidici.

44 yorum:

  1. asama derken baskanim!bitti ,burdan hakan olarak ,diyorum dos santos gs de hayirli olsun !asama felan kalmadi,17 no lu formayi giyecek!tekrar bir yazi isteriz artik vieolarla beraber!

    YanıtlaSil
  2. Güle güle harry. 2.5milyonu verebilecegimiz 31 yasindaki futbolcu degil malesef. Zaten Caner,Gio'nun oldugu yerde 31 yasindaki bir Kewell mecburen rotasyona girecekti. 2milyon bile bence fazlaydi, Ingilterrede alacagi 2.5milyonun büyük kismi vergiye giriyor. Bakin görünki pisman olan biz olmayacagiz...

    YanıtlaSil
  3. kewell,kalacak,sozlesme dondurulacak!dos santos gelecek !sezon sonu bonservisini5.5million avro olarak ,alacagiz!
    hakan aydin.

    YanıtlaSil
  4. Tüm moralim tepetaklak oldu. Harry Kewell Hagi'den beri bu taraftarın en sevdiği yabancı, yönetim umarım böyle bir hata yapmaz.

    YanıtlaSil
  5. Ayrica Harry Kewelli sevmeyen yok tamam ama bi bakin kac mac arka arka saglam kaldi. Adam bir Gökhan Zan degil ama sakatlaninca kolay kolay dönemiyor, malesef hep agir darbeler aliyor ve uzun uzun bizi yalniz birakti. Umarim Mutlu olur Harry bizsiz...

    YanıtlaSil
  6. Henüz gitti diyemeyiz. Ücretinde indirime gitmeyi kabul ederse de kalacaktır. Ancak çok büyük ihtimalle sözleşmesi dondurulan oyuncu o olacak.

    YanıtlaSil
  7. Sağlık olsun, GS her şeyden önce gelir. Kewell'i çok sevsek de olmayınca olmuyor.

    YanıtlaSil
  8. Ben bu takım forvetsiz kalsa da istemiyorum Kewell'ın gitmesini, Nonda dünkü performansı, umursamazlığı sonrası bu takımın formasını hiç haketmediğini gösterdi. Nonda gitmeli, Kewell sadece sezonun son maçına yetişecek olsa bile takımda kalmalı. Böyle bir oyuncuyu küstürmemeliyiz ama kendisinden de onu bu kadar seven taraftara karşı bir jest olarak indirime gitmesini beklerdim. Nonda ise adeta maçı sabote ediyordu, transfer yapılmasa bile onun bu takımda işi yok.

    YanıtlaSil
  9. kafayi yicem ya fossa
    birsey yassana

    YanıtlaSil
  10. Sözleşmesi dondurulacak olsa bile Kewell takımda tutulmalı. Futbolculuğundan öte mükemmel bir insan. Adam her fırsatta G.Saray'ı, G.Saray taraftarlarını öve öve bitiremiyor Avrupa basınına.. Parayla yapamayacağımız reklamı Kewell sayesinde yaptık. Tanıtım elçimiz oldu resmen. Kaldı ki Kewell'in bulunduğu pozisyonu da sadece sol açıkla sınırlamak ne kadar mantıklı olabilir ki? Başka hangi takımın sol açığı Kewell kadar ceza sahası içerisinde yer alıyor, gol atıyor? Hamburg maçında stoper mevkisine geçmek için elini kaldırdığında hangimizin içinden o an Kewell'i öpmek geçmedi ki? Linderoth'a 2,5 katlanan bu gönül, Kewell'a bir ömür katlanır.

    YanıtlaSil
  11. @ace

    takımda yıllık en fazla ücreti alan kim ve ne kadar alıyor? bir bilgin var mı?

    YanıtlaSil
  12. ne kadar karışık bir ay geçirdik.sakatlananlar sezonu kapatanlar opsiyondu opsiyonsuzdu gideceti kalacaktı.çorba oldu resmen.hiç bir şeye üzülmemde kewelın gidecek olması hatta ihtimali bile beniüzüyor.2.5 istemesi gayet normal.o kalitede o karakterde bir adam o parayı hakediyorrrrrrr.linderoth yatarak aldıysa o parayı kewell hayli hayli alması lazım.bu takıma çok kaliteli isimler gelebilir ama.kewel gibisi bir daha zorrrrrrr.haldun baba duy sesimiziii.

    YanıtlaSil
  13. Yanlış bilmiyorsam 3 milyon euro'yla Elano. Ancak emin değilim, yanlış olabilir.

    YanıtlaSil
  14. ALLAH ASKINA GÖNDERMEYIN KEWELLI :(

    YanıtlaSil
  15. Daha dün Nonda gitmeyi kabul etti ve kendisiyle yollar ayrılıp yeni süper transferimizle anlaşma sağlandı demiştiniz şimi Nonda kalıyor Kewell gidiyor diyorsunuz ?

    Bir günde bu kadar belirgin değişiklik olması doğalmıdır yoksa burası sanal ortam hersey olabilir mi
    hangisi ?

    YanıtlaSil
  16. Değişikliği yapan biz değiliz, yönetim.

    O sırada Nonda'nın gönderilmesi planlanıyordu ancak Kewell'ın doktorundan sezonu neredeyse kapattığı haberi gelince rota bu yöne çevrildi ne yazık ki.

    Kesin zaten demiyoruz, yüzde yüz kesin olduğu zaman zaten direk resmi siteden duyurulur bunlar. Ancak çok büyük ihtimal böyle olacak.

    YanıtlaSil
  17. yani büyük ihtimalle g.dos santos mu gelecek ve kewell gönderilecek?

    YanıtlaSil
  18. Kendisi "doktoru,menajeri ve eşi burada" demiş. Bu cümlede ne demek istediniz anlamış değilimmm

    YanıtlaSil
  19. nonda gitmeyi kabul etmedi kardeş. parasını verirlerse zaten istemese bile gitmek zorunda. o dedi ki" bana kimse birşey demedi bu konu hakkında. verirlerse tazminatımı, giderim tabii" ..

    YanıtlaSil
  20. muhammed şevki25 Ocak 2010 18:03

    erkin ağabey garizmana hastayız ağabey

    YanıtlaSil
  21. kewell'ın taraftar için yeri çok ayrı fakat yüksek ücret istemesi, sakatlığı, canerin formu ve de giovani'nin gelecek olması nedeniyle gitmesi mantıklı olabilir. ne de olsa her güzel şeyin malesef bir sonu var. duygusallığı bırakıp profesyonelce düşünmemiz gerekir. yönetime sonuna kadar güvenmeliyiz kararları konusunda.

    YanıtlaSil
  22. peki ace diyelim kewell'ın sözleşmesini dondurup dos santosu aldık peki yeni bir yabancı transfer olabilirmi :) nondayıda gönderip ?

    YanıtlaSil
  23. Kewell gidecek diye bu kadar üzülmeyin. 2 yılda verebileceğinin maksimumunu verdi zaten. Bundan sonra çok şeyler beklememek lazım, sakatlıktan başını kaldırabileceğe benzemiyor. Linderoth'dan çok da farkı olmaz. O yüzden bırakılması daha faydalı olacak. Ha sevgi, saygı bunlar başka şeyler ama herkesi de Hagi ile kıyaslamayın. Karakter, duruş, profesyonellik açısından 10 numara oyuncu Kewell ama bence Galatasaray'daki görevini gayet yeterli seviyede tamamladı. Caner varken, alınması muhtemel Dos Santos varken, Kewell bu takımda aldığı parayla lüks olurdu zaten.

    Herkese hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  24. ugur yesildag 81 81 81 düzce25 Ocak 2010 18:20

    arkadaslar bence üzülmeyin, ok kewell mükemmel isler yapti yalniz bukadar sakatlandiginda cok zo dönen ayri 32 yasindaki biri ici 2.5 mil cok...
    ayrica caner mükemmel uyum saglamisken vede dos santos ta herkezce bilinen biri, sezon sonuda nonda gider saglam gölcü gelir JO ve BARO sun yanina....

    hayirlisi neyse o olsun sakin YÖNETIMIMIZI tenkit etmeyin lütfen onlar en iyisini düsünüyor
    ha indirm yaparsa ayri yine basimizin taci olur,
    yalniz unutmayinki HIC BIR FUTBOLCU VAZGECILMEZ DEGILDIR arda dahil...

    TEK GERCEK, SEVGIMIZ, AMACIMIZ cimbom

    öyle degilmi sayin FCN ekibi

    saygilar UGUR Y.

    YanıtlaSil
  25. Kewell'ın gitmesine üzülüyorum ama bir yandanda gelecek vaadeden olan emre' gibi ^^dos santos^^ caner gibi oyuncuların daha çok oynayabilmesi beni sevindiriyor.

    YanıtlaSil
  26. Kewell eğer taraftarın sevgisini farkedemeyip bunu hiçe sayacaksa,sadece paraya bakacaksa zaten gitsin,büyük bir ayıp bu yaştaki bir oyuncunun kulübün durumunu bile bile bu kadar para talep etmesi,sadakatsiz bir insan olduğunu düşünmüyordum ama şu ana kadar ne kadar sevmiş olsam da ücretinde indirime gitmezse büyük bir ayıpla bu Kewell gider Galatasaray'dan.

    YanıtlaSil
  27. Kewell'da gerçekten çok istemiş inşallah indirime gider Kewell'in gitmesini kesinlikle istemiyoruz

    YanıtlaSil
  28. haklıdır,santos ve canerin olduğu bölgede sakatlığı geçse bile artık eskisi kadar riske giremeyecek Kewell'in pek şansı olamazdı ama yinede 2,5 yıl lindoya katlanmış yönetim böyle bir oyuncuya neden müsemaha göstermez ve neden pat diye kesip atmak ister anlamış değilim.. daha muhimi ve daha üzüntü verici olan Nonda denen (artık 3. lig oyuncusu olmuş)şahsın kalmasına razı olmaları..İnanılır gibi değil..bir Pektemek bile üç gömlek üstünken.. İnşallah bi bildikleri(!) vardır.
    Allah yardım etsin....

    YanıtlaSil
  29. Nonda giderse Keita buna cok uzulur!
    Ve yine Nonda giderse Madrid karsinda Neilli forvet oynatiris malum gecen sene Meirayi yolladik Kewell Stoper oynadi.

    YanıtlaSil
  30. altugyıldız25 Ocak 2010 19:56

    Kewell bu şekilde takımdan gönderilmeyi hak etmedi.Onu şampiyon takımın oyuncusu olarak omuzlarda uğurlamayı isterdik.kewell gitmesin

    YanıtlaSil
  31. altugyıldız25 Ocak 2010 19:59

    ya nonda atletico maçında oynasa ne olur oynamasa ne olur.Everton maçında oynasa ne olur oynamasa ne olur.Nonda için kewell ı feda etmeyin.Nonda nın oynaması takıma büyük zarar.Gönderin gitsin istemiyoruz artık nondayı

    YanıtlaSil
  32. Kewell gonderilirse cocugumu keserim! Valla Organize Isler'de diyordu ya, sayin yonetim Kewell gonderildigi an yaptiginiz butun iyi seyleri bir cirpida unuturum. Ki eminim benim gibi milyonlarca taraftar var.

    YanıtlaSil
  33. yeter ulaaaan
    Nolcaksa olsun artık
    bir an önce şubat gelsin
    Milletin ayarı bozuldu

    YanıtlaSil
  34. Kewell en sorunsuz sezonunda, maçların 1/3'ünde oynayamaz. Kaldı ki yaşı ilerledi. Dolayısı ile söz konusu €2.5M çok çok fazla.

    Evet biz, Galatasaray taraftarı, onu çok seviyoruz ama o da bizi seviyorsa realist bir rakama insin. Daha geçen gün açıklandı "Avustralya'nın en çok kazanan 3. sporcusu" diye.

    Zaten banka hesapların kabarık Kewell Abi... O yüzden gel €1.5M'a evet de anlaşalım, kardeş kardeş devam edelim 2 yıl daha.

    Diyorsan 'YOK', o zaman inceldiği yerden kopsun, dondurma falan hikaye, hemen vedalaşalım.

    YanıtlaSil
  35. SALI GECESINDEN ONCE ACIKLANIR

    DOS SANTOS gs ye gelmis ,su son10yilda en komple adam olur!cok iddaliyim ,ama bana ne kadar hak vereceksiniz,geldigi ilk mactan sonra !fcn bence hemmen aciklayabilirsin ,bu trasnfer jo dan daha kesin ,daha resmi ,
    HAKAN AYDIN!

    YanıtlaSil
  36. Sözleşmesini dondurup , 1 yıllık sözleşme imzalanırsa hem taratar mutlu olur hem Kewellcığımız hemde yönetim kanımca,Lindorth'a 2.5 yıllık odediğimiz paralar sorun olmadıda 2M$ mı sorun oluyor,Adnan Polat da bence bunun farkındadır Kewell'i gondererek yaklaşam seçimlerde oy kaybetmek istemiyecektir.

    YanıtlaSil
  37. leo ,yollanabilir kaynak baris cen k akkaya!ne kadar dogru bilinmez!

    YanıtlaSil
  38. Kewell'in Galatasarayımıza çok yakıştığını her açıdan düşünen biriyim fakat külübümüzün menfaatleri daha önemli ayrıca arda ve caner gibi sol açıkta en onun kadar iyi işler yapan oyuncularımız var hayırlısı olsun her iki taraf açısından.

    Alkışlarımızla uğurlarız

    YanıtlaSil
  39. arkadaşlar bi gelişme yok mu ya? kewell noldu gidecek mi, kalacak mı? giovani'den başka görüştüğümüz isim var mı? çatlıcam meraktan.

    YanıtlaSil
  40. Kewell gibi bir adama böyle bir saygısızlığı hoşgören taraftarlarımıza selam ederim!(FCN dahil) Kewell Arda'nın da dediği gibi bu takımın %50'si. Kewell'ı gönderecek adam benim gözümde adam değildir, bu kim olursa olsun. Dos Santos zaten merkez forvet asla oynayamaz yani alınırsada yine Avrupada sadece Nonda kalır merkez forver olarak. Kesinlikle yerli bir forvet alınmalı alınacaksa.

    YanıtlaSil
  41. mehmet senol twittersinde ulan yoksa... mu geliyor yazdi robinho olabilir mi gercekten?

    saygilarimla ufuk sen

    YanıtlaSil
  42. Eğer Kewell giderse bu yönetimi bir çırpıda silecekseniz , eğer kewell2ı getireninde bu yönetim olduğunu gözaardı ediyorsanız,işini gücünü bırakıp ingilterede futbolcu peşinde koşan Haldun Üstünel'in emeğine saygı duymuyarsanız, desteklemeyin Galatasaray'ı , gidin Kuş sevenler derneğine üye olun.Bizim transfer taraftarına değil , bizim futbolcuya aşık değil formaya aşık kulübe taraftara ihtiyacımız var.Gidin ve kulübümüzü bize bırakın.Ne olacaktı 32 yasında sureklı sakatlık sorunalrıyla ugrasan bır futbolcu , baska hıcbır takımda alamayacagı parayı almakta ısrar etmesı normal , kulubun menfaatlerını dusunen yonetımın yaptıgı yanlıs öyle mi??sizin gibi taraftar olmaz olsun!!!transfer ıle ılgılı bılgısını paylaşan blog!a küfredersiniz,transfer politikası olan bir yönetimi tehdit edersiniz.Ne biçim adamsınız diyeceğim ama ADAM demek iltifat olur sizlere.
    FCN BLOG yöneticilerinden naçizane ricam , kendilerine küfür eden yorumları da, kewell yüzünden yönetime tepki vereceklerini söylenen yorumlarıda yayınlamayın.Blogunuz kalitesini düşüren , seviyesini zedeleyen bu tarz yorumlara karşı demokratik bir yaklaşımda bulunmak hata olur.Bu zihniyetteki insalara demokrasi fazla gelir.
    Teşekkürler

    Burak

    YanıtlaSil
  43. @GSROCK
    Biz ne saygısızlığı yapmışız bu arada?

    YanıtlaSil
  44. Kewell ne kadar sevsemde önemli olan Kewell deyildir
    önemli olan GALATASARAY!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0