Harry Kewell Hakkında..

Son günlerde basında çıkan "Harry Kewell'ın sözleşmesi fesh edilecek" haberi tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Taraftarlarımızın bu tür haberlere itibar etmemesini önerir, gerçekleri yansıtmadığını tekrardan belirtiyoruz. Avustralyalı oyuncunun sağlık durumu bu hafta içi kesin olarak netleşecek ve en fazla 1 ay aramızda olmayacaktır. Kewell'ın minimum olarak ligin son 6-7 haftasına yetişeceği belirtiliyor. Masa başında tıp okuyup, klavyeden sallayanlara duyurulur.

Gelişme: Sözleşmenin feshi değil ancak yarım sezon için dondurulması gündemimizdeymiş. Bunu yaparken bir yandan da uzatabilirmişiz de sözleşmeyi, istek bu yönde. Kewell'ın gelecek olan sağlık raporuna göre karar verilecekmiş tüm bunlara. Oyuncunun menajeri de dün İstanbul'daymış.

29 yorum:

  1. Varlığı mutluluk veriyor.

    YanıtlaSil
  2. Fcn ekibi iyiki varsınız.

    Yanlı olmayan dürüst sarı-kırmızı medya.

    Başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Kayra.Atabey25 Ocak 2010 13:58

    Bu haberinize çok sevindim.Emin olun bir transfer haberi verir gibi mutlu oldum.Harry Kewell bu şekilde gitmeyi hak edecek bir şey yapmadı.Onu o asaletine yakışır şekilde uğurlamak yakışırdı.İnşallah futbolu bırakana kadar bizimle beraber kalır.Nonda artık taraftarın sabrını taşırdı.Her maç protesto alacağı kesin.Yönetim üçüne beşine bakmadan göndermesi gerekiyor

    YanıtlaSil
  4. TurkoMercato25 Ocak 2010 13:59

    Resmi site gibisin FCN Mashallah :)

    YanıtlaSil
  5. yahu transfer noldu?

    YanıtlaSil
  6. dogrulugu halinde bi cuval incirin berbat edilecegi bir haber. kesin eminiz deil mi ? oturur aglarim yemin ederim.

    YanıtlaSil
  7. yeni transfer gelmesin kewell kalsın yeter..

    YanıtlaSil
  8. gio dos santos cimbom da :)
    iciniz rahat olsun arkadaslar
    fossa da yakinda yasar bitti diye

    YanıtlaSil
  9. çok sevindim!!! fcn sen kimsin ya :) Allah razı olsun.. FCN.. sen.. haldun abi sen misin? :) doğru söyle

    YanıtlaSil
  10. lig tv de bir programa baglanan levent tuzemen
    'in, kewell'in sozlesmesinin askiya alindigini soyledigi yazilmis bi kac yerde .. gelisme var mi acaba ? dogrulugu nedir ?

    YanıtlaSil
  11. @ Blog Admin,

    Son iki gündür dolaşan robinho dedikodularının doğruluk oranı varmı ?

    Saygılar...

    YanıtlaSil
  12. Harry Kewell bu takimin sagligi yerindeyse en önemli oyuncusu. Arda Galatasaray'imizin evladi, ancak efendiligi, futbol zekasi, yetenegi ve karizmasiyla Kewell bu takimin gercek abisi. Takimda kalmayi en cok hakeden oyuncularin basinda geliyor bence. Zaten inanmiyordum yazilanlara ama FCN'nin yazmasi sart olmustu. Tesekkürler FCN..

    YanıtlaSil
  13. max 1 ay sakatlık sürecek diyosun?
    ama minimum son 6 hafta sahada olacak diyosun ?
    1 ayda 4 maç oynansa , bir maçı da geçtik bu hafta diyelim
    geriye kaldı 12 hafta ?

    bir tezatlık mı var ben mi çözemedim ? teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  14. Milan Barosun'da Sozlesmesini dondurlucagina TRT'de Erhan Telli soyledi !

    YanıtlaSil
  15. Kewell şu an Avustralya'da. Eğer ameliyat kararı alınırsa sözleşmesi dondurulacak. Eğer daha kötü bir durum varsa yollar ayrılacak.

    YanıtlaSil
  16. O Erhan Telli'nin Allah belasını versin. Yalancı şerefsiz.

    YanıtlaSil
  17. Maksimum 1 ay sakat kalacak,ondan sonra da toparlanma sürecini göze alarak riske atmak istemezse Rijkaard,Kewell neredeyse 10 hafta oynayabilir,en kötü ihtimalle 6 lig maçında göreceğiz onu yani :)

    YanıtlaSil
  18. içimden bir ses diyorki dos santos sadece görüşmeler yapıldı ve klübüyle anlaşılmayacak fakat haldun abi bu sefer asıl bombayla gelecek ve bu harbiden çok bomba olacak içimden geçen isim robinho + satın alma opsyonuyla beraber... İçimdeki ses çokmu iddalı oldu ne :)

    YanıtlaSil
  19. Bence direk imkansız o dediğin.

    YanıtlaSil
  20. sanırım yönetim nonda'yı gönderip zarar etmek istemiyor ama kewell'a böyle yapılmamalı. sezonun son maçına bile yetişecek olsa beklenilmeli derim ben. illa birini gönderecekseniz gidecek kişi belli. yazık gerçekten...

    YanıtlaSil
  21. kewell ı sakatlayan bizim sağlık ekibi. ha diyeceksiniz nerede bu takımın kondisyonerleri vs. rijkard'ın ekibi nerede? ee teknik direktörün kafası nerede o belli mi ki? galatasarayla yatan-kalkan üni.sinde okuyan, cimbomu her ana yaşayan biriyim. kewell yollanırsa, bu terbiyesizlik yapılırsa, ne maça giderim bir daha, ne storedan ürün alırım, ne dergiyi alırım ne de başka bir katkım olur. rijkard'ın yurt dışında kadroya giremeyen kankaları için bizden biri olan Herry yollanırsa Sami Yen'deki taraftarı da unutun.

    YanıtlaSil
  22. bu arada nasıl bir şans ise bizdeki de. elano'da böbrek taşı tespit edilmiş. fazla ciddi birşey olmasa gerek ama aman diyeyim dikkat etsinler sağlık ekibine. =)

    YanıtlaSil
  23. Kewell giderse Yönetimi asla affetmem.Olacak iş mi ? Dos Santos gelecekse Kewell değil başka biri yerine gelsin oda ya Nonda ya Leo

    YanıtlaSil
  24. elano soda içsin iyi gelir böbrek taşına

    YanıtlaSil
  25. Kewell giderse nonda linç edilir
    ki kendiside hak eder

    YanıtlaSil
  26. çok doğru kewell giderse nondaya da tepki büyük olacak istemeye istemeye bu tepkiyi göstereceğiz. 2 oyuncuyu kaybetmiş olacağız. hatta ardanın ifadesi ile takımın yarısı gitmiş olacak. peki ne için. 1,5 yılda 3 golü zor atmış 10 maçta zor sahaya çıkmış, 2. lige düşmüş dos santos için. galatasaraylı kardeşlerim,büyüklerim santosa bir zamanlar wonderkid diyen avrupa medyası bugün onla alay ediyor. yazıktır takıma da zihniyete de. ahde-vefa Galatasarayımıza yakışan ve olması gereken bir zihniyettir.

    YanıtlaSil
  27. @Adsız 16.46 sen bir kuşsun bu belli oldu :) Kışt Kışt

    YanıtlaSil
  28. ona buna saldırmayın konu Galatasarayımızın bekası. bedava bilete yönetici borozanlığı yapan zihniyet kimseyi sen bizden değilsin diye suçlamasın.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0