Mihriban Oğuz İstifa Mı Etti?

Galatasaray bayan basketbol takımında şok bir iddia ortaya atıldı. Farklı kaybedilen Mersin BŞB maçı sonrasında şube direktörü Mihriban Oğuz'un istifa ettiği söylendi. Hocamıza ulaşmaya çalışıyoruz fakat bazı sorunlardan ötürü ulaşamıyoruz. Olayın ne kadar doğru, ne kadar yanlış olduğunu araştırıyoruz fakat şu anda herhangi bir bilgi akışı söz konusu değil.. En doğru bilgiyi aldıktan sonra sizlerle paylaşacağız..

3 yorum:

  1. Boyle bir seyin olacagini dusunmek bile istemiyorum. Mihriban neden istifa etsin ki?

    Dedehayir'in zorla istifa ettirilmesinden sonra subede bir boslugun oldugu bir gercek, umarim oyuncularin paralari odeniyordur.

    Zafer Hoca'nin da mevcut idare heyeti ile pek anlasabildigini sanmiyorum, istifa etmesi gereken bir kisi varsa o da Zafer Hoca'dir kanimca..

    Sube bir an once kendini toparlamali, Isil ve Katie'nin geri donmesi ile bu sene Final oynayacak bir kadro var elimizde.. Jia Perkins yerine Simone olsa idi o zaman durum cok daha farkli olacakti..

    YanıtlaSil
  2. Selim bizde olayın iç yüzünü öğrenmeye çalışıyoruz. Müge Erdem ve Mihriban Oğuz'a ulaşmaya çalışıyoruz.

    Olayın iç yüzünü öğrendikten sonra blogumuzda paylaşacağız.

    YanıtlaSil
  3. Mihriban Oğuz'un önce mail yoluyla Selçuk İmren'e istifasını sunduğunun fakat kabul edilmediğinin, daha sonra idari heyet ile görüşen Mihriban Oğuz'un görevine devam kararı çıktığını biliyoruz. Sonrasında ise hocamız yönetime istifasını sunmuş ve başkanımız Sayın Adnan Polat bu istifasını kabul etmiş.

    2 Ocak Cumartesi tarihinde istifa gibi bir durum söz konusu değildi, Mihriban Hoca yaşanan olaylar sonrasında istifa etmek istediğini yönetime bildirmiş ve kabul edilmiştir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0