Yabancı Transferde Hareket..

Zdenek Grygera
Vincent Kompany
Pablo Velazquez
Diego Godin
Yabancı transferde hareketlenmeler başladı. Gelen bilgiler doğrultusunda dört oyuncu ile ilgilendiğimiz, hatta bazılarına teklif edip görüştüğümüzün haberleri geliyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Godin için İspanyol temsilcisi ile ilk görüşmeler her ne kadar netlik kazanmasada oyuncu ile olan görüşmelerde olumlu cevaplar almışız. Paraguaylı genç forvet Velazquez ve menajerinin yaptığı açıklamanın yanı sıra formasını giydiği Club Rubio Nu takımından Ramon Fleitas'ın yaptığı açıklama sonrasında oyuncunun gelmeye yakın olduğu belirtiliyor. Vincent Kompany için ise sadece ufak bir temas olduğu belirtiliyor. Manchester City'de forma şansı bulamayan ve ayrılmak isteyen Belçikalı genç yetenek için nabız yokladığımız öğrenildi. Grygera için ise Juventus ile görüştüğümüz ve olumlu gelişmeler yaşandığını öğrendik. Çek oyuncuya iyi bir teklif yaptık, Baros'ta devrede bu transfer için.. Çek oyuncu gelmeye sıcak bakıyor fakat Juventus'un istediği meblağ biraz yüksek bize göre.. Hangisi gelir, hangisiyle anlaşırız şimdilik birşey söylemek çok erken olur.. Fakat yaşanan gelişmeler sonrasında Grygera ve Velazquez gelecek gibi görünüyor..

124 yorum:

  1. abı bu grygera dan bıraz bahsetsenızz topu oyuna sokabılıyo mu cok onemlı bu bızım ıcın yaa

    YanıtlaSil
  2. Grygera hakkında detaylı inceleme ve analiz yazısını blog editörlerimizden Ace yazacaktır.

    Fakat öncesinde ufak bir bilgi istiyorsanız Grygera aradığımız isim olabilir.

    YanıtlaSil
  3. sayın fcn bizim yöneticeler gerçekten sadece stoper ve forvetmi istiyo buna inanamıyorum.ben artık rijkardın orta saha istemediğine şaşıyorum.sayın fcn bilgiler için tşk ederz.orta saha konusunda da senin fikirlerin bizim için önemli.

    YanıtlaSil
  4. Grygera ge le mezzzzz. Çünkü Avrupa Ligi'nde oynatamayız. Açın okuyun kuralları inanmazsanız. Aynı turnuvada rakibimiz sayılıyor şu an. Ha alıp oynatmayacaksak o başka.

    YanıtlaSil
  5. Bize Bir Çok Yabancı Stoper Gelir Ama Kompany Gelemez.Nedenleri İse ;

    1-Talihsiz Bir Sakatlık Geçirdi.Bu Yüzden Aldığı Dakikalar Ve Oynadığı Maç Sayısı Az Oldu.

    2-Yaşadığı Sakatlığa Rağmen City Yönetimi Kompany İle Kasım Ayında 2014 Yazına Kadar Sözleşme Uzattı.

    3-Kompany'nin Yeteneğinin City Yönetimi De Farkında.Son Zamanlarda Toure'nin ''City'e Keşke Gelmeseydim'' Türündeki Açıklamalarından Sonra Kompany Takımı İçin Çok Daha Değerli Bir Hal Aldı.

    Bu Sebeplerden Dolayı Kompany'nin Gelmesi Şahsımca İmkansıza Yakındır.O Yüzden Bu Şekilde Beklentisi Olanlar Bence Fazla Ümitlenmesinler.Hatta Hiç Ümitlenmesinler.Kompany Bize Şu Durumda Çok Uzak Bir Oyuncu...Sevgiler Saygılar...

    (Sadece Kompany Konusunda Bilgiye Sahip Olduğum İçin Böyle Bir Fikir Alışverişinde Bulundum.İsmi Geçen Diğer Oyuncular İle İlgili Herhangi Bir Bilgim Yok.Ama Hakikat İfade Olmak Şartı İle,Grygera Ve Velazquez Aradığımız Ve Bize Büyük Katkı Sağlayabilecek Tarzda Oyuncular Olduğunu Düşünmüyorum.Bu Listedeki En İyi Seçim Eğer Olacak İse Godin Olur.Genç Ve Yetenekli.İlerisi İçin Gelecek Vaadediyor.Bekleyelim Ve Görelim...

    Dip Not 2:Ali Turan Transferinin Resmi Olarak Bugün Açıklanması Bekleniyor.Kesin Konuşmuyorum.Duyumlar Üzerinden Hareket Ediyorum...Servet'in İse Bir EPL Takımı İle Dirsek Temasında Olduğu Konuşuluyor.)

    YanıtlaSil
  6. eyvallah fcn abi agzından bal damlıo..takımımız ıcın hayrlısı olsun ne dıyelımm..beklıcez gorcezz..abı bıde bu sercan uludagda tatıl yapan adnan sezgınle gorusmus fln dıolarrr..bn sahsen valeskez dense sercanı tercıh ederım..cunku adam gelecek uyum surecı olacak sısteme alısacak..en azından sercanın gozunun onunde olan bı galatasaray var herseyıyle oyun formatıyla hocasıyla kulubuyle vs. vs..o yuzden onumuzdekı a.madrıd macını da dusunurseekk ben sercanı tercıh ederımm..hem kontenjan hemde dıger faktorlerı gozununde bulundurarakk..son durum nedır acabaa

    YanıtlaSil
  7. @ Adsız 12:28

    Dilersen kuralları birde sen aç oku ne dersin. Grygera UEFA Avrupa Ligi'nde herhangi bir maçta forma giydi mi? HAYIR.

    Peki kural ne diyor?

    UEFA Avrupa Ligi'nde 1 dakika bile olsa forma giyen herhangi bir oyuncu transfer olduğu takımda UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemez. Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen oyuncu ise Avrupa Ligi'nde forma giyebilir. Avrupa Ligi'nde forma giyen oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilir.

    @ Murat

    Ortasaha için elbette alternatifler ve görüşülen isimler var fakat somut bir adım olmadığı sürece blogta paylaşamayız. Ortasaha içinde alternatifler mevcut.

    @ Adsız 12:31

    Kompany hakkında sadece bildiğimizi yazdık. Diğer konular hakkında herhangi birşey söylememiz pek doğru olmaz. Ali'nin açıklanmasını ise açıkcası şahsi olarak 4 Ocak gibi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bu arada hemen belirtelim Kompany'de oyunu çift yönlü oynayabilen ve ortasahayı tam anlamıyla domine edebilecek güçte olan bir oyuncu.

    En büyük özelliği ise; güçlü, sert, mücadeleci ve topa hakim olan bir oyuncu Kompany.

    YanıtlaSil
  9. adsız kardeşim sen fcn ekibindemisin bu kadar çok şeyi nerden biliyosuun bunu çok merak ettim.bence galatasaraya lazım olan futbolcular belli orta sahaya mutlaka oyuncu alınması lazım alın size avrupa şampiyonlar liginde final oynuyacak kadro.
    ufuk
    eboue marquez servet hakan
    m.diarra
    hamit elano

    keita baros arda

    alın size bu kadronun oluşması hem imknsız değil hemde mükemmel ötesi bi kadro size rijkard ve yönetim bu kadro çokmu zor.sayın fcn yorumlarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  10. O kadro oluşur mu, evet oluşur.
    İmkanlar var mı, evet var.

    Ama şimdi değil ;)
    Aslantepe'ye geçtikten 2 yıl sonra herşey olur.
    Sabır ve zaman.

    Ayrıca Murat diğer arkadaşında kendi bildikleri vardır elbet ve onları bizlerle paylaşabilir. Herkesin fikrine, görüşüne saygımız var.

    YanıtlaSil
  11. sayın fsn ben şuna takıldımda ondan sordum bu soruyu.haldun üstünel sadece stoper ve orta saha düşünüyoruz dedi.bende demekki sadece oralara oyuncu alıncak sandım.yani anladığım orta sahayada transfer düşünülüyo ama ikinci planda herhalde.

    YanıtlaSil
  12. Haldun Üstünel diyorsa vardır bi bildiği diyelim :)

    Takıma bir forvet ekleneceğini belirtelim ama..

    Devre arasında beklediğimizden daha fazla oyuncu gelebilir.

    Yani 2 oyuncu beklerken 4,5 oyuncu gelebilir :)

    YanıtlaSil
  13. Forvete hem yabanci hem yerli oyuncu alma ihtimalimiz var mi? Ayni soruyu defans icin de soruyorum.. Bir de su Kompany icin keske daha siki girisimlerimiz olsa..

    YanıtlaSil
  14. Elbette alınabilir mesela bakınız örnek olarak Sercan ve Ali Turan'ın yanı sıra Orhan Şam, Mustafa Pektemek ve Aykut Demir için girişimlerimiz var.

    Serkan'ıda gönderebilirsek Gençlerbirliği'ne farklı bir transfer politakası ile üzerine para vererek Gençlerbirliği'nden oyuncu alabiliriz.

    Transferde zaten sadece yabancı oyuncular ile ilgilenmiyoruz, Türk oyuncularda var ilgimiz dahilinde olan.

    YanıtlaSil
  15. abi velazkez gelirse lincoln a kulup bulmusturlar,veya linderoth veya nonda gidicidir ama nonda gitmek istemiyor!kompany olamaz daha yeni yeni mancinin gozune giriyor!grygera oynarsa avrupa da guzel olur hem sag bek icin de oynar o adam!sercan konusu yine ayni bence gelmez ,HAMIT icin bir sey ler var mi abi!

    YanıtlaSil
  16. fcn kardeş güldüğüne göre bazı süprizler yolda herhalde.fakat bu haldun ile rijkard bi orta saha almasınlar bu adamların futbol bilgisinden şüphe edicem.inanın bana galatasaray orta saha oyuncusu almazsa bana göre orta sahası daha iyi oyunculara sahip fenerbahçe ve beşiktaşın gerisinde kalır.unutmayalım çağdaş futbolda artık maçlar orta saha ile kazanılıyor.mesala bütün kupaları alan barcelona gibi.örnekte görüldüğü gibi toure xavi ve iniesta

    YanıtlaSil
  17. roma dan juan gelecek hissediyorum.

    YanıtlaSil
  18. Juan gelirse oynatamayız UEFA Avrupa Ligi'nde.. Roma ile forma giydi diye hatırlıyorum Juan'ı..

    YanıtlaSil
  19. Velazquez ile Lincoln'ün herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Çünkü Lincoln'un adı herhangi bir listede bildirilmiyor.

    Leo Franco, Elano Blumer, Tobias Linderoth, Harry Kewell, Kader Keita, Milan Baros, Shabani Nonda dışında herhangi bir yabancı oyuncumuz bulunmuyor.
    Velazquez'in imza atması dahilinde Linderoth veya Nonda gönderilir yada adı TFF'ye bildirilmez. Yabancı stoperin imza attığını varsayarak söylüyoruz bunları, yani bunlar bir varsayım.

    YanıtlaSil
  20. yani bir orta saha gelmiyor he.hayal kırıklığına uğrattın beni haldun ve fcn blog .
    kardeş yönetimi ve onları uyarmıyan fcn yönetimimi kınıyorum.:)

    YanıtlaSil
  21. Bravo Murat nerden ne çıkarttın :)

    YanıtlaSil
  22. Altugyıldız2 Ocak 2010 13:20

    Defansa mutlaka bir yabancı alınacaktır.Ama ben başka yabancı transferi olacağını düşünmüyorum.Linderoth ve Nonda nın bu sezon takımdan ayrılmayacaklarını biliyorum ama sözleşmelerinin dondurulması nasıl olur o presüdürü bilmiyorum.Gelecek yabancı stoper inşallah hızlı ve ayaklarına hakim bir stoper olur.Mesela eger genç olsaydı İnterden Cordoba transfer edilebilirdi ama onun yaşı geçti artık.Bakalım bekleyip görelim belkide süpriz bir isim gelecek.

    2.Transferimiz bence kesinlikle Hamit Altıntop olmalı.Başkanımızın hem kongrede elini güçlendirecek hemde takıma inanılmaz katkısı olabilecek bir transfer olur.3-4 milyon euro gibi bir rakama Bayern onu bırakabilir ama sezon sonu bedava olacak futbolcuya o para verilirmi o da yönetimin bileceği iş ama Hamit gelirse orta sahaya elano ile birlikte orta sahadan hücuma verilecek destek çok daha artar Hamit şut isabetli şut çeken ve ön liberoda oynayabilen bir futbolcu bence ara transferin en flaş ismi olur.Fakat Osman Tamburacı sürekli Altıntop kardeşlerin GS a geleceğini söylüyor bu transferi zora sokabilir keşke medyada hiç görünmeseydi bu haberler ama neyse

    3.Transferimiz Sercan Yıldırım a para verip almayacağımıza göre bence en az sercan kadar etkili seri ve çalım atabilen bir forvet olan Mustafa Pektemek en büyük alternatif olur.Eger Hamit transferi olursa Halil Altıntop ta bu bölgede iş yapabilecek bir forvet oda gelebilir.

    Son olarak Ali Turan şuan için acilen yapılması gereken bir transfer değil Emre Aşık a alternatif olarak kadroya katılacak bir futbolcu o sezon sonuna kalabilir yabancı stoper transferi olursa.

    YanıtlaSil
  23. fcn kardeşim m.diarra ve hamitin fiyatları bu kadar düşmüşken alınmamasını anlamıyorum.ben bu transfer döneminde hayal kırıklığına uğruycam galiba.fcn kardeş türkiyeden de sercanın alınmasını çok mantıklı buluyorum.barosun iki sene içinde 30 un üstüne çıkıcağını düşünürsek sercan yabancı hakkımızı forvetten yana kullanmamak için çok ii bir transfer olur.ve sercanı beğenmiyen arkadaşların da futbol bilgisinden şüphe ediyorum.ben şunu idda ediyorum.sercanı ardadan daha ii parya avrupaya satıcağımıza eminim şu anda en mnatıklı hareket yabancı stoper yabancı orta saha gene yerli bi orta saha ve yerli iki forvet yanlış sölediysem düzelt fcn blog.

    YanıtlaSil
  24. @ Murat

    Ortasahada Hamit'i alabiliriz fakat dediğin gibi sezon sonu sözleşmesi biten adama devre arasında 3-4milyon euro vermek ne kadar mantıklı sen düşün.. Sezon sonuna bedava alınabilir fakat burası gerçekçi bir durum..

    Diarra için ise daha evel söylemiştik Madrid bu adamları satacak diye ve Diarra için 5milyon euro bonservis talep ediyorlardı en son..

    YanıtlaSil
  25. diarra ile ilgilemiyormu galatasaray fcn bunu öğrenibilirmiyiz ve hamit ile bi anlaşma varmı sezon sonu içim

    YanıtlaSil
  26. Şu anda herhangi bir bilgim yok bu konuda. Hamit ile görüştüğümüz belirtilmişti bir aralar. Diarra ile sezon öncesi görüşmüştük.

    YanıtlaSil
  27. fcn böle çok konuştuk kusura bakma da futbolu çok yakından takip eden biriyim ve profosyenel futbol oynadım.futbolda hep hiç bi özelliği olmadan sadece mücadele ederek futbol oynayan topçulardan nefret ederim.mesala mustafa sarp ın nasıl galatasarayın oyuncusu olduğunu bu takıma neden transfer edildiğini hala anlamış değilim.bugün mustafa sarp gibi oyuncuları gelin ben sizei amtör küme maçlarınıa götüreyim yüzlercesini bulursunuz.mesala şu anda bir ali turanın peşine düşmüşler inanın anlamıyorum.ali turan kadar düz bu kadar rahat çalım yiyen ve oyun kurma özelliği sıfır olan bi oyuncuyu ne yapıcaklar anlamış değilim.dikkatinizi çekim bu tür kazıkları bize atan ve hep onun aldığı oyuncular fos çıkan bi adnan sezgin faktörü var galatasarayda.allah rızası için hangi oyuncuyu onun istediği için aldıkta faydalandık.galatasaray bi yerlere gelmek istiyosa komple orta saha ve defans kurgusunu ve oyuncuları değiştirmek zorunda yoksa ne bu sene nede seneye avrupada başarı hayal fcn blog ve burdaki arkadaşlar

    YanıtlaSil
  28. murat arkadasim...deidiginde tabiki kendine göre haklisin ama mesela mustafa sarpin bide cok iyi top teknigi olsa zaten bizde degil avrupanin en iyi kulüplerinde oynardi:)

    senin dedigin oyunculari daha cok altyapidan yetistirmeye calismak lazim...

    ayrica defans oyuncularin okadar teknik falan olmasina gerek yok...ilk önce defansif görevini yapsinlar,ileriye dogru da bam güm vurmasinlar,bi ilerideki adama oynasinlar yeter...hucum silahlarimiz zaten cok

    YanıtlaSil
  29. İnternette takip edilecesi siteleri biz kenara yazdık zaten, o kişiler dışındaki siteler açıkcası pek ırgalamıyor bizleri :)

    YanıtlaSil
  30. hey adsız kardeşim benim afedersin söz meclisten dışarı danayı da sal çayıra oda koşar mücadele eder.bize topçu gerek topçu mustafa sarp ve ali turan gibiler her takımda var.onun için biz hiç bir zaman için bir barcelona bir mancester olmayız bu mantıkta olduğumuz için. bide fcn kardeşim sen diyon ya bekliyelimde hamiti seneye alalım diye sen şimdi hamit galatasarylı diye bekler diyosun.şimdi biz hamite en fazla 3 milyon veririz.ya aziz çıkıpta 4.5 milyon verirse sezon sonunda bizimi tercih eder patayımı ne dersin fcn onun için iş içten geçmeden iyi adamları transfer etmek gerekir yoksa çoktan atı alan üsküdarı geçer.

    adsız kardeşim bi lafım daha var sana musrafa sarpın tekniğinden banane ilk başta bi futbolcu zeki olucak zeki topçu teknik olmasa bile aklıyla her şekilde kendini öen çıkarır oki.

    YanıtlaSil
  31. peki hamit icin dedim tez fena mi degilmi !sence bizim kulube kalir mi sezon sonu bence hayir simdic alinsin ,))

    YanıtlaSil
  32. sayın fcn seni uyarıyorum pazarlıklar son aşamadaymış sercan her an galatasarayda olabilir ödeme vadeleri konuşuluyomuş.lütfen acil istihbarat istiyoruz.sercan transferi ne durumda

    YanıtlaSil
  33. forvete Sercan konusunda Aydın artı 5 milyon euroya anlaşılmak üzere olduğu defansa da Demichelis transferinin bitmek üzere olduğunu hayırlı olmasını temenni ediyorum.

    YanıtlaSil
  34. Bence aranan isim kesinlikle Vincent Kompany. Bu adam 2 sene oncesine kadar en iyiler arasina girecek gibi gozukuyodu ama yanlis secim yaparak bu sansi bir az olsun kayip etti. Ama kesinlikle tam bizim istedigimiz adam top teknigi inanilmaz ust duzeyde bu futbolcunun,bir defans oyuncusu ucun asiri sayilabilecek kadar!! bir defans adaminda ne ararsan var yani

    YanıtlaSil
  35. Hamit transferi konusunda şimdi alınsın sene sonuna kalınırsa bize kalmaz denmiş...

    Fifa'nın klüp ve oyunculara tanıdığı bir hak var... Sözleşmesinin son 6 ayına giren bir oyuncu istediği klüple görüşebilir... Ve resmi imzayı atabilir... 6 aydan öncesined resmi olmasa bile görüşmek yasak ve fifa incelemesi için tehlikelidir...

    Yani Başkanımızın dediğine göre bonservislere harcayabileceğimiz çok da para yok aslında... Girdğimiz büyük bir yük de var... Önümüzdeki 4-5 sene sadece bonsevis parası ödeyeceğiz... Ki aldığımız oyuncular genelde 28-29 yaş civarı...

    Demek istediğim Haldun abi bizi alıştırmış olsa da çok çok büyük transferler yerine ekonomimiz açısından daha rahat olacak transferleri kabul etmeliyiz...

    Sercan ne kadar büyük yıldız olsa da 3 oyuncu + 5 milyon euro vericek gücümüz olmadığını düşünüyorum... Onun yerine takas yöntemleriyle Gökhan Ünal(Nonda+Serkn) Mustafa Pektemek(Alparslan+Serdar) gibi isimleri almayi kabul ederim...

    Öncelikle alınacak stoper ismini düşündükçe paramızın oraya harcanması taraftarıyım... Ayrıca gerekince sol bekte de oynabilecek bir Aykut Demir ismi bizim için çok daha mantıklı olacaktır...

    Hamit Altıntop ve Ali Turan ise sene sonu bonservissiz alınmalı...

    YanıtlaSil
  36. sayın HÜÜÜ kardeşş

    yonetıcılerımız fransa ve madrıdde..nasıl olurda almanyadan demıchellıs ı alırız mantıklı olun sacmalamayın ya

    YanıtlaSil
  37. abi saim usta sanki sercan gs ye geleiyor bir haber yapmis!menejrin dedikleri hep palavraymis,sence bu gece olur mu bir sey sercan icin saim ve baris abi cok emin ler sen ne dersin ;)) gecen sene gibi olmasin!

    YanıtlaSil
  38. kompany haricindekilerin hepsi vasat.

    YanıtlaSil
  39. Arkadaşlar diğer sitelerde yazan haberlerle ilgili bizleri değil onları sorumlu tutmanız daha doğru olacaktır.

    YanıtlaSil
  40. hakan 89 saim türkspor.net te barış abi kim hangi ste yöneticisi onu anlamadım hakan 89 açıklarmısın bide fcn kardeşim ortalarda yoksun gene sercan transferinde son durum ne istihabaratmı alıyosun

    YanıtlaSil
  41. fcn kardeş işyerimden çıkıcam senden son haberleri almak istiyorum.sercan durumu ne durumda ve yeni bi istihibarat varmı saygılarımla ii geceler

    YanıtlaSil
  42. Aydın ve 5 milyon euroluk teklifimiz Bursaspor yönetimi tarafından onaylandı. Metin Korkmaz'ı malum takımın sezon başındaki transferinden hatırlıyoruz. Amacı ve hedefi sadece ortalığı kızıştırıp daha fazla kopartmakç

    YanıtlaSil
  43. e sabahleyın 4 mlyon artı aydın dıodun abı ne oldu yanı fıyatı 5 e cıkardık aldık mı yanıı nolur bırı bı sy solesınn kafayı yıcemm yaaaa?????????

    YanıtlaSil
  44. yani onaylandi derken bitti gibi cunku coktan sercan la anlasidi ,zaten kendisi belli etti kucukken gs liyim diye murta kardes aslanyureklilerin admini!abi bu gece bir seyler bekelemek gunah olurmu!

    YanıtlaSil
  45. Fcn, pavlushenko'yu sezon sonuna kadar kiralama isteğimiz varmış.doğru mudur bu haber,sana gelen bi bilgi var mı...

    YanıtlaSil
  46. Ya abicim aydin ve 5 milyonluk teklifimizi kabul etmislerse zaten menejere daha ne demek düsüyor?
    Eger istihbaratiniz dogruysa oldu bu is heralde.
    Insallah dogrudur cok görmek isterim kendisini.
    Savunmaya Juan veya Vincent Kompany
    Orta sahaya Nuri Sahin gibi birisi
    Forvete Sercan (Barosu tek gecerim o ayri :) )
    Kim tutar bizi ?

    YanıtlaSil
  47. Fiyat yükselttik, onlar fiyat düşürdü 6milyon eurodan ve İbrahim Yazıcı ile el sıkıştık. Bundan sonra herhangi bir arıza çıkmazsa güzel haberler bizleri bekliyor.

    Bu akşam birşey beklemeniz doğru olmaz, 3-4 Ocak gibi bekleyin derim kişisel düşüncem olarak.

    Bahsi geçen Pavluchenko konusunda ise herhangi bir bilgimiz yok.

    YanıtlaSil
  48. Yok arkadas olmuyor, olmuyor, olmuyor
    bu haldun üstünel heb yildiz aliyor ama hic bir zaman bize lazim olan bölgeye yildiz almiyor, jaa ben artik yildiz vallanda istemiyorum allah rizasi icin bu orta sahaya bi adam alin ja, 2 aydir yirtiyorum kendimi burda gidin gagoyu alin, gidin bodmeri alin, paraniz yoksa gidin antepten murat ceylani alin, ama bizimkiler yine ayni tas yine ayni hamam, ben umudum kestim orta saha transferinden yine kendini futbolcu zaneden ayhan, baris ve mustafinin yan pas geri paslarini bol bol izlicez bu sene, sercana gelince adnan sezgin artik okadar ugrasdi sercani almak icin bu saaten sonra alamaza gitsin istifa etsin sonucda ronaldoyu almiyoruz aslinda bir sercan transferi bukadar uzun sürmememli ama ne yapalim artik bekliyib görecez.

    YanıtlaSil
  49. Gago'nun bonservisi 12milyon euro. Yıllık alacağı ücret 4milyon euro.
    Bodmer'in bonservisi 7-8milyon euro. Yıllık alacağı ücret 3milyon euro.
    Bahsettiğin oyuncuların peşinde kimler var biliyormusun?

    Kolaymı sanıyorsun devre arasında Avrupa'dan yıldız oyuncu getirebilmek? Çok biliyorsanız siz yapın şu işi. Takımda alternatif forvet varmı? Sizin istediğiniz adamı almadı diye bu adamlar beceriksiz ve futboldan anlamıyor oldu değil mi?

    Sercan ile anlaşamamak Adnan Sezgin'in değil Türk futbolunun ayıbıdır. Tabata'nın 8milyon euro ettiği yerde, Topuz'un 9milyon euro ettiği yerde Sercan çok rahat 10milyon euro eder. Peki Sercan'ın gerçek değeri ne kadar? 4milyon euro bilemedin 5milyon euro.

    Bu iş çok kolay emin olun. Sizin evde oynadığınız FM oyunu gibi aynen.

    YanıtlaSil
  50. FCN , Suanda Hem oyuncuyla hem kulübüyle anlaştık dimi ? ... bu arada şöle şuanki son durum hakkında tüm görüştüklerimizle son durum hakkında bı genel haber yayınlasanız da bu kadar çok soru sorulmasa iyi olmazmı ? Teşekürler ...

    YanıtlaSil
  51. Hocam İbrahim Yazıcı ile el sıkıştık demişsin.

    Bu bilgiyi nerden öğrendin sorabilirmiyim?

    Birşey bildiğim yok meraktan soruyorum.

    YanıtlaSil
  52. FCN kardes bu ali turan isi ne oldu bilgin var mi? devre arasi mi gelcek yoksa sezon sonu bedavami? ugur y

    YanıtlaSil
  53. Bana burda bakkal defteri gibi hesap yapma hocam, beni baglamaz o hesaplar, sen riykaard gibi hoca getiriyorsan riykaarda en canlisindan 4 milyon cash veriyorsan kusura bakma hocam bodmeri de alicaksin gagoyuda bu isler böyle, sen git morinyo getir adama eline mustafa ve ayhani ve orta saha olarak olur mi hic???

    gidib adam gibi orta saha alsinlar, avrupa futbolcu kayniyor özellikle fransada ne gencler ne adamlar var. Beni yanlis anlama maksatim burda kimseyele laf kavgasina girmek veya ortami germek deyil ama bize en ihtiyac duyulan bölge orta sahadir o yüzden transfer politikamiz öncelik orta sahada olmasi lazim diye düsiniyorum, sercana gelince yav arkadas biz gidik brezilya milli takimin banko oyniyan adamani 2 saate aldik, biz gidik 2 günde dünyanin sayili hocalarindan her nekadar yapti icraatlar hosuma gitmesede riykaardi aldik arkasinada neeskensi takib getirdik istanbula, o yüzden sercan kim jaaa??? maymun eti bizi resmen gecemiz gündüzümüz sercan oldu artik bir an evel sonuclanmasi lazim bu transferin.

    YanıtlaSil
  54. Ya abi simdi sercan gs yle anlasti diyorsun ,gecen sene ne oldu!hatirla keske demesydin sercan oldu!cok beklenti icerine soktun milleti,simdi ilk veren site siz oldunuz ,ama guvendigin bir haber dir demi abi!

    YanıtlaSil
  55. Birincisi "riykaard" değil Rijkaard. İkincisi 4 milyon değil 3 milyon veriyoruz. Üçüncüsü ise o takımın teknik direktörüdür, yani 11 oyuncu takımı yüzde 80 etkiliyorsa o "tek başına" yüzde 20 -minimum*- etkiliyordur, o yüzden o paraya fazlasıyla değer. Ancak Galatasaray her oyuncusuna 3 milyon euro verebilecek güçte değil henüz ne yazık ki.

    Bak arkadaşım sık sık senin yorumlarını okuyorum burada. Ve sürekli bir suçlama içindesin, anlamaya çalışmıyorsun. "Sercan kim jaaa" dediğin adam (şu jaa'da ne hakikaten merak ediyorum) manchester united'ın iki senedir takip ettiği, eğer doğru ellerde yetişirse 3-4 sene içinde dünyanın sayılı forvetleri arasına girebilecek biri, ilk olarak bu ısrarın sebebini anla. Elano şu an için Sercan'dan kat kat iyidir ve daha fazla eder ama Sercan'da POTANSİYEL dediğimiz bir kavram var, bunu da anla. Galatasaray'ın "acil" ihtiyaçları arasında orta saha yok, çünkü eğer Elano ikinci yarıda bu performansını sürdürürse topu ileriye taşıma görevini yapabilir. Defansta ve forvette sıkıntımız olduğunu ise sağır sultan bile biliyor. Biz burada mantıklı gerçekleri sunuyoruz, ne demek bakkal defteri gibi hesap ya. Lütfen önce biraz anlamaya çalışalım. Sercan ile ilgili bir analiz yazısı da yazıcam dönünce, onu okuyup biraz daha iyi anlarsınız diye umuyorum.

    YanıtlaSil
  56. Sercan işi yaş

    YanıtlaSil
  57. Sercani 100 de 100 kapmaliyiz.
    Acil olan yerler forvet ve defanstir hkers ayni görüste ha orta sahaya söyle nuri sahin mamaodu diaara gibi adam lazim degilmi?Lazim!
    Ama acil hali yok onun hersey yavas yavas bizim öyle milyonlari sacacak halimiz yok .
    Yönetime güvenim sonsuz en iyini yapcaklardir.

    YanıtlaSil
  58. Bir analiz yazısı sercan için hiç fena olmaz. Çünkü neden bu adam bu kadar kıymetli bilmiyorum . Anlatan olursa gerçekten iyi olur

    YanıtlaSil
  59. H.Üstünelin şu anda fransada veya madridde değil öncelikli olarak şu anda londrada benden başka tüyo yok transfer açıklanıncada bir tebrik rica edeceğim

    YanıtlaSil
  60. Hakan kardeşim kesin bir tabir kullanmadık farkındaysan veya bitti falan demedik. Sadece anlaşıldı ibaresi kullanıldı. Bu bize gelen bilgi sonrasında sizlerle paylaşılan bir bilgidir.

    Geçtiğimiz yaz aylarında yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamamak adına daha tedbirliyiz bu tür konularda. Adnan Sezgin yaklaşık 3 gündür Bursa'da sayın Yazıcı ile görüşme halindeydi. Sercan konusu konuşuldu ve bitti denilecek düzeye geldi.Başkan olumlu bakıyor transfere, söz artık Ertuğrul Hocada..

    Bu arada Haldun Üstünel hakkında bilgi akışında sıkıntı var. Fransa'da diye biliyorduk sonrasında Madrid'e geçeceğini duyduk fakat Londra'da diye bir okuyucumuz yorum bırakmış. Detaylıca öğrenmek lazım bu konuyu :)

    YanıtlaSil
  61. hu efendi bakicaz ismini unnutmam sercan yazisi ,iiyi olur millet daha ne oldugunu anlamadilar,ingilizler pesine bir scou takmis 2 seneden beri ama bizimkiler nafile!!!fcn abi sana guvenip her yere yazacam bu trasnfer haberini!

    YanıtlaSil
  62. arkadaşlar ben adsız arkadaşıma kesinlikle katılıyorum fakat düşüncelerine uslubuna değil
    bize kesinlikle orta saha ve defanstan oyun kurcak adam lazım bu iş sadece elanoyla olmaz bu sistemle ve sercan konusuna katılmıyorum.sercan rijkardın elinde 3 4 senede dünyanın sayılı forvetlerine arqasına gireceğine adımı koyarım ve en az 20 milyon euro ya rahatlıkla satarız.bide fcn kardeş eve geldim ama yeni haberler varmı sercanla kesin anlaşıldımı.ve yabancı tarnsferi oldumu merakımdan soruyorum kusura bakma.

    bide fcn kardeş sana özel olarak tşk ediyorum bu kadar işinin arasında beni adam yerine koyup cevap verdiğin için çok tşk eerim allah raz olsun
    haberleri bekliyorum.

    YanıtlaSil
  63. arkadaslar su ali turan isi neoldu ve sayin O.Tamburaci yazisinda hamit altintop gelebilir gibi tüyo verdi dogrumu acaba

    YanıtlaSil
  64. sayın fcn bız fıyat yukselttık onlar dusurdu demıssın bu ne demek bı acıklar mısın???
    bırde bu 6 mılyon euroya aydın da eklenecekmıymıss onuda yazarsan ıcımızı ferahlatırsan sevınırım??

    YanıtlaSil
  65. ogrenin o zaman abi ne bekliyorsunuz ama zor ogrenirsiniz ,;)))sercan anlasildi deme bitti demek soyle abi bir sey olmaz!artik anlsildi !sercan gs ye cok yakiscasak!

    YanıtlaSil
  66. abi istibarat saglammi?
    bide su ali turan isi noldu,son durum nedir,ankaragücü olayi dogrumu?

    YanıtlaSil
  67. üstadlar hamit altintop hayirli olsun suan hamitin arkadasi benim amcama msj gönderdi ben almanya kölnden firat

    YanıtlaSil
  68. harbıden merakımdan soruyorum jaaa ne demek ????
    sevgılı fcn size bi sorum olacak yabancı stoperde en yakın isim kim ?

    YanıtlaSil
  69. @ Adsız 20:04

    Bizim teklifimiz en başta 4milyon euroydu. Bursa takımı ise kapıyı 6milyondan açtı. Bizde üzerine giderek 4.5 yaptık fiyatı, onlarda indirime gittiler 5.5 yaptılar. Aydın'ıda ekledik opsiyon olarak buyrun dedik Bursa temsilcisine..

    =====

    @ Hakan89

    Yaşanan olaylardan sonra tedbirli davranmak zorundayız. Anlayış bekliyoruz, sizlerden.

    ======

    @ Uğur Y.

    Tamburacı diyorsa vardır bi bildiği.. Ali Turan'ı şahsen sezon sonu bekliyorum ne yalan söylüyeyim.. Kayseri ne kadar çirkef davransada oyuncu ile Şubat veya Mart gibi sözleşme imzalama hakkımız var.

    ======

    @ Murat

    Ne kusuru estağfurullah.. Sizlerin sorularınıza cevap vermek bizim görevimiz zaten bu konuda herhangi bir teşekküre gerek yok. Yabancı transferinde gelişme olursa blogumuzda yazarız fakat şu anda herhangi bir gelişme olduğunu söylemek zor olur.

    YanıtlaSil
  70. Ankaragücü dilerse 10milyon euro bonservis teklif etsin. Ali Turan teklifimizi kabul etti bile.. Kayserispor'un yaptığı çirkeflikler.. Bakınız Gökhan Ünal, Mehmet Topuz transferleri..

    ====

    Umarız doğrudur söylediklerin sevgili Fırat. Ama pek inandırıcı gelmiyor açıkcası amcalar, dayılar, enişteler.

    YanıtlaSil
  71. Abdul cabbar2 Ocak 2010 20:13

    Velazquezde durum nedir? extradan bilginiz ne bu konuda

    YanıtlaSil
  72. Oyuncunun menajeri ve kulübünden yapılan açıklamaya göre transfer bitti. Bu bilgiler dışında başka bir bilgimiz yok maalesef Velazquez transferinde.

    YanıtlaSil
  73. ya hem sercan hem velazquez biraz tuhaf degilmi?
    yada su velazquez sadece "yedek"mi?

    YanıtlaSil
  74. Şu anda öyle görünüyor Reco kardeşim :)

    Velazquez hakkında sadece oyuncunun menajeri ve yöneticilerinin açıklaması var elimizde. Başka bir bilgimiz yok.

    YanıtlaSil
  75. Adam pavluyu bi yazmışki,Pavluçekkoylan gibi..

    Bunlar iyi eğlence bulmuşlar kendilerine..Milleti kafalayarak vakit geçiren tiplerden nefret ederim.. diyorlar kendileri,yuh be kim kafaya aliyor milleti ah bu arada grygera diyen adam 4ocak demisti simdi 6ila8 ocak oldu vay be!buyucez fcn olarak butun herkez fcn ci olacak dogrulari gordugu zaman savas ilan edilmisitrsaka saka onlar alt kumedeler yure fcn abi saygilar

    YanıtlaSil
  76. @ Polat56

    Polat kardeşim diğer sitelerin kaynaklarına saygı duyarız. Gelir, gelmez insanları bunlar yüzünden suçlayamayız sonuçta sadece bizim kaynaklarımız yoktur bu hayatta elbette bazı kişilerinde vardır kaynakları ve bütün haberlere saygı duyarız.

    Biz kimseye savaş açmıyoruz, bazı kimseler çekememezlik yapıp koca karılar gibi laf yapıyorlarmış arkamızda orda burda onlara gülüyoruz sadece..

    Hepimizin ortak çabası GALATASARAY.

    YanıtlaSil
  77. ACE nickli Editöre cevap:
    Birincisi: Hocamiz Riykaard ismini yanlis yazdim icin özür dilerim.
    Iki: Hocamiz Riykaard 4 ´milyon deyil`de 3 milyon aldini ve yanlis yazdim icin özür dilerim.
    Üc: Manchester Unidet birak iki yil takib etmeyi, istedigi futbolcuyu istedigi zaman havada karada nerde isterse alir, Manchester United Ardayi istesin 2 dakika sürmez alir en kötü ihtimal adamlar basar 30 milyon pound yine alir öncelikle Manchester Unidet nasil bir kulub oldunu simdi anladik, Manchester United bir futbolcuda potansiyel görse ve üstelik iki yil takib etmis ise inan bana alir o futbolcuyu eyer örnek istiyorsan (Macheda, Obertan, Rafeal, Nani, Cristano Ronaldo, Anderson ....) yani inan bana potansiyel görse alir ve bu saydim adamalara düynain parasini harcadilar yani potansiyel görseler bir futbolcuda masrafdan kacmazlar, peki niye almadi Manchester United Sercani???
    Dört: Bizim Rakiblerimiz kadar maddi gücümüz olmadini bende biliyorum ama sen Riykaard gibi hocayi getiryorsan ve arkasina Neeskens gibi yardimci hocan varsa, alacaksin abi caresi yok bu isin, cünkü Riykaard gibi hocayi diger hocalardan ayri kilan kendisi sistem hocasidir ve oynatmak istediyi sistem (TOTAL FOOTBALL) zor bir sistemdir o yüzden öyle bir sistemde cok kaliteli futbolcular lazim yani demek istediyim Riykaard gibi hocadan verim almak istiyorsan onun önüne almanya ikinci lig futbolcusu Baris Özbek veya sahada ne yaptini bilmeyen Mustafa sarp veya isi gücü yan pas geri paslarara sahada gecen bir Ayhan Akmanla (TOTAL FOOTBALL) olmaz, bir orta saha bunlardan ancak birtanesini kaldirir ama üctane deyil. Kusura bakma Sayin ACE Nickli Editör biraz uzun oldu ama inan benim son yorumum bu konu hakinda ama sana sadece sunu demek istiyorum, bu yorumumdan sonra hallen bize orta saha lazim deyil`de forvet veya stoper diyorsan ozaman bos ver cevap bile verme salla gitsin tartismaya degmez ozaman ikimiz futbol bakis acisi ayri oldugu icin ortak noktada bulasamiyiz, bana katilan katilir katilmayan renktaslarimin cani sagolsun hepnize iyi aksamlar.

    YanıtlaSil
  78. abi su sercan konusuna sakin gecen sene ki gibi kilit vurma,bu gece soru cevap olcakmi,bugun muthis sin fcn abi hizir gibi yetisyorsun ,iste bu !yeni bilgiler geldikce yaz abi !saygilar gscimbomdakileri bos ver cekemeyen cekmesin ,onlatri allah cektirsin !neyi bilemem!ahahah

    YanıtlaSil
  79. Şu anda takıma acil olarak stoper lazım. Ortasaha, forvet sonrasında alınabilecek yerler fakat acil oğlu acil olarak stoper şart.

    Amma velakin ortasahada oyunu domine edebilecek bir oyuncuya ihtiyaç varmı. Evet var fakat stoper acil durumda şu anda.

    Baros'a alternatif olacak bir forvete ihtiyaç varmı evet var. Ama stoper acil durumda..

    Sadece ama sadece biraz sabır..

    YanıtlaSil
  80. ece demiyor ki lazim degil haldun ustunel kendi agziyla dedi ,anlamak istemyen anlamaz ,adam dedi iki oyuncu alacaz nasil fcn desin 3 oyuncu alacaz seni mutlu etmek icin demez ki ,resmi agizdan dendi forvet ve stoper basittir bu isler !futbolculuk ve antrenorluk ayni degildir ben ce cok ust duzeyde futbol oynadim !meslekytas ,benzemez oynamaya!saygilar yanlis anlama savunmuyorum kimseyi ,icimdekileri dedim

    YanıtlaSil
  81. @ Firat

    Hamit Altintop Almanya'dan orta sira bir takimla anlasmak uzere bize gelse harika olur elbette ama arkadasinin amcana msj atmasi yeni yil sakasi olsa gerek, eger ki sen bize bir yeni yil sakasi yapmaya calismiyorsan elbette!

    Saygilar

    Can

    YanıtlaSil
  82. Ayrica acil transfer ihtiyacinin stoper oldugu tartisma goturmez bir gercek bence de. ortalama(cok degil az da olsa) uzeri topu oyuna sokabilecek bir stoper transferinden sonra oyunun cift yonunu de basariyla oynayabilen (Linderoth'un saglami en basitce!) bir orta saha oyuncusu alinabilirse, ki ara transferde bu cok ama cok zor, kagit uzerinde FB'nin kadro olarak acik ara uzerine cikmis oluruz. Bunlar elbette yoruma acik konular fakat hic birimiz mevcut teknik kadrodan daha donanimli degiliz neyin nasil olmasi gerektigi konusunda.

    Saygilar,

    Can

    YanıtlaSil
  83. Bir de blog'unuza uyelik ile ilgili bilgilendirme yapabilirseniz cok sevinirim.

    Can

    YanıtlaSil
  84. sayın fcn yorumlarda bu hamıt konusunda turlu senaryolarr yazılıyoo..senın dıyecegın bı sy yok mu?

    YanıtlaSil
  85. Murad YILDIZ2 Ocak 2010 21:51

    Neden orta saha değil diyen arkadaşlara bir cevabım olacak...Tabi ki bu takımın Topal'la Elano arasına bir box-to-box oyuncusuna daha ihtiyacı var, Fakat bu takımın hocası Rijkaard'dır... Ve kararlar ona danışılarak alınmıştır...

    Belki bütçemize bağlı olarak,belki sene sonu ücretiz alabileceğimiz "Hamit, Kallstrom" gibi isimleri beklemek ve bu senekileri yeterli gördüğü için, belki ise bu bölgeye transfere gerek olmadığını düşünerek hocamız Rijkaard önceliği Stoper ve Baros'u yedekleyecek forvete vermiştir...

    O bahsettiğimiz total futbolu oynatacak olan da bu kararları alan "4 milyon euroluk" "Riykard" dır... Yani Rijkaard'ı getirtip onun oynatacağı oyun üzerine, onun kararları doğrultusunda yapılacak transferler yerine şu transferler gereklidir yorumunu yapmak ne kadar doğru bilmiyorum...

    Bu arada FCN Blog'a da bir sorum olacak... Açıkçası çok şey beklediğim Alparslan Gençlerbirliğine verildi... ARkasında hep bir Aykut, Orham veya Mustafa transfer-takas doğrultusunda bir şey bekledim... Bugün G.Birliği menajeri böyle bir şeyin olmayacağı bu oyuncuların verilmeyeceğini söyledi... Hala bu açıklamanın yanlış olmasını umud ediyorum ama...

    Eğer ki karşılığında bu isimlerden birini almicasak, 1 milyon Euro verdiğimiz daha 21 yaşında Türkiye ümit milli takımı formasını da giyen çok zor yetişen bir bölgenin oyuncusu olan Alparslan'ı neden sattık, kiralamak daha uygun değil miydi... Bu transferde hiç para konuşulmuyor acaba bu transferin bize kazandırdığı meblağ nedir...

    YanıtlaSil
  86. arkadaslar yeni gelisme yokmu ?

    YanıtlaSil
  87. fcn barca macını mı ızlıosun nerdesın abıcım bu transfer donemınde ıyıce bosladın bee..sıtenı zıyaret edenlere hurmeten ara sıra bı ugra da sorulara cvp

    YanıtlaSil
  88. Arkadaslar biraz kendinize gelin ya
    Valla var ya ne hale soktu sizi bu transfer dönemi galatasarayimiz haldunumuz sagolsun :)
    Nerdeyse fcn diyeceksiniz gidin sercani sunu bunu getirin diye.
    Biraz yavas yahu sorudugunuz sorularda nerdeyse hep ayni biraz kendiniz mantik üretmeye calisin.
    Fcn veya baska forumlar 24 saat yönetimin icine veya haldunun yaninda degilki onlarda bildikleri kadar paylasiyor zaten, ne bu acele biraz sabir.

    YanıtlaSil
  89. Adsız 21:58

    Güzel kardeşim sence bizim bütün hayatımız blogtan mı oluşuyor?
    Eşimizle, dostumuzla vakit geçiremeyecekmiyiz?
    Lütfen bizlerinde insan olduğunu ve bir özel hayatımız olduğunu unutmayın. Bunlara rağmen hiç bir karşılık ve kazanç beklemeksizin sizlere cevap vermeye çalışıyoruz.

    Hangi blogta bu kadar hızlı soru cevap alıyorsunuz acaba merak ediyorum.
    ====

    Uğur Y.

    Eğer herhangi bir gelişme olursa yazarız arkadaşlar sonuçta bizler Haldun Üstünel'in yanında veya onlarla aynı masada pazarlıkta değiliz. Bize bilgi gelince bizde sizlere aktarıyoruz.

    =====

    Murat Yıldız

    Alpaslan karşılığında oyuncu takası yapacağımız söyleniyor. Eğer yapılmazsa bir miktar bonservis bedeli elbet alınacaktır fakat bildiğimiz kadarıyla oyuncu takası olacak. Serkan'ında gitmesi bekleniyor hatta bildiğimiz kadarıyla. Ama takas değilde para ödeme durumu olursa o konuda birşey diyemeyiz. Bizim bildiğimiz oyuncu takası.

    ====

    Adsız 21:51

    Hamit olayında bizim bildiğimiz olay sezon sonu gelmesi fakat şimdiden önprotokol imzalanmasını bekliyoruz. Değişik durumlar olabilir, herhangi birşey diyemeyiz. Hamit'in devre arasında takıma katılma ihtimali var, sezon sonu gelme ihtimalide var, hiç gelmeme ihtimalide var.

    =====

    Can

    Sevgili Can yakında blogumuzda belli başlı değişiklikler olacaktır. Biraz sabır :)

    YanıtlaSil
  90. fcn kardeş bu gece yatalımmı yoksa yeni bi haber veya istihbaratın olucakmı ona göre kardeş haber bekliyorum sercan durumu ne durumda hamitle görüşme varmı cevap bekliyorum

    YanıtlaSil
  91. Uyku düzeninizi değiştirmeyin arkadaşlar. Uykusuz kalmaya gerek yok. Ha 1 saat evel duydunuz, ha 1 saat sonra birşey farketmiyor.

    Haldun Üstünel'in açıklamaları sonrasında transferimizin 4 Ocak'ta en geç 7 Ocak'ta kampa katılacağını belirtebiliriz. Biz değil bunu Haldun Üstünel belirtiyor.

    YanıtlaSil
  92. Kim gelecek şimdi

    YanıtlaSil
  93. fcn kardeşş konu baslıgı yabancı futbolcular ama bız sercana takıldık kaldık..kompany den bı haber var mı yaa o gelse mukemmel olacak..ama zannedersem adam bu gun cıty-boro macında forma gıymıs demekkı mancını onu vermıcek bızee :((( var mı bı gelısme?

    YanıtlaSil
  94. İstediğimiz adam Liverpooldan D.Agger hatta Ardanın sene sonu satın alma opsiyonuda verilebilir buna karşı

    YanıtlaSil
  95. ali a.gucune mi gidecek cok serefsiz bir insan su burma!kole ticareti yapar gibi adam satiyor.

    YanıtlaSil
  96. Neyse siz yatmissiniz abi bende yatayim insallah yarin yapitigmiz bir trasnferi tartisirz bu saatlerde,sercan bir gelse cok muthis olur!yarin yeni haberler al fcn abi cok sagol guvenimiz sonsun sana abi.

    YanıtlaSil
  97. Merhaba Sayın FCN; yorumları sonuna kadar okudum gerçekten sizi büyük bir keyifle takip ediyorum...Galatasarayımız ile ilgili bir değerlendirmede bende bulunmak isterim müsadenizle..

    İlk olarak bu sezon ki kadro hakkında değerlendirmem;

    Stoper sorunumuz olduğu zaten herkes tarafından biliniyor benim burası için adayım Mensah (ismi daha öncede geçti sallamasyon bir adam değil)

    Ön Libero'da sorun olduğunu düşünüyorum tamam elimizde belki 3-4 futbolcumuz var bu bölge için ama aradığımız tipte oyuncu Emana
    (ismi daha önce geçti sallamasyon bir aday değil)

    Forvet; Baros'a alternatif bir oyuncu alacaksak ki öyle şu an da ben çok para harcanmasına karşıyım..Geleceğe yatırım olarak görüyorsak Hakan abisi gibi Bursadan Sercan'ı Ümit abisi gibi Gençlerbirliğinden Pektemek'i almalıyız...İkisini birden hem de...Yalnız mutlaka yabancı bir oyuncu alacaksak bence bu oyuncu Marc Janko veya Kris Boyd olmalı (ismi sıkça geçiyor medyada)

    Sezon Sonu için değerlendirmem ise;

    Yerli kaleciler ile yola devam edilecek diye düşünüyorum (Yabancı oyuncu hakkını diğer bölgelerde kullanacağız gibi geliyor bana)

    Onun dışında defansta revizyon olacağını düşünüyorum....Her bölgeye bir transfer ile (Ali Turan,Aykut Demirci,Orhan Şam gibi isimlerle)...

    Bu arada son zamanlarda dikkatimi çeken enteresan bir isim var Billy Mehmet St. Mirren takımında oynuyormuş sayın FCN bu futbolcu ile ilgili gerçekten bir girişim var mı sizce ?

    Saygılarımla...İyi bir pazar günü diliyorum

    YanıtlaSil
  98. Ek olarak bir önceki yorumuma, yukarıdaki isimlerden bence Godin çok iyi olur (sözleşmesi bitiyor)...Uruguay milli takım formasınıda giyiyor milli takım oyuncularının (devamlı görev alan) faydalı olduğunu düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  99. fcn blog yeni bi gelişme yokmu ya transferde senden başka doğru adres yok bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  100. selamlar arkadaşlar
    benim aklıma takılan konu şu transfer söylentilerinde sürekli forvete ve defansa iki yabancı alınacağı söyleniyo ama bizim şu anda bir yabancı kontenjanımız var vede hiç bir yabancının sözleşmesi feshedilmedi veya bizlerinmi haberi yok bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

    transfer konusunda fikirlerime gelince forvet kısmına yabancı yerine yerli takviye (sercanyıldırım/mustafa pektemek ileriyede dönük olur hem barosla beraber süper olurlar )yeterli olur görüşündeyim.

    ama defansa mutlaka bir yabancı vede iyi bişey çıksın isttiyorlarsa kesinlikle italya veya ingiltere den olmalı ancak buradan gelen adamlar bize üst düzey fayda sağlayailir

    orta sahayada oyunun iki yönünüde oynayabilen yerli veya yabancı biri alınmalı mutlaka(hamit altıntopsezon sonu sözleşmesi biteceği için uygun fiyatada alınabilir)

    eğer bu doğrultuda şekillenirse transfer hem türkiyede hem avrupada tutabilene aşk olsun bizi

    fcn kardeş şu üyelik işini en yakın zamanda bekliyoruz
    blogu yazın keşfettim ve vazgeçilmezi oldu süpersiniz

    turusan

    YanıtlaSil
  101. Dün akşam Sercan için Bursaspor'la anlaşıldığını söylemiştiniz, bu konudaki gelişmeler neler, transfer döneminin resmi olarak açılması mı bekleniyor?

    YanıtlaSil
  102. bılen kımse yok mu

    YanıtlaSil
  103. Selamlar Fossacimbom Blog,

    Öncelikle teşekkürler bu güzel çalışmanız ve çabanız için.
    Ben kendi adıma değerlendirecek olursam Godin daha mantıklı geliyor. Hem sözleşmesi bitiyor hemde Pellegrini den sonra Villarreal takım olma özelliğini kaybetti. Onlardan daha kolay koparırız bir oyuncu gibi geliyor.
    Forvet olarak üzülerek söylüyorum ki Velazquez yaramaz bize. Adnan Polat'ın bir lafı vardır. "Güney Amerika'lı almam çünkü onlar Fenerli oluyor." Maalesef Elano'yuda gördük bize yarayan O kıtadan birtek Jardel ve Capone vardı. O yüzden Velazquez alıcağımıza ona vereceğimizparayla Sercan'ı bitirmeliyiz.
    Fabio Pinto, Carrusca ve niceleri gibi olur gibi bir his var içimde.

    Saygılar & Sevgiler
    Zevk ve heyecan ile takip ediyoruz blogunuzu

    YanıtlaSil
  104. O değilde Youla haberleri başladı tekrardan...İlgilendik mi biz hiç Youla ile yoksa asparagas mı sayın FCN ?

    YanıtlaSil
  105. Sercan sali gunu Besiktas'a imza atiyor arkadaslar adamlar 6.5 milyona cikmislar arti 2 futbolcu veriyorlar bu is maalesef bitti gibi bir sey:( Hamit konusunda onemli gelismeler var ama yonetim evvela Halil'i ikna etmeye calisiyorlar adamin gelisini kolaylastirmak icin boylece forvet ihtiyacini da yabanci hakkini kullanmadan halletmis olucaz. stoper, ki bu en kritik mevki, konusu hala koca bir sir! su asamada heyecanlanmak icin cok erken ama Chelsea'den Alex ile ilgili gorusmeler biraz agirda olsa olumlu ilerliyor ama dedigim gibi heyecanlanmak icin henuz cok erken!

    YanıtlaSil
  106. Chelsea ile Alex konusunda sezon sonuna dek KIRALIK olarak alinmasi konusunda gorusuluyor zira adam dunya kupasina kadar devamli oynayabilecegi bir avrupa takimina gitmek istiyor yoksa bizim butcemizin bu adami bonservisiyle almaya yetecegini dusunmek hayalcilik olur.

    YanıtlaSil
  107. Kompany ilk piyasaya çıktığında geleceğin en iyi defans oyuncusu diye gösteriliyordu.Bir türlü potansiyelini yansıtamadı.Alma olasılığımız gayet düşük.

    Grygera vasat bir oyuncu inşallah almayız.

    Godin'i hiç dikkatlice izlemedim açıkçası ama alınırsa diğerlerinden daha yararlı olacak gibi duruyor.

    Velazquez'in adını bile duymadım.Sercan'ı alacaksak gereksiz.

    Ömer Yüce

    YanıtlaSil
  108. Ankaragücü takımının transfer ettiği Geremi sizce yıllık kaç milyon euroya imza atmıştır? Hiç düşündünüz mü.. O adama yıllık 2.5milyon euro teklif eden herkese imzalar, mahalle takımınıza bile ;) 36 yaşına gelmiş adamı abartmaya bayılıyorsunuz. Ahmet Gökçek'in ne kadar futboldan anladığını tartışalım dilerseniz, sabaha kadar konuşuruz.

    Ayrıca bizim transferimiz ile Geremi arasında dağlar var hatırlatırım. Kimisi boştaki adamı takımına müthiş bir parayla getiriyor, biz ise sözleşmesi süren ve Avrupa'da isim sahibi olan kariyerli bir adamı stoper olarak takıma getiriyoruz.

    Allah aşkına biraz mantıklı yorum yazın, geçen dönemdeki gibi kilitlettirmeyin şu başlığı..

    Sercan konusunda bize Bursa'dan gelen haberler olumluydu ve anlaştığımız yöndeydi. Zaten iki gündür özel işlerimizle uğraşıyoruz arkadaşlar defalarca söyledik sabır ve anlayış diye..

    YanıtlaSil
  109. Youla haberleri tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. İtibar etmemeniz tavsiye olunur.

    YanıtlaSil
  110. geremi 36 değil 31 yaşında...32 olcak bu sene...ankaragücü için iyi bir transfer bence.

    YanıtlaSil
  111. editörüm sercan da son durum ne? EDİTÖR.. Tüm galatasaray camiyasına hayırlı olsun sercan yıldırım galatasaray`da diyebiliriz. Büyük ölçüde anlaşıldı.
    abi turksporda bitti diyor ,sence bu gece olur mu !ne asamada ,cocugun da dogu ona orenk bir futbolcu olur sercan !;)) nedir asli!cok minyon mus masallah nazar boncugunu unnutma!

    YanıtlaSil
  112. hakan89

    o haberi turkspor yazmadi bir yorum olarak haberin altina yazmis biri bence biri bizimle kaffa bulluyor herseye inanmamak gerek

    YanıtlaSil
  113. Hakan 89 ve Abdullah Taşan;

    Kişisel problemlerinizi özel yoldan halledebilirsiniz. FCN Blog bu tür kişisel sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz bir platform değildir; olmamaktadır.

    YanıtlaSil
  114. tamam abi bosver sercan isine cvp ver,sen birdaha yapmam,turkspor her zaman byle cevap verir adsiz 23.02

    YanıtlaSil
  115. VARMI Bİ GELİŞME TRANSFERLERDE

    YanıtlaSil
  116. hiç bi kıpırtı yokmu ya bişeler yazın napcaz bugün

    YanıtlaSil
  117. hiç bi kıpırtı yokmu ya bişeler yazın napcaz bugün

    az önce bi yerde okudum aykut+aydın+5000000 teklif etmişiz bizden başka devrede olanda yokmuş bursa başkanı süre istemiş

    herhangi bir duyumu olan varmı acaba

    YanıtlaSil
  118. fcn abi nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sercan gelcek mi ,temin futbolig te a sezgin dedi 1haftaicinde olur diye ali turan icin gs yi istiyor dedi!kanal24 te sercan icin tekli f yapilmis,biz bunlari ilk senden duymak isteriz abi !yanlis birakma bizi!

    YanıtlaSil
  119. abi sercan a karsilik tekli fettigimiz bir seyler var a sezgin futbolig ded di ali icin 1 hafta icnde belli olur ali icin gs ye gelmek istiyor dedi, haldun baba tel ile trasnfer icin yurt disindayim dedi,yau bu adam ertem nasil ulasiyor su haldun babaya ,sen ulasabi !sercan icin ne olacak gecen sene aklima geliiiiii yor

    YanıtlaSil
  120. Bazilarimiz yabanci kisitlamasindan sikayetci gorunuyor ama unutmayalim ki milli takimin kalede Volkan'a stoperde Gokhan Zan'a, orta sahada Aurelio'ya (sporda milliyetcilik zirvalarini hic girmeyelim zira alakasi yok hepimiz biliyoruz)mahkum olmasinin yegane sebebi budur. (Lugano-Bilica, Ferrari-Sivok, Song vs) 2008'de takimin birinci forveti olan oyuncunun bugun "oz evladi" oldugu kulubunden neredeyse afaroz edilmek uzere oldugunu dusundugumuzde bu yaklasimlarin acisinin daha cok uzun zaman cikacagini gormek muneccimlik olmaz sanirim. Taraftari olmamla muhakkakki ilgisi vardir bu dusuncelerimin ama ben yine de Sercan, Ozer, Sezer gibi genc yeteneklerin Galatasaray'i tercih etmelarinin evvela kendilerine fayda saglayacagini dusunuyorum, hele hele M Denizli (Tabata 15 Milyon TL, Santos vs Ugur, Guiza vs Semih ve bunun gibi daha bir cok ornek)ve Daum'un yarini degil yalnizca bugunu kurtarmaktan baska bir sey dusunmeyen bencil ve hatta korkak teknik direktorler oldugunu dusununce. Yine de kendileri bilirler elbet ama genc oyuncularin onunde daha cok uzun yillar var astronomik rakamlara imza atmak icin ki bunu cok iyi hesaba katmalilar karar verirken.

    YanıtlaSil
  121. fcn blog kardeşim biraz seni sıktık biliyoruz ama bu haldun üstünelin ingilterede chalsea li alex ve rus pavlychenko ile görüştüğü söyleniyor.doğru olup olmadığı ile ilgili bilgi alabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  122. transfer icin onumuzde koskoca bir 4 hafta ve son derece kisitli bir butce var. bence biraz daha sabirli ve sogukkanli olmali herkes.

    YanıtlaSil
  123. arkadaslar bu kadar cok niye sIkIyorsunuz Fcn yi? eline bilgeler ulasinca bizlere burdan haber veriyor zaten...biraz sabir :)

    YanıtlaSil
  124. hem velasqez hem sercan ı alma gıbı bir durum söz konusu olurmu ?
    şimdiden yanıt için tesekkürler

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0