Mihriban Oğuz Görevinin Başında..

Sabah yazdığımız haberin detaylarını öğrenmiş bulunmaktayız.. Galatasaray bayan basketbol takımının genel menajeri Müge Erdem ile yaptığımız telefon görüşmesinin ardından şube direktörümüz Mihriban Oğuz'un görevinin başında olduğunun ve şimdilik istifa gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Mersin maçı sonrasında "Takım için birşeyler yapmam lazım, sorumluluk benim" duygusu ile hareket eden fakat sonrasında ekip ile bir görüşme yapan Mihriban Oğuz'un istifası gibi bir durumun söz konusu olmadığı ve görevine devam ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Müge Hocamıza verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.

Mihriban Oğuz ve Müge Erdem ile birlikte sahada mücadele veren Aslanlarımızın sonuna kadar arkasındayız! Bu takım bizim, bu takım hepimizin!

2 yorum:

  1. Duyuru

    Kulübümüz Bayan Basketbol Genel Menajeri Mihriban Oğuz ile yollarımız ayrılmıştır.

    Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz.

    Galatasaray Spor Kulübü
    Yönetim Kurulu

    www.galatasaray.org

    YanıtlaSil
  2. Mihriban Oğuz'un önce mail yoluyla Selçuk İmren'e istifasını sunduğunun fakat kabul edilmediğinin, daha sonra idari heyet ile görüşen Mihriban Oğuz'un görevine devam kararı çıktığını biliyoruz. Sonrasında ise hocamız yönetime istifasını sunmuş ve başkanımız Sayın Adnan Polat bu istifasını kabul etmiş.

    2 Ocak Cumartesi tarihinde istifa gibi bir durum söz konusu değildi, Mihriban Hoca yaşanan olaylar sonrasında istifa etmek istediğini yönetime bildirmiş ve kabul edilmiştir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0