Beşiktaş CT 87-96 GALATASARAY

Galatasaray Café Crown deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş CT ile karşılaşıyor. Temsilcimiz ilk çeyreği 17-25 önde kapattı. İki takımda hızlı basketbol oynayarak seyir zevki müthiş bir maç sunuyor bizlere.. Can Akın sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemiyor takımımızda.. Aldığımız ceza sonrasında temsilcimizin oynadığı istekli, savaşan, mücadeleci ve hırslı oyun bu maçı ne kadar istediğimizi ortaya koyuyor.

İlk çeyrek skoru: 17-25
İlk yarı skoru: 41-51

Üçüncü çeyrek skoru: 63-67
Maç sonucu: 87-96


Ortaya koyduğumuz takım oyunun yanı sıra ataklardan boş dönmememizde rakibimize 10 sayılık fark atmamızı sağladı. Tam bir takım oyunu oynuyoruz, bireysel performansa bakmıyoruz ki bu çok iyi bir durum. Basketbolun takım oyunu olduğunu ve hızlı oynandığını benimseyerek oyun stilini sahaya yansıtan temsilcimizde Rancik ve Jasaitis yine günün en etkili isimler.. Özellikle Litvanyalı oyuncumuz Simas Jasaitis gerek savunmada gerek hücumda verdiği katkı ile takımımızda en etkili isim olarak göze çarpıyor. Akatlar'dan canlı yayın ile skoru periyot sonlarında sizlere bildireceğiz. Mücadeleyi Spormax naklen yayınlıyor.
BU TAKIM BİZİM..
BU TAKIM HEPİMİZİN !!

9 yorum:

  1. İnadına düşmeyeceğiz.
    Bu arada basketbol tahkim kurulu (yada öyle birşey) toplanıp bizim cezamızı görüşecekti. Bilginiz var mı?.
    Geçen hafta açıklanması bekleniyordu

    YanıtlaSil
  2. Aslanarim benim beee, yüreginiz yeter bee, kendini bilmez insanlar yüzünden ne hale düsdük acaba bu maca bakib hic utandilar mi cok merak ediyorum, ins puanlarimizi geri aliriz zaten puani alirsak playofflara gireriz

    YanıtlaSil
  3. Adsız 19:42

    Tahkim kurulu var basketbolda ve bizim cezamızın son durumunu bu hafta açıklayacaklardı.

    -5 cezamız kalkacaktır.

    YanıtlaSil
  4. Allah Yolunuzu Acik etsin Deve Aslanlar!!!
    Bu takim Insallah, ALlahin Izniyle küme düsmeyecek!!!

    YanıtlaSil
  5. Cevabınız için teşekkürler FCN

    YanıtlaSil
  6. Adsiz 19:56

    deve aslanlar demissin sanirsam elin surstu :D Dev Aslanlar olcAKti!!! :D Galatasaray'imin butun branslariyla gurur duyuyorum ben<3 ne mutluki hepimiz galatasarayliyiz :) ha burada fcn ye hem tsk'lerimi iletirim hemde biraz sitem edeyim:D ya abi ne zaman nette otursam hep bu sayfadayim bagimlilik yaptin sen :D ama bunun icin seni suclamiyorum tesekkurlerimi borc bilirim :)

    ben Norvec'ten Cengiz (cengo) :p

    kolay gelsin sizlere.

    YanıtlaSil
  7. Aman, cok özür dilerim! Bende daha yeni fark ettim! Tabiki dev olacakti! Editör Abi, o deve yi dev yapabilirmisin? Yapamassan sil gitsin, yanlislikla yazdim abiler! Hepinizden Özür dilerim! DEV Aslanlar dan da özür dilerim!
    Cengiz Abi, sagol belirttigin icin! Gercekten, bende daha yeni fark ettim! tekrar özür dilerim!

    YanıtlaSil
  8. hehe estagfrullah ne demek ya. hepimiz yanlis yazabiliriz.. Hakaret olarak yazmadigini hepimiz biliyoruz kardesim. hepimiz bu renklerin asigiyiz :)

    YanıtlaSil
  9. Helal olsun hepsinin alnından öpmek lazım.İnandıkları yolda maçları hiç bırakmadan gururlu mücadelelerine devam ediyorlar.Sizin hakkınız ödenmez

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0