Yarın Toplanıyoruz..

Galatasarayımız yarın top başı yapıyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 18.00'da taraftara ve basına açık antreman ile 2010 yılına merhaba diyecek olan temsilcimiz Pazartesi günü sabahı devre arası kampı için Antalya'ya gidecek. Galatasarayımızda 2010 yılının ilk antremanında herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor. Milan Baros'un kampın son bölümlerinde antremanlara çıkması bekleniyor.

3 yorum:

  1. Bakalim kac yabanci gec gelecek merak ediyorum Milyonlari alirken bir gün bille gecikse zirlayip duran neden campa katilirken umrunlarinda bille olmiyor

    YanıtlaSil
  2. Yarın için bilemem fakat bütün yabancı oyuncuların 4 Ocak'ta Antalya'da olacağına adım gibi eminim.

    Her biri inanılmaz profesyonel ve karakterli oyunculara sahibiz.

    YanıtlaSil
  3. ach ach birden lincoln aklima geldi ja, ne garib bir adamdi oda jaa:) tirnak icinde nezaman top basi yapsak cakal gelmezdi onun yerine haberleri gelirdi :) adnan sezgin sinirli bi sekilde ertesi gün heb sunu derdi "lincolna gereken uyarilari yaptik, geldinde para cezasi verecez, kendisi pazartesi günü istanbulda olucak"
    ama ne yalan söylim özledim onu ja :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0