Sona Yaklaşıyoruz..

Galatasarayımızda yerli transferde hareketlilik sürüyor.. Bursaspor'a Sercan için son teklifini veren yönetimimiz karşı tarafın cevabını beklerken, bu dönemde yurt içinde iki önemli ismin transferini bitirme aşamasına geldi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ali Turan için önceleri soğuk savaş bulunan yönetimimiz Kayseri yönetimi ile görüşmelere başladı ve bitirme aşamasına geldi. Kayseri yönetimine 250bin euro+1 oyuncu (A2'den kiralık) öneren temsilcimiz karşısında Kayseri yönetimi düşünmek amacıyla izin istedi. Ali Turan'ın yaptığı açıklamalar, baskı ve sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Kayserispor takım kaptanının transferi şimdilik olumlu görünüyor. Eğer Kayseri yönetimi tekliflerimizi kabul etmez ise Ali Turan sözleşmesinin sona eriş gününden (31 Mayıs) itibaren resmen Galatasaray'lı olacak.. Oyuncu ile ön protokol imzalandı.
Devre arasında iki oyuncusunu herhangi bir ücret bildirmesi yapılmadan Gençlerbirliği'ne gönderen temsilcimiz Ankara takımının genç yeteneği Mustafa Pektemek'i kadrosuna katmak için çalışmalara devam ediyor. Genç yetenek çok çok büyük olasılıkla takas yoluyla (Alpaslan ve Serkan'a karşılık) transfer edilecek. Ayrıca bir diğer genç oyuncumuzun kiralık olarak gönderilmesi gündemde.. Mustafa'nın yanında bir başka oyuncu isteğimiz olarak ise Aykut Demir yada Orhan Şam için para önerebiliriz. Peki bu oyuncular bizim ne işimize yarar? Sezon başından beri boğuştuğumuz sakatlıkların yanı sıra, cezalı durumda olan oyuncularımız veya eksiklerimiz nedeniyle gerek savunmada, gerekse ofansif anlamda sıkıntılar çekiyoruz. Ali, Orhan veya Aykut ikilisi takımın savunma opsiyonuna büyük bir alternatif olacak ve yaşanabilecek olası sıkıntılarda devreye girebilecek kalitede oyuncular. Mustafa ise ofansif yönü kuvvetli olan ve hücumsal anlamda heryerde oynayabilen bir oyuncu.. Yaşadığımız sakatlıklar, kart cezaları düşünülürse Mustafa çok iyi bir alternatif olacaktır.. Peki transfer bu oyuncular ile mi bitecek? Elbette hayır.. Baros ayarında kaliteli bir forvet oyuncusu transfer edilmesi ve Tobias Linderoth'un sözleşmesinin feshi yada askıya alınması bekleniyor.

Gelebilecek olası sorular için ise şimdiden cevabımızı verelim; bu gelişmeler en erken Pazartesi veya Salı günü sonuçlanır. Haftasonunda herhangi bir beklentide bulunulmaması taraftarlarımıza önemle rica olunur..

51 yorum:

  1. Arenafutbol tükürdügümü yalamadim :) sadece beni o yazanlarla bir tutma dedim sana. Dedigim birebir bir gün sonra burda haber olmadimi kardes? Neyse FCN size bir sorum olacakti, yani simdi Musti,sercan,ali ve belki aykut geliyor ayrica kesin birde yabanci forvet? Dogrumu anladim? Ozaman nonda ne ayak, sezon sonuna kadar kalacakmi? Sonucda musti,serca,baros,nonda, baros ayari forvet, bence tek forvetli systemde fazla ne kadar mustafa ve sercan her üc forvet mevkindede oynayabilse bile.

    YanıtlaSil
  2. Sercan ve Aykut gelsin bu isimler arasında süper olur o zaman.
    Teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
  3. Hayır, yanlış anlamışsın sevgili S19.

    Forvet alınması gündemde keza Baros'un sakatlığı ürkütüyor. Nonda'ya güvenilmiyor, Sercan ve Mustafa ise alternatif olarak kullanılmak isteniyor.

    Garanti değil yani yabancı forvet transferi, sadece beklenen ve istenilen birşey. Gelir mi, gelmez mi orası ayrı bir durum.

    Ali, Mustafa, Sercan, Aykut/Orhan için ise bir kaç gün beklemekte yarar var. Özellikle Ali ve Gençlerbirliği oyuncuları için cevap bekleniyor.

    Yabancı forvet veya yabancı bir oyuncu transferi için ise haftasonunu kimse beklemesin; eğer olacaksa hafta içinde olacaktır.

    YanıtlaSil
  4. Frank Rijkaard Gio dos santosu istiyormus bir bilginiz varmi ?

    YanıtlaSil
  5. sayin FCN bu pektemek kardesimiz sercen gelsede gelmese de oluyormu, ve aynisi ali t. gelsede gelmesede aykut veya orhan geliyormu? eger geliyorlarsa varya gelecegimiz müthis futbolcularin elinde

    YanıtlaSil
  6. Ne yapacağız GioM Dos Santosu ? Elano, Arda, Kewell, Keita varken forvet arkası almanın ne mantığı vardır ki ?

    YanıtlaSil
  7. ArenaFutbol'a yine yuzde yuz katiliyorum. Ihtiyacimiz olan oyuncu bildigin santrafor sol acik degil ki Kewell yedek bekliyor bu takimda zaman zaman.

    YanıtlaSil
  8. Giovanni Dos Santos'un mevkiisinde oynayan 4 oyuncumuz var. Ayrıca bize Dos Santos tarzında değil, Baros tipinde bir "forvet" lazım.
    Hani mesela Ruud, Klose, Olic falan deseniz tamam diyeceğim ama Dos Santos'un hiç alakası yok. Forvet oynatacağımız bir adam lazım bize ve bizde böyle bir transfer yapacağız, eğer yaparsak.
    ====

    Ali gelirse Orhan gelmeyecek diye bir durum söz konusu değil.. Ali Turan, Orhan Şam, Aykut Demir, Mustafa Pektemek, Sercan Yıldırım. Yurtiçinde ilgilendiğimiz ve teklif yaptığımız isimler bunlar. İlla hepsini alacağız diye bir durum söz konusu değil.

    YanıtlaSil
  9. @ arenafutbol

    dos santos forvet arkasi degil! sol ve sag acik ayriyetten forvet de oynadi barcelonada!

    hem genc hem sercan dan ucuz hem barcelona kumasi var...

    4-6-0 sistemine süper uyar... ;)

    YanıtlaSil
  10. Dos Santos teyzenin oğlu galiba. Dos Santos orta saha ile forvet arasında her mevkiide oynar. Ama tek başına forvet oynayamaz. Belki çift forvet oynar ondada geriye gelip top alır.
    İhtiyacımız yok öyle bir oyuncuya. Güçlü değil birkere. Kırılgan bir oyuncu. Sanırım geçen sene Premier Lig'de tutunamadı ve kiraya verdiler.
    Bizim ihtiyacımız olan oyuncu Sercan gibi, Eduardo gibi oyuncular. Dos Santos değil

    YanıtlaSil
  11. @ ultrAslan17

    Dos Santos'un ne zaman forvet olarak oynadığını gördün açıkcası merak ettim. LW, RW, AMC oynayabilen bir adam Dos Santos sen onu nasıl tabir-i caizse ST oynattın?

    O fizik ve kuvvetin yanı sıra denge ile ST oynuyorsa helal olsun valla, büyük başarı.

    YanıtlaSil
  12. ultraslan giovanni iyi bir futbolcu kesinlikle ama hic sormadinmi kendi kendine neden gittigi son 3 takimda basarisiz oldugunu? Türk futbolcusu 18 19unda harikalar yaratiyor 22sine girince bitti deniliyor artik bsy cikmaz deniliyor neden yabancilarda ayni tavir sergilenmiyor? Bencede giovanni bizim icin iyi bir oyuncu olur ama gercekci olalim Sercani ve Mustafayi alabilirsek su an icin takima katabilecegimiz Türk olan en yetenekli birinci ve ücüncü forveti almis oluruz. Batuhan bence 2. ama kisiliksiz, Ahmet sari ve Muhamet demir daha 17 yasindalar ama ilerde onlarda bu üclüyü zorlayacaklardir. Ayrica Sercan Giovanniden yetenekli bence Mustafayi bilmiyorumda.

    Bi düsünsenize Leo,Ufuk,Aykut - Sabri,ugur,cetin - Servet,neil,ali turan,gökhan,aykut demir,emre güngör, sinan,semih,aykt - hakan,caner - mustafa sarp,mehmet topal,emre colak,Elano,Arda - Kewell,sercan,keita,baros,mustafa p., serdar gibi bir kadroya sahip olsak :) Hangi birini cikaracaksin bu kadrodan ;D birde Hamit girse tamamdir zaten. Gelecegin 10 yilini götürür bu kadro. Sonra yavas yavas cikar Bojanlari,xavileri...

    Ha bu arada belirtmek istemistim bunu neil transferinden beri ama bir türlü kismet olmadi. Neil 1.5 senelik imzaladi hic kendi kendinize sormadinizmi neden 35ine kadar oynayabilecek bir adam 1.5 senelik geliyor sadece bize :) Bence Elano,Keita,kewell, barosu getiren adam uzun vadeli baska planalari vardir ve FCNin istihbarati dogruysa galiba sezon sonu Godini düsünebiliriz bu kadro icerisinde. Öyle yada böyle sabirli olmaliyiz bu kadro yapisi olusursa gelecek 2 hafta icinde belki kötü dönemlerimizde olur ama yikilmamaliyiz yönetimi,takmi ve taraftari. Sabir gösterelimki sonra yine bir avrupa kupasi gelsin!

    YanıtlaSil
  13. :@ FCN
    YABANCI BİR FORVET ALDIGIMIZ ZAMAN NONDA'MI LİNDO'MU GÖNDERİLECEK BU KONUDA BİR BİLGİ VARMI
    BİDE DAHA KAÇ TRANSFER DÜŞÜNÜLÜYOR? LUCAS NEİL ALDIK
    AYKUT,SERCAN,MUSTAFA,ORHAN,A.TURAN,....

    YanıtlaSil
  14. iyi bakalim

    http://de.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=4983809644&ShowSims=Y
    PROFILE

    Giovani has powerful legs and stands out for his speed and dribbling skills. This left-footed player is dangerous down either wing but can also play behind the main striker or as a centre forward. He usually takes his chances in front of goal.

    http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/10/19/1569968/report-portsmouth-to-swoop-for-tottenham-hotspur-forward-giovani-

    Report: Portsmouth To Swoop For Tottenham Hotspur Forward Giovani Dos Santos

    iyi neyse siz benden daha bilgilisiniz. ayrica barcelonada eto`o olmadigi zaman forvet de oynamistir!

    U17 dünya sampiyonasinda en iyi oyuncu siralamasinda nurinin ikinci oldugu turnuvada dos santos birinci olmustur....

    pektemeki alacagima gider dos santosu alirim sercana 6.5 arti iki futbolcu verecegime gider 5 mio (belkide daha az) santosa veririm....

    sercana bende sevinirim ama bursa artik suyunu cikartti dünya devlerin telip oldugu sercani kimse istemiyor artik nedense ;)

    ha bu arada agüero 69 kilo 1.72 boyunda

    son söz: 4-6-0 ilk ustaca uygulamasını 2005-2006 sezonunda spalletti’nin yönetimindeki as roma takımında bulmuştur. 2007-2008 yılında da alex ferguson bu sistemle manchester united’a bir premier league bir de şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandırmıştır.

    bu sistemde klasik forvet yok rijkaard`in denedigi ve yapmaya calistigi bu! sadece fikrimi vermek istemistim hemen de kamyondan carpilmisa döndüm ;)

    YanıtlaSil
  15. kewell ve keita da forvet`de oynayabilen isimler. sol ve sag acik da oynayabilen dos santosun gelmesi hic de mantiksiz degil. kim sanirdiki sezon basinda ücretsiz alabilecegimiz 31 yasindaki paragöz Neilli simdi 840 000 € ya alicagimizi? öncede Neill deseydin hepsi gülerdi ;)

    YanıtlaSil
  16. hayko sapkın16 Ocak 2010 20:46

    FCN mehmet şenol yine bi şifre yazmış...el ele verip o şifreyi çözelim ustam...

    YanıtlaSil
  17. Ferhat;

    "Teyzenin oğlu mu?" kelimesinde herhangi bir hakaret, ima bulunmamaktadır. Bu yüzden yoruma herhangi bir kısıtlama getirilmedi.

    Ayrıca Dos Santos seninde dediğin gibi zorunluluktan ST veya FC oynadı. Eğer öyle düşünürsek Kewell'da DC oynuyor diyebiliriz ama adamın gerçek yeri DC mi? Elbette, hayır.

    Keita'dan bahsetmişsin kendisi RW, LW ve SS oynayabilir. ST veya CF oynaması biraz zor olur, oynar mı elbette oynar ama nasıl oynar orası tartışılır.

    Agüero vs. Dos Santos gibi bir durumdan bahsetmişsin yazında fakat Dos Santos o kadar fizik gücü olan birisi değil. Hızlı ve teknik mi orasına lafım yok fakat güçlü ve fizik gücü yüksek bir oyuncu değil. Bizim alacağımız forvet ise o tarzda olmalı. Keza takımda hızlı ve teknik bir çok ofans oyuncusu var, seninde belirttiğin gibi gerektiğinde Kewell, Keita oynayabiliyor o bölgede.

    Mustafa'yı alacağıma Dos Santos'u alırım demişsin fakat ülkemizde maalesef yabancı kısıtlaması var. Gelecek sezon Leo, Tobias, Nonda gider; yerine genç oyuncular alınır orası ayrı bir durum. Şu anda yabancı kontenjanımız tıka basa dolu, eğer gerçekleşirse bir transfer Tobias iptal olacak. Şimdilik, bugünün şartları doğrultusunda Mustafa Pektemek ve Sercan en doğru isimler olurlar. Gerek takıma verecekleri katkı, gerek Türk olmaları bakımından. Fakat şu anda bize doğrudan iş yapacak, gol atacak, takımı sırtlayacak bir adam lazım.

    YanıtlaSil
  18. Dos Santos'a kesinlikle karşıyım, dediğiniz gibi bize tecrübe ve takımı sırtlayacak bi adam lazım, hem pivot hem teknik olarak örnek verebilirsek Ruud olur veya Baros gibi rakibi ısıran ve son vuruşlarıda iyi olan Pavlyuchenko gibi bi adam olabilir örnek olarak, Europa League'de Atletico'ya karşı Nondayla çıkarsak gol yollarında acayip sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  19. FCN şuan şifreyi çözmekler uraşıyor anlaşılan.blogta hiç bahsetmedi çünkü..

    YanıtlaSil
  20. Kaan abi ve digerleri bir sorum olacak :D Mehmet Senol yine bir bilmece koymus bizim icin :D acaba birlikte cøzebilirmiyiz? :D

    GS.0.50 FR.D

    Eger sakIncaliysa yorumum yayinlamak zorunda da degilsiniz tabi :) saygilar..

    YanıtlaSil
  21. Ben dos Santos forvet oynar dedim ama 2. forvet oynar dedim. Tek başına forvet oynayamaz bence.
    İngiltere'de 10 yıl kalmış Neill'i beğenmeyenler 2 yıl zor tahammül edilen dos Santos'u beğenecek mi ?
    Aydın Yılmaz 5 maç oynamasa gitsin diyenler yarım sene kötü oynayan Dos Santos'u hangi yüzle ister ?

    M.Pektemek çok yetenekli vede Sercan Yıldırım son vuruş dışında mükemmel fiziğe sahip. Bu oyuncuların Dos Santos'dan üstün olduğunu düşünüyorum. Dos Santos kötü demiyorum ama aradığımız adam değil...

    Biz u21 turnuvalarında parlayıp sönenlerden bahsederken sen 16 yaşında yarattığı hayranlıktan bahsediyorsun. Serdar Özkan için Messi deniliyordu şuanda hali ortada... Arda, Aydın benden daha iyi diyordu hali ortada gibi..

    Neyse Saygılar

    Çabamızın Adı G.Saray

    Not: Teyzenin oğlu benzetmesi tamamen dalgasına ve ortamı yumuşatmak için söylenmiştir. Kardeşin gibi seviyor ve koruyorsun o bakımdan...

    YanıtlaSil
  22. Sercan Yıldırım'ın fizik açısından Dos Santos'tan hiç bir farkı yok. Aslında diğer açılardan da inanılmaz benzer oyuncular.

    YanıtlaSil
  23. Mustafa Pektemek , Sercandan daha iyi bir oyuncu bunu yakında tüm Türkiye görecek.Ayrıca Orhan ŞAM Galatasarayın A2 takımında oynayabilir ancak.Hiçbir özelliği olmayan çok sıradan bir oyuncu.Ali Turan 2 gömlek daha üstün bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  24. Ultraslan17 arkadaşım,

    "Forward" olması Gio'yu Baros tarzı ya da ona alternatif bir adam yapmıyor. Aslında elin oğlu forward kelimesini "ileri uç oyuncusu", "hücum oyuncusu" anlamında kullanıyor. Yani hem "winger" olarak tabi edilen kanat oyuncuları, ofansif orta saha oyuncuları ve elbette striker yani golcüler bu sınıfa dahildir.

    Aynen sol bek, sağ bek ve liberoların "defender" statüsüne girdiği gibi.

    Ha Gio'dan en uçta faydalanılabilir mi? Elbette faydalanılır ama alternatif olur aynen Kewell ya da Keita gibi, keza bu oyuncular da eğer mecbur kalınırsa forvet oynatılabiliyorlar.

    Keşke gelse ama...
    Genç, yetenekli adam. Mutlaka bir şeyler katacaktır takıma ama gündemde olduğuna inanmıyorum şahsen.

    YanıtlaSil
  25. @pi

    Yanlış biliyorsun. Kısaca açıklamak gerekirse "Forward" Baros tarzı, Rooney tarzı forvettir. Striker ise (ST) Nonda tarzı, Nistelrooy tarzı forvettir.

    Dos Santos'da Baros'a çok çok benzer bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  26. Mehmet Şenol'un şifresini çözebilen varmı;

    GS.0.50 FR.D

    YanıtlaSil
  27. bu şifreden sonra aklıma ne alakaysa ilk Fred geldi,aradaki 50 yi kesinlikle çözemedim,onun dışında da ya frederik d.(neyse artık) tarzında bir isim ya da fransız bir futbolcu çıkabilir diye düşündüm,çok düşündüm,bulamadım,şiştim :D

    YanıtlaSil
  28. Ben şöyle bir detayla karşılaşmıştım. Giovani Dos Santos'un son 3.5 senede oynadığı maç sayısı + attığı gol sayısının toplamı 50. Belki uzak bir ihtimal olsa da o olabilir.

    FR.D kısmı da Frank Rijkaard Da istiyor olur o zaman :)

    YanıtlaSil
  29. !Ama Nonda pek (ST) gibi değil diye düşünüyorum Nonda (FC) ye daha yakın çünkü maçlara baktığımızda gerilere çok geliyor ve bazen oyun kuruculuk bile üstleniyor (ne kadar yapamasada)yani ST olsa ileri uçlarda fırsat arar

    YanıtlaSil
  30. GS.0.50 FR.D :)

    01:50 hadi 02:50 de olabilir FRED :)

    atış serbest madem :)

    YanıtlaSil
  31. O onunla alakalı değil, Rijkaard'la alakalı. Nonda'nın top rakipteyken geriye dönmesini istiyor ve biz topu kazandığımızda ise Nonda ileriye yeterince hızlı çıkamıyor.

    Biraz daha forvetlik stillerine bakmak lazım. Nonda'nınki daha yavaş ve şut çekme, kafa vurmaya dayalıyken Baros'un ki aralara kaçma, pozisyona girme şeklinde. Güç ve hız (aslında daha doğrusu hızlanma) da önemli bir etken. Genelde iyi hızlananlar FC olurken daha ağır ama "bitirici" adamlar ST olur.

    YanıtlaSil
  32. FRansız.David yani Trezeguet
    atış serbest

    YanıtlaSil
  33. burak karakullukçu17 Ocak 2010 00:42

    gs:galatasaray.org
    0,50 : saat 00,50 de
    fr: fransız forvet
    d: david trezeguet
    iyi attım :)

    YanıtlaSil
  34. bence Fred Kulübümüze geliyor olabilir..
    GS.0.50 FR.D

    YanıtlaSil
  35. hayko sapkın17 Ocak 2010 00:51

    benim bildiğim trezeguet'in sakatlık nedeniyle 1.5 ay civarı futboldan uzak kalacağı.ha futbolculara özel rehabilitasyon merkezi açmaya karar verdiysek olabilir pekala :D

    YanıtlaSil
  36. Sizce Fred gelse nasıl olur arkadaşlar, ben videolarına baktım hiç fena değil ama hayırlısı bakalım

    YanıtlaSil
  37. iyi anlastik ozaman arenafutbol ve FCN :D
    isi tatliya bagladik alan memnun satan memnun :D

    mehmet senol abimizin önceki sifresini de cözmüs gibi olduk ama o cikmadi :S aceba bizi onunla mesgul edip medyaya baska isim sizmasin diye mi yapti ? ama biraz da hayal kirikligi oldu hakikatten :D

    belkide marquez ile temasda oldugumuzu demek isterdi :)

    bu sefer FBI ile CIA`yi cagirsan zor cözülür sanirim :D

    YanıtlaSil
  38. @ace

    Giovanni Dos Santos ile Baros aynı tipte oyuncular KESİNLİKLE değiller. Gio kanat/ofansif orta saha oyuncusudur. Saf yetenek olduğu için forvette de oynar belki. Ama asıl mevkisi ya golcülerin arkası ya da kanattır.

    Bildiğim kadarıyla Baros'un kanatta oynadığını görmedik? Kanada top almaya gelir elbette ama bir kanat oyuncusu ya da yaratıcı bir orta saha oyuncusu değil.

    Çalışkan bir golcü tipi.
    Bizim asıl ihtiyacımız olan tip de bu zaten.

    YanıtlaSil
  39. Aynı pozisyonlarda oynayan oyuncular demedim ben zaten. Ancak tamamı ile aynı tipte futbolcular. Zaten Baros kanat oyuncusuna benzer bir forvet. Şimdi tekrar uzun uzun anlatmak istemiyorum ancak Dos Santos'un 20 yaşında olduğunu unutmayalım. Yarım sezon forvet oynarsa kolaylıkla alışacaktır. O zaman dediğimi görürsünüz, forvette Baros'a ne kadar benzediğini.

    Tabi Galatasaray'ın ona yarım sezonu ayıracak gücü yok, tam tersi acil oynayacak bir forvete ihtiyaç duyuyoruz. Ancak durum böyle olmasa alınacak en yetenekli isimlerden olurdu ve tekrarlıyorum zaten özellikler olarak Baros'un bir kademe altı, Sercan'ın da resmen kopyası bir oyuncu. Yaşı çok genç olduğu için forvete kolaylıkla alışırdı. Ama işte zaman lazım.

    YanıtlaSil
  40. Yabanci dediginiz oyuncu galiba RvN. Neil transferinde oldugu gibi ama biraz daha asiri bir sekilde avrupa medyasi haberi yapiyor. Türkiyeden alinti falan degil ciddi ciddi teklif gelmis rijkar'dan. Su an düsünme asamasindaymis Skysports ingilterre, italyan ispanyol alman fransiz basini bir agizdan veriyor. Galiba ortalik karisacak Ruud gelirse. Benim ilk tercihim olmaz yasi itibariyle ama eminim systemi biraz ona uydurursan olur. Umarim bana kapak olur ruudun bize uyumu ve formu ama cok zor. Hayirlisi artik

    YanıtlaSil
  41. neill aciklandigi günde fifa`nin resmi sitesinde cikti.. RVN bir haftadan beri var. umarim degildir. o olursa haldun üstünelin ve rijkaardin isine güvenirim.

    YanıtlaSil
  42. teklif daha yeni onaylandi ama güvenilir gazetelerden. O acidan is ciddiyete bindi kardes. Galiba hafta icinde kesin bsyler ögreniriz!

    YanıtlaSil
  43. Ruud van Nistelrooy'u istemeyen yoktur umarım.
    Şöyle diyim, ölüsü yeter
    İnşallah Ruud gelir.
    Tecrübesiyle takıma en çabuk adapte olacak kişi olarak görüyorum

    YanıtlaSil
  44. hocam simdi Ruudu tartisacak konumda degiliz tabiki. Son 10yila damgasini vuran 5forvet arasina rahat girebilir bugün Drogba,Eto,Torres,Rooney diyorsak daha 4-5 sene önce Ruud,Henry,Adrianoyu sayiyorduk. Yani adam eski formunun 50%sini yakalarsa zaten yikar süper ligi. Ama yinede onun gelisi zararda olabilir. O yüzden sadece beklemek düsüyor bize. Umarim gelirsede kendini gösterir ve yüzümüzü güldürür Hamburgdaki finalde :) Bu kupanin ilk sahibi olmak istiyorum!!!!

    YanıtlaSil
  45. Ben istemiyorum RVN'u. cok yasli, performansi koskoca bir soru isareti ve daha da onemlisi sadece iki mac icin milyonlarca euro'yu riske etmek Arap emirlikleri takimlarinin yapacagi bir sey bizim degil! Man Utd bile ucuza adam bulup Real Madrid gibi paranin nereden geldigi belirsiz kuluplere satarak para kazanirken biz hala daha Avrupa'nin coplugu olmaya ve bununla ovenmeye calisiyoruz. Ustune gider bir de 500 kisiyle karsilama yapariz adam hepten sasirir daha topa vurmadan kral ilan eder kendini! (Birakalim artik su karsilama kepazeligini nedir bu kucukluk kompleksi Turkiye'den, Galatasaray'dan bahsediyoruz azcik kendimize gelsek milletce ne guzel olur)

    YanıtlaSil
  46. "Ruud'u tartisacak konumda degiliz" de ne demek olaki?? Yani paraya gelince 3.2M euro (veya her ne kadarsa onemli degil) sayabilen, isveren olarak en agir sartlardaki sozlesmelere (garanti paralar, en agir tazminatlar, odeme geciktiginde tek tarafli fesh haklari vb) imza koyabilen, mutfak masraflarindan ozel sayahatleri icin ucak biletlerine kadar her turlu lukslerini tedarik eden bir kulup ve onun taraftarlari oyuncunun olasi performans dusuklugunu, yasini, gecirdigi sakatliklari vs tartisamayacak oyle mi? Olusu molusu de yetmez ayrica kardesim ne o zombiler ligi mi bu her ismi olanin olusu yetiyor!

    YanıtlaSil
  47. 33 yaşına gelmiş, sürekli sakatlıklardan uzun zamandır oynayamamış, değeri de 3.5 milyon euroya düşmüş Messi gelsin onu da tartışırım.

    Bakın, yanlış anlamayın, ben iyi olur kötü olur, tutar-tutmaz demiyorum. Onları konuşmaya gerek yok şu noktada. Sadece "ölüsü yeter, tartışması yapılcak adam değil" vs. demek çok yanlış bir düşünce.

    YanıtlaSil
  48. tartisilmasi yanlis olur derken futbolculugundan bahsediyordum. Bende 33 yasinda herifi getirme heveslisi degilim ace biraz sert oluyor ama gercekten galiba 3.kisin simdi benim yazdiklarimi tekrarlayan. Kardesim okuyun yazdiklarimi nerde istiyorum dedim Ruudu? Carlos geldi diye fenerle tasak gecen ben, Nistelroy gelince sevinirmiyim? Ben 28 yas üstünde futbolcu gelince bile üzülüyüyorum. Bir Hagi sendromu var atamadim senelerdir üzerimden. Gelen oyuncu genc olsun parlasin bizden ayrilmasin istiyorum... umari sercan mustafa ali gelirde kapatiriz bu transfer dönemini gercekten biktim beklemekten... Futbol tartisilmiyor sadece gelen giden konusuluyor cok can sikici bir dönem...

    YanıtlaSil
  49. Her neyse s19..Benim yazdiklarimi yanlis anlama sakin arkadasim yalnizca milyonlarca euro odedigimiz adamlarin kendilerini kanitlayacak hic bir seyi kalmamisken sadece ve sadece jubile oncesi 'son bir vole' vurmak icin ulkemizi tercih etmelerini hazmedemiyorum. Bulalim genc yetenekleri 2 sene oynatip, ki SL'de oldugumuzda bu is cok daha kolay, 2-3 misline satalim Avrupa'ya budur bizim ekonomik yapimiza uygun olan model. Ribery kotu bir hatira olarak kaldi hafizalarda ama buna takilip kalacak degiliz ya. Sercan cok iyi bir yatirim olur ama elbette gercekci rakamlar odemek sartiyla. Yani 6 milyon euro gibi paralari odemeye degecek oyuncu degil cunku hala daha Bursa'da oynuyor!(Orn: Ribery-Marsilya'da 20M, B Munih'te 60M) Sonuna kadar beklesinler illaki kiracaklar fiyatini neticede spor adami degil tuccar bunlar acele etmeye gerek yok yeni transfer yaptilar daha forvete takimda maliyeti dusurecekler Sercan'i satmaktan baska careleri yok gerisi palavra konusuyorlar iste yerse!:)
    ps: Tabata, M Topuz orneklerini bosverin deniz bitti o mallar da bu paralari odeyemezler artik vasatin biraz ustu topculara rahat olun:)

    YanıtlaSil
  50. s19;

    Ben direk sana demek istemedim, okumuştum yazdıklarını da. Sadece senin kullandığın tabir yani "tartışamayız" yazman aklımda kalmış senden bağımsız. Benim mesajım böyle düşünen herkes için.

    YanıtlaSil
  51. ozaman yanlis anlasilma oldu beyler :) bende isterim gelsin bir loic remy, seydou doumbia, Mbokani tarzi 23 yasini asmamis milli takiminda oynayan genc yetenekler 5-10milyona porto,lyon misali satalim 20-30a avrupaya 3-5sene sonra ama iste bizi katar yapan takimlar var bu ülkede ve son Nistelroy olayinda anladimki bizde onlardan farkimiz yok. Carlosun geldiginde tasak geciyorduk topluca nistelroy gelecek deyince akan sular durdu bi anda... Inanin gelmemesi beni en cok sevindiren olay oldu bu dönemde. Umarim cabucak halolur transferler, biktim sabahlamaktan :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0