Ruh, İnanç, Azim = G.Saray


Bugün oynanılan ve az evel biten; 87/69 gibi farklı bir skorla kazandığımız Aliağa maçı sonrasında takımımızın Slovak yıldızı Radoslav Rancik her zamanki gibi tribüne üçlü çektiriyor.
Evren (17 sayı, 12 ribaunt, 8 asist) ve Simas'ın (24 sayı, 8 ribaunt, 6 asist) müthiş katkısının yanı sıra muhteşem bir takım oyunu ile farklı galibiyete uzanarak puanımızı 16'ya çıkarttık.

3 yorum:

  1. ligte kalmayi gectik ben eminim ki playoff bile oynariz.Bide biz mi Yurekli oyuncu aliyoruz yoksa aldiklarimiz mi kutsal formayi giydikten sonra bukadar yurekle oynuyor)

    YanıtlaSil
  2. Yine Abdi İpekçi'deydim inanılmaz bi keyif..Gerçekten süperdi maç Jasaitis takımımız için büyük kazanç Evren Büker'de umarım bu performansına devam eder ve Dünya şampiyonasında oynar.Fatih Solak harikaydı yine blokları smaçları vs.hep böyle gider inşallah.
    Taraftarlarımızı maça daha fazla ilgi göstermesi için bişeyler yapılmalı bilet fiyatları da gayet makul...

    YanıtlaSil
  3. insallah hep böyle gideriz play off'larada kalırız...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0