Aydın ES-ES'te..

Galatasarayımızın genç oyuncusu Aydın Yılmaz sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Oyuncuya yeni takımında başarılar diliyor ve gelecek sezon performansına göre durumu şekillenecektir. Satın alma opsiyonunun yetiştirme bedeliyle birlikte olmak üzere 1 milyon euro civarı bir rakamdan bahsediliyor.

Bu arada Ali Turan ve Musa Çağıran sezon sonundan itibaren Galatasaray forması giyecek. Bugün bütün anlaşmalar ve gerekli prosedürler, protokoller yapıldı.

11 yorum:

  1. Aydın Yılmaz Galatasaray'da kimsenin alamadığı süreleri almış, her seferinde de Galatasaray'ın topçusu olmadığını kanıtlamıştır.

    Her ne hikmetse, Galatasaray'lıların aklında 'Süper Genç Yetenek Aydın' olarak yer edebilmiştir. Hala bu sayfalara "Tüh niye gitti, çok iyiydi, şöyleydi, böyleydi" yazanlar çıkacaktır.

    Aydın, ayakları yere sağlam basmayan, fiziği yeterli olmayan, sanılanın aksine bire birde adam geçemeyen, son vuruşları kötü, 'lütfen' koşan, defansif yönü çoook zayıf, vasat bir topçudur.

    Yıllardır, amiyane tabirle 'Aydın'dan bir yol olmaz' derim, sonunda birileri duymuş olacak.

    Takım en zayıf halkalarından kurtuldu: Tobi, Nonda, Aydın...

    Yerlerine iddialı isimler alındı...

    Bu saatten sonrası takım olabilmekte yatıyor. Yüksek konsantrasyon ve takım ruhu! Başka birşey istemez.

    YanıtlaSil
  2. Aydın yıllardır Konya'da attığı golün kredisini yedi. İBB'de iyi futbol oynamasına rağmen aynı performansı gösteremedi.

    Bu ayrılık belki onu kendine getirir. Aslında son derece yetenekli bir oyuncu fakat bir türlü kendini geliştiremedi.

    Eskişehir kontratak futbolu oynayan bir takım yani tam Aydın'lık oyun stilleri var. Umarım kendisini geliştirir ve Türk futbolu için iyi bir oyuncu olur. Çünkü gerçekten bunu başarabilecek yeteneği var, potansiyelide var.

    Yeter ki aklını futbola versin.

    YanıtlaSil
  3. İyi oldu gitmesi..

    Rotasyona bile giremezdi Caner-Arda-Elano-Keita-Kewell-Giovani nin olduğu bir takımda..

    Ona verilecek şans Emre Çolağa Serdar Eylik e verilsin..

    YanıtlaSil
  4. Yaw Mastercard reklami vardi hatirlarsaniz :)

    Gio? 5milyon.
    Elano ? 9Milyon.
    Jo? 10milyon.

    Kayseriden bedavaya mal almak? Paha bicilmez :)

    YanıtlaSil
  5. bu adamdaki teknik kesinlikle nadir bulunur ama bu gerizekalılık da nadir bulunur... o kadar şans verselerdi ben bile aydın'dan daha faydalı olurdum be...

    beslediğim bütün ümitleri teker teker kırdın aydın... takımımıza zarar vermeden git işte böyle....

    YanıtlaSil
  6. Aydın yarım sezon için bile olsa takımdan ayrı kalıp kafasını toplamalı ve kendini geliştirmeliydi, oldu. Bi de üstüne para alıcaz :)

    YanıtlaSil
  7. aydın'ın 525. kafa toplama fırsatı bu. ada'da havuza girmek en iyi bildiği şey.
    konyadaki golün şişirdiği balondur. süratli yetenekli peki 10 metre dolaştırmadan top sürdüğünü gördünüz mü. antreman futbolcusu dedikleri cinsten.. rijkaard defalarca şans verdi. umursamaz bir havası da var rahatsız oluyordum inşallah potansiyeline ulaşır

    YanıtlaSil
  8. Hiç bir zaman GS için yeterli bir oyuncu olduğunu yada olacağını düşünmedim, hatta göndermek için geç bile kalındı ama satış opsiyonlu kiralanan Aydın ve Semih'i, Ali Turan'a karşılık sezon sonuna kadar Kayseri'ye kiralasak (Ali'nin yaşayacağı form ve maç eksiğinin önüne geçebilirdik) ve sezon sonunda da Sercan takası için kullansak daha mantıklı olmaz mıydı?

    YanıtlaSil
  9. Fcn selamlar. yazında bütün prosedür ve anlaşmalar yapıldı demişsin. bu işlemler ali turan ve musa için mi? İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  10. Musa Çağlayan değil Musa çağıran olucak yeni transferin ismi.

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler aks111, ufak bir yanlışlık olmuş.

    Evet Kenan bu prosedürler Ali ve Musa için.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0