Ali Turan Sezon Sonu..

Ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Ali Turan konusunda olay resmiyet kazandı. Kayserispor cephesinden savunma oyuncusunun transferinin sezon sonunda gerçekleşebileceğini resmen açıkladı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncu için 1 milyon euro bonservis isteyen Kayserispor takımına üç farklı teklif sunan ekibimizin bütün tekliflerini sudan sebepten bahanelerle rededen, en son geçtiğimiz gün resmileşmesine rağmen sonradan vazgeçen Kayseri yönetiminin yaptığı açıklama sonrasında oyuncu sezon sonundan itibaren Galatasaray'da olacak. Kayserispor'un kadro dışı bıraktığı ve A2 takıma gönderdiği Ali Turan ise sezon sonuna kadar oynamayacağını ve gerekirse sezon sonuna kadar bekleyip Galatasaray'a gideceğini açıkladı.
Eğer transfer olursa son saat süprizi olur, aksi takdirde Ali'de bugün kesinleştirdiğimiz diğer transferimiz Musa gibi sezon sonu takıma katılacaktır.

25 yorum:

  1. Çağdışı yöneticilik budur kölesi sanki futbolcu

    YanıtlaSil
  2. TFF'nin bunlara ceza vermesi gerekiyor. Futbolcuya resmen köle ticareti yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Takıma muhakkak faytadısı olacağını düşündüğüm bir futbolcu.. ama bu aç gözlü kayseri yönetimine bir kuruş para vermemekte sevindiriyor beni.. Sezon sonu bizimle ne de olsa... Galatasaray 1 kişinin eksikliğini hissetmez ama kayserispor 500 bin dolarından olur böyle!!!! Yazıklar olsun.. Takımlar o kadar etkilenmezde kaptana yazık değil mi yahu!!!

    YanıtlaSil
  4. Kayserispor bunu hep yapıyor. Amaçları oyuncuyu satmak falan değil. Süleyman Hurma, Recep Mamur ve adamlarının işi bu.

    Oyuncu bağıra bağıra gitmek istiyor. Bunlar zorla "Bırakmayız" diyor.

    YanıtlaSil
  5. Ali Turan müthiş bir karaktermiş.

    YanıtlaSil
  6. Evet, oyuncunun tavrını unutmamak gerekir. Ali çok karakterli bir duruş sergiledi.

    YanıtlaSil
  7. rezilik den baska birsey degil kayseri yöneticilerin,ne alirsam kar demiyorlar ,ilaki benim dedim dedik olur havasini caliyorlar.

    iyi neyapalim sezon sonu bedava gelir ozaman,kim karli cikiyor bu isten? tek üzüldüm konu ali turan simdi yaklasik 6ay boyuncu mac oynamiyacak.umarim kendini hazir tutabilir yeni sezon icin.

    umarim yönetim bir delilik yapmaz ve 1milyon bastirir alir,cok gereksiz olur.

    YanıtlaSil
  8. Sezon sonu Ali Turan kadromuzda olacaktır, bu dönemde onlara kesinlikle 1milyon euro vermeyiz.

    Bu arada Adnan Sezgin'i ayrıca tebrik etmek gerekiyor, transfer görüşmelerinde karşı tarafa gereken cevabı verdiği için. Kayserinin mantığı "Nasıl olsa almaya mecburlar, adamı istiyorlar 1milyon euro isteriz olmazsa tehdit eder alırız" ile hareket ederken Sezgin'in cevabı kapak olmuştur hepsine. "Ali zaten bize gelmek istiyor. Ya şimdi kabul edin yada sezon sonu bedavaya alalım"

    YanıtlaSil
  9. Düşünüyorum da bu işin içinde başka bir klüp olmasın???? Kayserispor kimin takımı???

    YanıtlaSil
  10. Yavuz başka bir takım olsa bile Ali açık açık söyledi. Ben Galatasaray'da forma giymek istiyorum diye. İkinci bir durum ise transferi engelleme çalışmaları yaptıkları açık ve net.
    Son olarak biz zaten Ali ile FIFA'nın verdiği kurallar çerçevesinde önprotokol yaptık. Yani oyuncu her türlü sezon sonu formamızı terletecek.

    İnanıyorum ki yönetim olarak gereken tavrı alırız bu kulübe karşı. Gerekirse oyuncu falan vermeyelim bu adamlara, kiralamayalımda.

    YanıtlaSil
  11. Cok sevindirici bir haber. E Gungor hic de fena gorunmedi uzun aradan sonra. En onemlisi de bu kucuk esnaf zihniyetli kaba saba adamlara para kazandirmadik.

    YanıtlaSil
  12. ya bu kayseri yönetimi her zaman böyle yapıyor. gökhan ünal konusunda da aynısını yapmışlardı. gökhan herkese gidebilir ama galatasaray alamaz diye. bizim yönetimimizde hiç tavır koymadı. hatta sene başında bunlar nondayı istedi yönetim hiç zorluk çıkarmamıştı bunlara ama nonda istemedi diye transfer yatmıştı. artık bu olaydan sonra bu adamlara kulüpten kürdan bile vermeyeceksin. adamlar resmen köle ticareti yapıyor. bunun fifada cezası felan yokmu. nasıl oluyorda ali turanı hiç bir gerekçe göstermeden A2 takımına gönderebiliyorlar. öyle futbolcuları kafalarına göre kadro dışı bırakıyolar.

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşla iddiaya girmiştim 50 lirasına buradaki habere dayanarak. Şimdi bu yaptığınız hiç olmadı. :(

    YanıtlaSil
  14. Tamamda transferi biz yapmıyoruz arkadaşlar kusura bakmayın. Kayserispor yönetimine diyeceksiniz bu 50 TL olayını :)

    Napmamızı bekliyorsunuz yani banka hesabına biz mi gönderelim parayı :)

    YanıtlaSil
  15. FCN, Transfermarkt sitesinde Jo icin satin alma opsiyonu ibaresi var (http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/34156/j%C3%B4/profil.html) bi yanlislik olmasin? (Contract option: Kaufoption)Sezon sonu bi supriz olabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
  16. @ Manuel Calavera

    Jo'nun ilk gününden beri satın alma opsiyonu var 9milyon euro dedik. Haldun Üstünel bile dedi ama hala inandıramıyoruz milleti, daha yapacak birşeyimiz kalmadı zaten :)

    YanıtlaSil
  17. Haziran olana kadar suyun akis yonu degismez umarim.. Isin icinde Kayseri ve Mehmet Topuz ornekleri olunca pek emin olamiyor insan.

    Bu zaman icinde baska bir kulup Kayseri'ye soz gelimi 1 M verse, Kayseri de Ali Turan'a bu takima gidersen bize verecekleri paranin %40'ini sana verecegiz, hem biz kazanalim hem de sen daha fazla kazanacaksin derse ne olacak?

    Turkiye'de yarin ne olacagi belli degilken Haziran'a kadar neler olur neler..

    YanıtlaSil
  18. Selim belki haklı olabilirsin ama Ankaragücü geçtiğimiz günlerde Ali'ye yıllık 1.5milyon euro önerdi. Buna rağmen oyuncunun belirttiği bir ifade vardı; "Ben Galatasaray'a söz verdim ve Galatasaray'da oynamak istiyorum"

    Ali karakterli ve kişilikli çıktı, Topuz gibi karaktersizlik yapmadı.

    YanıtlaSil
  19. Vallah Flash haber var hocam.

    http://www.galatasaray.org/futboltakimi/

    Leo Kadrodan silinmis burda. Hatami dersiniz bilmem ama orda yok. Dogal bir durum degil...

    YanıtlaSil
  20. Leo konusunu daha evel yazmıştık fakat böylesine şok bir gelişme beklemiyorduk.

    Ayrıntıları öğrenir yazarız blogumuzda..

    YanıtlaSil
  21. En iyisi oldu. Bu hurma lavuğuna verilen her kuruş haram olurdu. Sezon sonunda paşa paşa alır, albert puyol ile kondisyonu yükler bomba gibi bir oyuncu kazanırız.

    YanıtlaSil
  22. Kadroya Leo Franco tekrardan eklendi. Çok büyük ihtimalle bir yanlışlık oldu, çünkü son gün böyle bir şok gelişme yaşanmaz diye tahmin ediyorum kişisel olarak.

    Fakat giderse hiç şaşırmam çünkü Boca'dan teklif var ve adamın ailesi mutsuz. Ayrılması için görüşmelerde yapıldı, son durum hakkında bir bilgimiz yok.

    YanıtlaSil
  23. Bu arada Aydın Yılmaz Eskişehirspor'da sezon sonuna kadar sanırım hayırlı olsun inşallah iyi döner artık son şansı

    YanıtlaSil
  24. Haberi girerken yorumu göndermişsin :)
    Bizler detaylar hakkında son bilgileri alırken takipçiliğin transferi duyurmaya yetmiş :)

    ArenaFutbol yerimize göz dikti galiba :)

    YanıtlaSil
  25. peki bu hamle Emre Gungor'un takimdan ayrilmasi anlaminda gelir mi?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0