Hoşgeldin Musa..

Musa Çağıran sezon sonundan itibaren Galatasaray'da..
Altay kulübüyle görüşmeler sona erdi ve genç oyuncunun transferi gerçekleşti. Sezon sonundan itibaren genç oyuncu Galatasaray forması giyecek. Musa anlaşma gereği İzmir temsilcisinin formasını sezon sonuna kadar giyecek. 1992 doğumlu olan genç oyuncu ortasahada forma giyiyor.

17 yorum:

  1. hayırlı olsun :) peki ali turan ??

    YanıtlaSil
  2. Hala çözülmeye çalışıyor. Kayseri yine birşeyler karıştırdı.

    Sezon sonu geleceği kesin Ali'ninde biz şimdi almak istiyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Maaliyetinin 900bin TL olduğu söyleniyor.
    Fiyatın yarısını şimdi, kalanını sezon sonu ödeyeceğiz.

    YanıtlaSil
  4. 1 milyon diye okudum doğru mu acaba? ayrıca aslında 90 doğumlu olduğunu 1 yaş fark olan abisiyle askerliği aynı anda olmasında diye 2 sene geç yazdırmışlar diye okudum.. aynı yazıda beşiktaşlı olduğunu ama galatasaraya gelmek istediğini söylüyor...topal barış ve ayhanın düz oyuncular old. ama kendisinin öyle olmadığını söylüyor.. doğru mu duru röportaj bilmiyorum... ??

    YanıtlaSil
  5. çok merak ediyorum nasıl bir futbolcu.. izleyebileceğimiz bir maçı var mı acaba yakında?? yada internette videosu..?

    YanıtlaSil
  6. Yavuz sanırım FANATİK Gazetesi'nin röportajından bahsediyorsun. O röportajdan bir haberim yok, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır.

    YanıtlaSil
  7. Altay takımının maçlarını takip etmen yeterlidir. Açıkcası bu oyuncu hakkında pek bilgim yok fakat sadece Fenerbahçe maçını hatırlıyorum ve gayet iyi oynamıştı Musa.

    Oyun bilgisi olan ve teknik, fiziği gayet sağlam olan bir oyuncu. Emre'nin biraz daha fiziklisi diyebilirim. Ayrıca bu genç yaşına rağmen çok soğukkanlı ve özgüveni yerinde oynuyor yetenekli oyuncu.

    YanıtlaSil
  8. @ FCN

    Tam olarak mevkisi nedir?
    Oyun yapısı kime benziyor daha çok?
    ve mustafa pektemek noldu bi bilgin varmı?

    YanıtlaSil
  9. Oyunu çift yönlü oynayabilen, iki ayağına hakim ve fizik gücü yüksek olan bir oyuncu. Tam aradığımız bir adam ama daha çok genç. Tecrübesiz olmasına rağmen çok soğukkanlı oynuyor.

    Belki biraz abartı olacak ama bir kaç yıl içinde adam gibi eğitildiği takdirde Gerard gibi birşey olacak.

    YanıtlaSil
  10. Aroune Kone - Hannover 96ya transfer olmustur. Bu kofti icin zamaninda yirtiniyorduk adam Ligi begenmedigi icin giti 2sene oturdu Sevillada simdi ise bizim Ligimizden cok üstün olmayan ama bizim takimimizdan belki 10 belki 50kat daha düsük bir Külüp olan Hannovere gitti. Yemisim Konesini :D

    YanıtlaSil
  11. Ahaha kofti :)
    İyi adamdı yalnız, zamanında gelse süper transfer olurdu.

    YanıtlaSil
  12. Bende cok üzülmüstüm gelmedigi icin :D Herif ama giti yedek olacagini bile bile onlari secti. Ilk sezon oynamadi 2. sezonda ayni hoba simdi Hannover 96 BUNDESLIGA akar artik Bochum, Hamburg, Bremen arasi :D hocam almanya ligini türkiye liginden üstün kilan büyük bir fark yok artik. Sonck gibi oyuncularda Eskisehir gibi takimlara giderse ozaman Almanlardan üstün hale gelmis oluruz. Kadro yapisi olarak Wolfsburg, Hamburg,Leverkusen,Schalke,Bremen hic biri bizim büyüklerden üstün degil. Bayernin ana kadrosu bizim kadroyla kiyaslaninca artik fazlasi yok. Dedigim gibi 4-5 sene sonra kalite olarak ilk4e gireriz. Izmir Takimi ve bir Adana bu lige sart :) stadlar bitsin 2016 icin. Gümbür gümbür geliyoruz. Sonra gizli Sampiyon adayi Corumsporda gelecek!!! Tadindan yenmeyecek ligin

    YanıtlaSil
  13. Musa iyi oyuncudur. Sezon sonuna kadar orda kalmasıda iyi olmuş. Ücrette piyasada çok değil. Hayırlı olsun.

    Şans faktürüde yanında olursa yıldız olur.

    YanıtlaSil
  14. Heyt be Musaya bak nerelere geldi.. Kolum kırılmasaydı, ailemde bıraksaydı, aah ulen ah.. Altayda ki günlerimi özledim

    YanıtlaSil
  15. @ ace

    Simdi bir de Musa icin analiz yazisi diyecem ama daha Neil var, Jo var, Dos Santos var..bosver bu sene sonuna kalsin gelince artik..:)
    Dedigin cok dogru ama insanin icinden gelmeyince futbolla ilgili bile olsa odev gibi oluyor ve guzel bir sey cikmiyor ortaya.
    Kolay gelsin

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0