Buruk Bir Galibiyet..

Galatasarayımız ilk maçın rövanşında evinde Antalyaspor'u konuk etti. Ekibimiz 2-1lik ilk maç sonrasında rakibi karşısında Elano'nun penaltı golüyle öne geçmesine rağmen Necati'nin golüyle berabere bitirdi ilk yarıyı.. İkinci yarıda genç yıldızı Emre Çolak ile golü bulan temsilcimize yine eski oyuncusu Necati Ateş son vurgunu yaptı. Kalan son 25 dakikada Caner'in ayağından sadece bir gol bulan Aslanlarımız mücadeleden galip ayrılmasına karşın, deplasmanda gol avantajı ile turu Antalya ekibine verdi ve Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti.

Aykut Erçetin:
Fazla iş düşmedi, ilk yediği gole artık alıştık. İkinci golde ise hatasının olduğu söylenemez. Her duran topta heyecanlandırmaya devam etti, çizgide durmaya devam ediyor. Leo Franco'nun kötü olduğunu söylüyoruz fakat kişisel görüşüm olarak Leo yediğimiz iki golü yemezdi diye düşünüyorum. Çünkü refleksleri ve birebirleri iyi olan bir kaleci Leo Franco.. Beşiktaş maçını hatırlarsanız bu tip çıkışlarda başarılı oluyor.

Lucas Neill & Emre Güngör: Helal olsun tek kelime ile.. Bravo aslan parçaları.. Birlikte iyi iş çıkartıyorlar, kademeye giriyorlar. Sanırsın 40 yıldır beraber oynuyorlar. Ayağı pas yapabilen, top çeviren, savunmayı yaptığı kadar hücuma katkı sağlayan muhteşem ikili. Helal olsun size.. Aman nazar değmesin..

Uğur Uçar & Caner Erkin: Uğur bugün eskiye göz kırptı, zaman zaman gereksiz top kayıpları yapsada gerek içeri bindirmeleri, gerekse savunmadaki kademe anlayışı ile olumlu toplar kullandı. Zaman zaman kanadından akın akın gelen bir Antalyaspor oldu, oyun içersinde ufak tefek düşüşler yaşadı. İsabetsiz ortaları sorun yarattı bir çok kez.. İçeride bir çok adam varken ortalar hep rakibe gitti.. Şu isabetsiz ortaları Uğur değil de; Sabri yapsa adamı ipe götürürdü bu taraftar.. Aman Uğur, çok çektik yıllarca Sabri'den daha yeni düzeldi. Gözünü seveyim sen başlama şimdide.. Sürekliliği gittikçe artacaktır, eğer yanlış görmediysem ikinci golde ofsaytı bozan Uğur'du. (Yanılıyor olabilirim, yanlışsa düzeltin lütfen) Caner ise bek olmadığını bir kez daha gösterdi, bu adam kanat adamı başka açıklaması yok. Hücuma gittiğinde geriye dönmeyi unutuyor veya ortasahaya çok yakın oynuyor. Defansı zayıf olduğu içinde zaman zaman sol taraf aksayabiliyor. Allah'tan sol bekin gerçek sahibi iyileşti; herkes eski yerine geri dönüş yaptığında eski Caner'i izleyeceğiz. Attığı gol akıl doluydu. Bir anda fırladı öne ve müthiş vurdu topa.

Mehmet Topal & Mustafa Sarp: Önceliği Mehmet'e verelim; Mustafa'ya daha sonra detaylıca değinmek istiyorum. Mehmet eskiye dönüş yapıyor ufak ufak. Örümcek lakabını yeniden haketmeye başladı çaldığı toplar iler fakat bu topları olumlu kullanamaması en büyük eksikliği. Çok ters noktalara pas atıyor veya arkadaşının gerisine atıyor topu. Buda çaldığı toplardan gelişebilecek ani kontraları engelliyor haliyle. Düzelecektir zamanla, sakatlık sonrası o korkaklığını üzerinden atmış görünüyor. Uzun süredir korkak giriyordu toplara, çekiniyordu şimdi daha cesur giriyor. Gelelim Mustafa'ya.. Maçın başında kaçırdığı golden sonra oyundan tamamen koptu. Ortasahada görevini yapmaya çalışmasının yanı sıra gol atmak için sık sık ileriye çıktı. Gereksiz yere topa girdiği 3 pozisyon var ki; arkadaki boş arkadaşına bıraksa gol olmaması için herhangi bir sebep yok. Hırsın yanına soğukkanlılığını eklemezsen sıkıntı olur bu tür maçlarda. Mustafa onu yapamadı işte, buda bizim açımızdan sıkıntı oldu. Gol atma isteğinden ötürü suçlayacak değilim fakat pozisyonu unutması gerekiyordu, unutamadı. Hoş o pozisyonda kaçarmıydı demek istemiyorum; elbette kaçmazdı, kaçmaması gerekirdi.Elano Blumer: Gecenin adamı desek yeridir. Müthiş oynadı bu gece Brezilyalı.. Savunmada ve ofansta inanılmaz katkılar sağladı takımı tam bir maestro gibi yönetti. Bir sağa pas attı, bir sola.. Yetmedi defansa geldi; oda yetmedi ileride gol aradı. Nefis paslar verdi, kalitesini tekrar tekrar gösterdi. İşte gerçek Elano Blumer bu! Ortasahayı domine edebilecek oyuncumuzda Elano Blumer. Profesyonellik desen Allah'ına kadar var bu adamda.. Yanında iki tane düzgün pas yapabilen adam olsa kral olur bu takımda.. Aynen devam Elano. Muhteşemdi Brezilyalı bu gece, muhteşem! Unutmadan; o ne penaltıydı öyle.. Çok sert vurdu, fileden "şlak" sesi geldi.

Arda Turan: Hani diyoruz ya Avrupa'ya gidecek, İngiltere'de oynayacak, İspanya'da oynar Barca forması giyer vs.vs.. Avrupa'da oynatmazlar bu adamı.. Tek pas yapmıyor, bencil davranıyor. Ne kadar kızsanda özevladın kızamıyorsun bir yere kadar. Arkadaş üç kişinin arasına girip çalım attıktan sonra orta açmak yerine neden pas yapmazsın anlamıyorum. Hayır üç kişiyi çalımlıyorsun çalımlamasına eyvallah ama tek pas ile daha tehlikeli olur. Bu adam forvet değil, bağırıyor sahada resmen. Bir sağda bir ortada bir solda. Oda anlamadı maçta ne oynadığını.. Bir içeri giriyor, bir dışarı çıkıyor, bir çizgiye iniyor. Rijkaard ondan Rooney tarzında birşey yaratmaya çalışıyor ama stilleri uymuyor. Arda'nın oyunu tek pasla oynama gibi bir durumu yok, topu alırsa en az iki kişiye çalım atacak veya girecek sıfıra ortalayacak. Ligin ilk yarısındaki yerine dönerse zamanla düzelecektir. Veya bir iki maç Caner'e bıraksa sol tarafı; otursa kenarda dinlense.. Hem onun için iyi olacak, hem bizim için.. Çünkü takımın dinamosu görevini görecekler Elano ile sistemin bir parçası olarak.. Fakat Arda'nın tek pas oyun anlayışı maalesef yok. Bir yıldız adayına bu oyun hiç mi hiç yakışmıyor.

Kader Keita & Giovani Dos Santos: Beyler nerdesiniz siz? Özellikli Giovani sen nerdesin? İlk yarıda iki kere top geldi ayağına ikiside başarısız. Tamam şimdiden yargılamak olmaz ama hazır olmadığı için zorunluluktan oynuyor ve kredisini yiyor taraftar gözünde. Keita ise formsuz nedendir bilinmez. Milli takımda müthiş bir turnuva oynadı fakat erken elendiler. Moral bozukluğu devam ediyor diyebilirim. Birde Kader, söyle Allah aşkına nedir bu uzaktan vurma sevdası? Dengesiz vuruyorsun birader, biraz daha isabet, biraz daha isabet.. İlk yarıdaki Keita bu mu? Değil.. Elbet düzelecektir. Oda zaten ne oynadığını bilmiyordu bir sağda bir soldaydı Arda gibi, Giovani'de aynı..
Emre Çolak: Elano'dan sonra gecenin adamı ama kısa süreli bir gecenin adamı konumuna geçti. Maçın en etkili üçüncü ismi diyebiliriz. Girdikten sonra golünü buldu, ardından müthiş paslar, hareketler, bindirmeler yaptı. Sonrasında kasapların arasında kesildi birden, duraksadı. Eğer o tempoyu devam ettirebilseydi maç daha farklı olabilirdi. Fakat Emre'ninde yapacak birşeyi yok oda Arda gibi Keita gibi gezdi, zaman zaman içeri zaman zaman kanatlara girdi. 20 dakika müthiş oynadı, hakkını teslim etmek lazım.. Sonrasında ise Keita gibi Arda gibi Giovani gibi gezdi durdu, boş koşu yaparak savunmayı yıpratmaya çalıştı.

Hakan Balta: Sakatlıktan çıktı, hoşgeldin Hakan.. Eğer antreman yapmış olsaydı takımla birlikte ilk 11 çıkardı ama sağlık olsun. Bir daha tekrarlanmaması temennisiyle..

Servet Çetin: Fazla yoruma gerek yok.. Servet maçın son 10 dakikasında forvet oynadı. Varmı ötesi? :)

Unutmadan; Bünyamin senin baban bir tane değil.. İnan bana..

21 yorum:

  1. Mustafa Sarp 4 pozisyona girdi 4üde gol olabilecek pozisyonlardı özellikle ilki.M.Topalı degil Mustafayı çıkarmalıydı.Elano süperdi.Bence Arda da fena degildi bu maçta.Stoperler iyi uyum sağladı.Yediğimiz 1.golde sanki biraz şanssızlık faktörüde vardı.Gerçekten moralim bozuldu o 2 golü yememeliydik.Son olarak Keita uzaktan şut atmasın! Önümüzdeki 1-2 maçta Santos degil Emre 11 de başlamalı...

    YanıtlaSil
  2. Kötü oynamadık. Ama forvet eksikliği çok açık belli oluyor. Ayrıca Sabri-Hakan Balta'da çok gerekli bize Atletico maçı için. Bu iki oyuncunun sakatlığı ne zaman düzeliyor FCN bi bilgin varmı?

    Ayrıca sadece Bünyamin değil Ömer ve arkadaşlarıda tüm Galatasaraylılardan küfür yemekten hoşlanıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. @ furrAp

    Hakan savunmadaki gerçek yerine geçince Caner'de öne çıkacak. Santos'ta Emre'de kulübeye geçer.

    @ Tanura

    Hakan idmanlara bugün başladı, Sabri ise bu hafta içersinde veya en geç haftasonu başlar. Hakan Atletico maçında forma giyerde, Sabri için o konuda birşey söylemek doğru olmaz. Fakat ihtimali var diyebilirim.

    YanıtlaSil
  4. Sabri bize çok gerekli bir oyuncuymuş.
    Bu Atletico maçları ve Beşiktaş maçları çok önemli.
    Arada 1 hafta var napsınlar ne etsinler turu geçmeli ve beşiktaşıda yenmeliyiz. Böylelikle çıkışa geçeriz diye düşünüyorum. Ama olurda bi terslik olursa o zaman işler çok daha kötüye gidebilir.

    YanıtlaSil
  5. ben hala takım oyunu göremiyorum , bireysel düşüşler yada bireysel iyi oyunlarla oyalanıyoruz.ayağa pas, boş adama pas,kendin koşmak yerine topu koşturmak,baskı yiyen oyncuya yardım etmek hala yok arkadaşlar.basit oynamak yerine herkes zorluyor.yenilen gollere ve kaçan gollere bakarsanız çok daha açık görünür.yapılan arda ve keita yorumuna kesinlikle katılıyorum.Eğer elanonun oyunun bugün onlarda katılmış olsa şuanda turu kutluyor olurduk.

    YanıtlaSil
  6. Yazılarınıza katılıyorum ve sayın FCN'ye sormak istiyorum.Sizce Dos Santos bu takımda sene sonu kalır mı gider mi yani bu kadar sönük olunmaz ki ya hiç bir varlık gösteremedi Elano'da ilk geldiği zaman çok iyi değildi ama şimdi durum ortada ayrıca Elano'nun sorunu takıma alışması Santos da ise başka bir sorun var.Yorumunuzu bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Baros'u ne kadar arıyoruz bee ben hiçbir forvet istemiyorum BAROS olsunda ROBİNHO'ya bile değişmem Baros seni çok özledik ne koşardın öyle.. çapraz çapraz koşular yapardın mükemmel goller atardın defansı her zaman hırpalardın bazen o şaşkın bakışlarında olurdu onu bile özledik

    YanıtlaSil
  8. emre nin tempo düşüşü yediğimiz ikinci goldeki hatanın onunla başlaması ve etkisinde kalması diye düşünüyoum.o pozisyonda baskı yedi yardım gelmedi ve o arda abisi gibi fantastik birşeyle yapmaya çalışığı için top kaybı yaptı o da tek pasla gitti gol oldu.gol pozisyonundada topla kale arasına girmek yerine necatiyi bozarak engelleyebileceğini düşünen sarp ın karşısında kuvetli bir necati ilede gol oldu.

    YanıtlaSil
  9. Biraz gerçekçi olursak Antalya'ya elenen Galatasaray A.Madrid'e rahat elenir...

    Bir tek, Galatasaray'ın genlerinde olan "avrupada farklı futbol" gerçeğine sığınabiliriz. O da, bu disorganize futbol, sürekli değişen 11 ve Arda'nın forvet oynamasıyla hayata geçirilebilir mi bilmiyorum.

    Ne diyeceğim; 2 hafta sonra elimizde tek hedef (TSL) kalmış olsa bile homurdanmamalı, hedefe kitlenmeliyiz!

    EY GALATASARAY'LI; Türkiye Kupası hiçbir sezon gerçek bir hedef değildir. Alırsan bonus olur. Bu bonuslardan da bizde çok var. Realist olursak, bu sene için EL'de final uzak ihtimal. Bugün Madrid'i eleyecek olsak bile EL'de final bu sene için çok çok uzak. Ama TSL hiç olmadığı kadar cazip bu defa! Rijkaard ve yönetimin devamı için, Aziz ve korku imparatorluğunun çöküşü için! $50M'a yakın mega kaynağa erişmek için, CL için, Aslantepe'de CL maçına çıkabilmek için... Öyleyse asla homurdanma. Avrupa'da elensek bile takımının, teknik heyetinin, yönetiminin arkasında ol. Samiyen'de bir daha bu geceki kadar rezil bir performans sergileme. Kalan bütün TSL maçlarına gidip takımını 90 dakika destekle....

    Sezon sonu şampiyon oluğumuzda, bir mayıs akşamı, arabanın camından sarkıp sabahlara kadar çığlık çığlığa olacağımız gün, homurdanmayıp bu takıma destek olduğun için, içini tarifsiz bir huzur kaplayacak, unutma!

    YanıtlaSil
  10. Eklemeden duramiycam, Mustafa'nin ikinci goldeki hatasi da buyuktu. Orda kale bos, adam topla kale arasina girip Necati'nin onune gecip vakit gecirecegine, omuz atmaya calisti. Cok amator bir hataydi bence ve tura maloldu. Oradaki 1 sn bile Aykut'un kalesine donmesi icin yeterli olurdu.

    YanıtlaSil
  11. emre macin adamlarindan degildi kusura bakmayin.evet 45-50 arasi cok iyiydi golu atti ama sonra goren oldumu,attigi her top rakibeydi ve golde gereksiz yere calim denemesiyle kaptirdigi pozisyonda geldi.hele elano ceza sahasina soldan bombos girerken o diger tarafta 3 kisinin arasindaki ardaya topukla bir pas atti ki rijkaard olsam cagirir kenara agzina iki tane patlatirdim.
    arda avrupa kuluplerinden biriyle anlasmis diyorlar siz daha iyi bilirsiniz,insallah dogrudur yoksa yeni bir hasan sas vakasiyla karsi karsiyayiz.ekim veya kasim basindaki bosna macindan sonra ardayi 1-2 mac haricinde goren var mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum.
    keita da bu kafayla sene sonu sepetlenir.kotu oynadigindan degil kafasi sahada degil en ufak bir olayda mactan kopuyor ne sikintisi varsa.
    ama takim genel olarak iyiydi.mehmet topal,elano,caner,neill,ugur mukemmele yakin oynadilar.
    bir de bana mi oyle geldi bilmiyorum ama caner dos santos a kasitli pas vermiyor.elano nun ilk geldigi zaman ki hallerine benzettim santosu.
    neyse basinizi agrittim ben takimimdan memnunum.ama mustafa sarp lutfen her topa atlama.

    YanıtlaSil
  12. neill'i tartışmaz bile yersiz, ama emre güngör'ü acaba servet'i dinlendirmek için mi oynattı(malum gripti) yoksa kayseri'de bu ikiliyi çok beğendiği için mi? lig maçlarında emre, servet'i kesebilir mi?
    elano'yu da hala eleştiren olursa yuh artık.

    YanıtlaSil
  13. beyler konuyla alakasız ama bir ortamda tartışılıyor; yeni stadın adında Ali Sami Yen'i kullanmayacak mıyız? Hemen bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  14. 2. golde offside ı bozan isim lucas diye gördüm ben ama bende tam emin değilim .. mustafa sarp a çok haksızlık etmeyin o adam kaç maç aldı bize bu takımın en iyi yerli futbolcusu mustafa sarptır (benim gözümde) arda bian önce avrupaya gitsin bizi temsil etsin ! zamanı gelmiş artık ... dün gece trt 1 ekranlarında 2 tane ömer vardıki yedikleri küfür sayesinde babalarının kimliği meçhulleşti ... trt 1 yorumcusu ömer üründül okay karacanın bizi sürekli övme çabalarına karşı takındığı tutum akıl alır gibi değildi ... ömer çatkıça yorum yapmak bile gerekmio .. en az 15 dakkamızı çaldı sarı kart anca maçın sonunda gelebildi !!!

    YanıtlaSil
  15. Geçen seneyi birer birer yaşamaya başladık. Umarım kendimizi kaybetmeden şubat ayını en az kayıpla geçeriz. Bu arad dün akşam güzel şeyler de vardı. Rıdvan, Hakan Ünsal ve kasaplar için pankartlar vardı. Mesajlar yerine ulaşmıştır umarım.
    http://galatasaraypankartlari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. @ Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi Arnavut'cum.

    Sahanın adı ise; TT Arena şeklinde olacak.

    YanıtlaSil
  17. Macin iyileri yine Emre-Neill ikilisi, Elano oldular. Bu üc oyuncu da hep daha iyiye gidiyor.

    Emre C. umut verdi ama 15 dakikadan fazlasi daha yok. Emre'yle baslayip Santos'a dönmek belki daha iyi olurdu. Bilemiyorum.
    Arda fena oynamadi. Ama kendi ölcülerine, bildigimiz Arda'ya göre bence kötüydü. Eski hirsi yoktu. Konsantrasyon problemo var bir süredir.

    Ugur, Topal ve Keita takimin en kötüleriydi. Ugur ve Topal (ki cok sempati duydugum futbolcular) böyle oynamaya devam ettikleri sürece bu takimin oyunculari degil. Keita yine problemli oyuncu profiline döndü. Gününde bir
    Keita maci tek basina cevirebilir ama dün neredeyse maci protesto eder gibiydi.

    Mustafa cok posisyona girdi, atamamasi sanssizlikti. Cok begenmedim. Yapdigi hata cok amatörce, affedilmezdi. Ne düsündü bilemiyorum. Ama Topal'in yaninda basarili gözüküyor. Bence gelecek transfer sezonunda (medyanin bütün kötü niyetli forvet istegine ragmen) buraya takviye isteyecektir teknik kadro. Bu macta belki Baris düsünülebilirdi.

    Bunlar hepsi benim kendi subjektif düsüncelerim. Teknik kadroya güveniyorum, akillica hamleler yapiyorlar ama futbolcular gerekli futbolu uygulayamiyor. Yoksa Servet'in girdigi futbolda, hala yerden kisa paslar yapmak heralde teknik kadronun istegi dogrultusunda degildi.

    Saygilar.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Arkadaslar

    Ben ingilterede yasayan fanatik bir Galatasaray taraftariyim. Oncelikle Ingilizce klavyemden kaynaklanan ve bazi turkce harfleri kullanamayisimin verecegi olasi ifade zorluklarindan dolayi ozur diliyorum.

    Oncelikle biz Galatasaray ruhuna sahip taraftarlar turkiyenin en iyi yoneticilerini icizde barindirdigimiz icin gurur duymaliyiz ve onlari her ne sekilde olursa olsun desteklemeliyiz. Yaptiklari icraatlar ve atilimlar kulubumuze bir ivme ve saygi kazandirmistir. Kimse hele hele Galatasarayli taraftarlar Nonda neden gonderildi, gonderilmese takim daha iyi olurdu, turkiye kupasindan elenmezdik gibi elestirilere girmesin. Kulup yeni bir acilim yapicakti ve bu acilimlar dogrultusunda bazi riskler alinicakti zaten hayatta risk almadan basari ve ilerleme kaydetme kazanma sansiniz yoktur. Fran Watson bu durumu soyle aciklar "As we risk ourselves, we grow. Each experience is a risk (Risk aldikca buyuruz. Her deneyim bir tasir)". Yonetimimizinde yaptigi buydu ellerinde bulunamayacak bir firsat vardi ki bu firsat ingiltere gibi futbolun uc noktasinda kadro genisligi nedeniyle forma bulamamis ve kumasi olan futbolculari ki bu futbolcular bir atilim icinde dunya kupasinda kendini gosterme amaciyla takima cok sey katicaklardi. Sahsen yapilan bu atilim risk tasiyordi ki bu futbolcularin bir adaptasyon suresi olucakti muhakkak ancak su da bi gercektiki yapilan transferler cogu rakiplerimizi kiskandirmis ve taraftarlarini cildirtma noktasina getirmistir. Iste bu noktada bir Galatasaray taraftari olarak bir sampiyonluktan alacagim hazzin mislini gectigimiz aylar icinde aldim desem yalan soylememis ve hatta abartmamis olurum.

    Maleseftirki onune gecilemeyen sakatliklar takimimizi su an icin zor durumda birakti ozellikle forvet acisindan. Bu konuda taraftarlarimiza su mesaji vermek isterim. Medyada yazilanlar tamamiyle bizi yipratmak amaclidir. Turkiye kupasindan elenmek dunyanin sonu degildir. Bu takima 3 hafta sonra baros ve jo nun katilacagi gercegini yok sayip Galatasarayimizi sampiyonluk yolunda iddiasiz gostermek sadece hasetten dogmus bir karalama kampanyasidir. Galatasarayin ileride ligde forvetsiz oynayacagi lig maci 1 tanedir ve o mactan sonra 2 forvetmimiz iyi durumda olacaktir ve ilk 11 de yer alacaktir.

    Simdi soruyorum turkiyenin en iyi forvet hattina, yildizlar dolusu orta saha oyuncilarina ve canakkale gecilmez sitili defansina sahip olan Galatasarayimizin bu sene sampiyon olamayacagini iddia edenler icimizdeki irlandalilar degilmidir. Biz taraftarlara dusen oncelikler yonetim, teknik direktor ve bu essiz kadromuzu sonuna kadar desteklemek ve onlara sahip oldugumuz icin sukretmektir.

    Saygilarimla,

    YanıtlaSil
  19. Hocam bu kadar santrafor sorunu yasarken sizden Alt yapidaki oyuncular hakinda güzel bir yazi beklerdim. Cem Sultan basta olmak üzere Emre Colak, Cetin, Murat, Semih gibi gözde olmayan genclerin hakinda bir kac bölümlü belki yaslari ayirarak bir kac bölümlü yazarsaniz gercekten ben basta olmak üzere cogu galatasarayli cok memnun olur. Sonucda birtek paf takimini izliyoruz onuda zorlana zorlana. Istanbul disindan gelenler icin cok zor oluyor. Hele ülke disindan olunca benim gibi :)

    YanıtlaSil
  20. bana o maçta koyan tek şey..Mustafa sarp'ın necatiyle girdiği mücadelede necatinin kaleye dönük tarafına kapatacağına ters taraftan almaya çalışmasıydı ..yazık oldu

    YanıtlaSil
  21. Ben her ne kadar futbolu her dakika takip etsemde cok teknik acidan bir Rijkaard kadar bildigimi iddia edemem. Altyapidan forvet icin futbolcu almayisini ben onun futbol taktik ve anlayisina bagliyorum ki rijkaard sezon basinda Ozgurcan i her ne kadar begenilsede birakti.Bence bir bildigi varki suana kadar Cem Sultani bunca eksige ragmen dusunmedi. O bizden daha iyi biliyodur muhakkat Cem Sultan in ne durumda oldugunu ki alt yapinin basinda yeni hollandadan ekip getirildiki bu insanlar muhakkak rijkaard a surekli bilgi veriyorlardir.

    Birakalim o secimi teknik kadromuz yapsin sonucta Rijkaardin barselona gibi bir gecmisi var hic birsey bilmeyipte barselonanin teknik direktoru olmus oldugunu iddia etsen bile dunyada bi gercek vardir ki "Experience is the best knowledge (Deneyim en buyuk bilgidir)". Turkiyede kimse Rijkaardin antronorlugunun ustune bir kelime etme hakki yoktur. Ha verdir ancak taki Barselona gibi bir takimi calistirdiktan sonra.

    Saygilar;

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0