Çeyrek Final'de son viraj

Ziraat Bankası Türkiye Kupası
Çeyrek Final İkinci Maçı
GALATASARAY - Antalyaspor
10 Şubat 2010 Çarşamba - Saat 20:00
Ali Sami Yen Stadı

Temsilcimiz Antalya'da alınan 2-1'lik mağlubiyetin rövanşında Ali Sami Yen'e Yarı Final için çıkıyor. Deplasmanlarla dolu Şubat fikstüründe, Ali Sami Yen'e uğrayıp Madrid'e uçacak takımımız taraftarı önünde galibiyet almak zorunda. Çeyrek final son maçında, yarı finale çıkabilmek için Galatasaray'ımızın gol yemeden tek farklı galibiyet ya da en az 2 farklı galibiyet alması gerekiyor. Maçın 2-1 sona ermesi durumunda ise uzatmalara gidilecek. Bu sebeple Rijkaard'ın daha ofansif bir kadroyla sahaya çıkması olası. Santrfor yokluğunda bunun nasıl çözüleceği ise merak konusu. Zira Jô'nun da sakatlanması dengeleri oldukça bozdu ve son maçlardaki gol kısırlığının da sebebi olarak karşımıza çıktı. Tüm bunlara rağmen Arda, Giovani, Keita gibi ileri uçta gol bulabilecek oyuncularımız var. Bu oyuncuların form durumları çok önem taşımakta. Antalya'lı kasapların kendilerini katliama değil de futbola vermeleri durumunda gol sıkıntısı çekmeyeceğimizi umuyoruz. Bu maçta sakatlıkları süren Harry Kewell, Milan Baros, Joao Alves, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Ufuk Ceylan forma giyemeyecek isimler. Uğur Uçar da maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Saat 20:00'de başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek. Maç TRT-1'den naklen yayınlanacak. Son olarak, moralimizi bozan sakatlık haberlerinin ardından bu maç üzerimizdeki ölü toprağını atmak adına büyük önem taşımakta. Tek takım, tek yürek, tek aşk...

Aykut
Uğur - Neill - Emre/Servet - Caner
Mustafa - Mehmet
Giovani - Elano - Arda
Keita

16 yorum:

  1. Bizim A2 takımımızda Cem Sultan, Anıl Dilaver gibi forvetler var... Neden teknik kadro onlardan yararlanmıyor?

    YanıtlaSil
  2. Teknik Direktörümüzü bir türlü anlamıyorum...
    Neden ardayı solda sağda gerçek yerinde Gio yu forvettede keita arkasında elano dizilişi ile çıkmıyor anlata bilen varsa söylesin renkdaşlar... Taşalr yerli yerinde durması gerekirken çarkı neden farklı dişlilerle döndürmeye çalışıyor....

    YanıtlaSil
  3. İnşallah Forvette altyapıdan bir genç oynar şu bir gerçekki arda forvette oynayamıyor.Yani o alanda yetenelerini kullanamıyor. Benim Gönlüm Cem Sultan'dan yana :D ne de olsa adaşım :D

    YanıtlaSil
  4. iyi gunler sayin FCN blog yoneticileri

    size bir soru sormak istiyorum, acaba bu santroforsuz kaldigimiz gunlerde, A2 takimdan Cem Sultan turkiye kupasi ve lig maclarinda santrafor mevkiinde dusunulemez mi? dusunulmez mi? ve gerekceler nedir? sizin gorusunuzu ogrenmeyi cok istiyorum

    YanıtlaSil
  5. Arda'yla Keita yer değiştirse daha iyi olmaz mı?

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar, yukarıda diziliş sonuçta bir tahmin. ayrıca diziliş dediğimiz şey devlet kanunu değiş ya, arda 5 dakika ileride oynar, 10 dakika sola kayar, 3 dakika sağa kayar. dizilişlere bu kadar takılmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  7. Haydi aslanlar bence bugün böyle oynamamiz lazim ;).
    --------------UFUK-----------------
    --Serkan-----Neill---Emre---Ugur---
    -------------Topal------------------
    ----------Sarp---Elano--------------
    ----KEITA---------------------ARDA---
    -----------CEM SULTAN---------------

    YanıtlaSil
  8. Önümüzdeki mac vesilesiyle, takimimizdaki (kanimca) sistem arayisi üzerine bir iki sey söylemek ve yorumlarinizi almak istiyorum.

    Cem Sultan ya da A2 takimdan baska bir santrfor seceneginin yönetimde, hele ki teknik kadroda kimsenin aklina gelmedigini zannetmiyorum.

    Ilk yaridaki bütün gol yükümüzü cekmis bir Santrforun kontenjan acmak icin feda edilebilmesinin arkasinda cahil cesaretinden fazlasi oldugunu düsünüyorum.

    Ya da takimin göbegine, sorumluluk alacak, defanstan topu isteyip ileriye aktaracak bir oyuncu gerektigini bu derece (tüm medayanin gücbirligiyle aksini kanitlamaya calismasina ramen bence) basarili bir transfer politikasina ragmen gözden kacirmis olabileceklerine de ihtimal vermiyorum.

    Velhasil demem odur ki, Rijkaard'in kafasinda oturtmaya calistigi sistem, oyun kurucu lider adam ya da santrfor ihtiyaci ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bi sistem gibime geliyor. Nedir bu sistem, GS da oturur mu, ne kadar sürer orasi ayri tartisilir. Hatta tartisalim. Ama yapici elestiriye olasabilmek icin önce soruyu dogru sormak gerekiyor. Adamin daha neyi nerde nasil kullanacagini bilmeden "Dos Santos gereksiz transferdi" demek (Ismi malum) bana art niyetli geliyor.

    Futbolu sistem ve futbol/mevki analizleri yapabilecek kadar bilmem, ama, kariyeri tartisilmaz bir teknik adamin bu derece bariz hatalar yapamayacagini düsünecek akla ve Rijkaardin kafasinda dolasan muhtemel tilkilerin hatrina genisletilebilecek tolerans sinirlarina sahibim.

    Aksama bu yönde bir isik görebilmek dilegiyle...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. cvp Melih

    aynen katılıyorum bu konuda biraz daha hassas davranarak bi taraftarları bilgilendirirseniz çok seviniriz .. nedir bu işin aslı .. neden cem sultan anıl dilaver gibi yetenekli hucum oyuncuları (en azından) türkiye kupasında değerlendirilmio ???? ardanın forvetliğinden iyi olucakları kesin ! en azından keita elano arda onlara "alda at" dedğimiz pastan muakkak çıkaracaklardır

    YanıtlaSil
  10. Hepimiz teknik direktördük, FM oynamaya başladık kendimizi iyice teknik direktör sandık. Futbolcularla antrenmana çıkan, genç takım oyuncularını yakından takip eden adam, bırakın da bizden daha iyi düşünsün. Zaman arkadaşlar, zaman... Sabırlı olmalıyız. İstersek bu sene sonunda beşinci olalım, hocamızı kaybetmemeliyiz. 2 maçta kötü oynadı diye 20 yaşında adamı küstürmemeliyiz, bunu yapmaya çalışan basına da gereken cevabı vermeliyiz.

    YanıtlaSil
  11. editör arkadaşlar ..
    danistay'in, seyrantepe projesini iptal ettiği haberi var .. ayrintilari hakkinda bilginiz var mi ?

    YanıtlaSil
  12. FOSSSAAA
    bu danistay isi nedir biri bana anlatabilirmi bunu :S

    YanıtlaSil
  13. neyseki rahatlatici aciklama isin celebi'den geldi.. iptal edilen planin 2007 ye ait oldugunu soyledi. 2008 de yapilan ve su an yurutulen plan devam ediyor.

    YanıtlaSil
  14. kaleye ufuk'u koyuyorsununuz dizilişler de bazen ama ufuk sakat. madrid maçında kadroda olur.

    YanıtlaSil
  15. malesef bir tane yerli forvet almadimizin acisi cikiyor su an her macta

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0