EURO 2012 Eleme Grubu

Milli takımımızın teknik direktörü olmadan katılan tek ülke sıfatıyla katıldığı EURO 2012 Öneleme Grubu Kura Çekimleri'nde güzel bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Milli takımımız A Grubunda şampiyonanın favori ülkelerinden birisi olan Almanya ile eşleşirken, dost ülke Azerbaycan'ın yanı sıra Kazakistan'la aynı grupta bulunan Millilerimiz; Güney Afrika 2010 elemeleri için aynı grupta mücadele ettiğimiz Belçika ile yine aynı gruba düşerken, bir Türk gölü haline gelen Avusturya ile aynı grupta yer aldı.

Warsav'da yapılan kura çekiminde bütün ülkelerin teknik direktörlerinin bulunmasının yanı sıra, bizi temsil eden bir teknik direktörün olmaması çok enteresan.. Büyük olasılıkla bu gruptan ikinci olarak çıkarız. Almanya lider olarak grubu bitirir, süpriz takım ise Belçika olur. Elbette gelecek olan teknik direktör ve ekibinin yanı sıra; oluşacak olan yapılanma çok önemli Milli takımımız adına.. Euro 2008'deki başarı bayrağının daha ilerilere taşınması ümidiyle..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0