Figlio di una cagna Rocchi !!

Bir hakem katliamı diyebiliriz.. Bütün maç boyunca, bütün takdir haklarını Atletico Madrid lehine kullanan, bizim oyuncularımıza yapılan fauller sonrası sakin ol uyarısı yaparken rakip oyuncularla konuşmayan ve rakip takıma maçı kazandırmak için elinden gelen herşeyi yapan bir hakem altılısı vardı sahada.. Madrid takımı gelip dese ki; "Birader bize bu maçta yardım et, rakibi inceden doğra, bizi bir üst tura taşı" bu kadar yapamazdı. Allah belanı versin Rocchi.

*Figlio di una cagna = Babası belirsiz, gayri meşru çocuk.

13 yorum:

  1. hakemler bitirdi bizi. sadece hakemler. canerin sinirlenip kart görmesinin sebepleri bile hakemler. tabi bu caneri haklı yapmaz. o da bu hatasının faturasını bi şekilde öder...

    YanıtlaSil
  2. avrupalilar her platformda oldugu gibi futbolda da Turkiye yi gormek istemiyolar, her fisatta bizi istemediklerini acikca belli ediyolar, bu aksam katletti maci ama uefa yonetiminden kimse ona bisey dicek mi? uyari alcak mi? tabiki hayir, hatta sirti sivazlancak, TURKLER i avrupaya yanastirmadigi icin afferim denilcek...

    YanıtlaSil
  3. evet hakem katliam yaptı..Ama birazda şanssılığımız etkiliydi..Yani bu kadro ilede bu kadar..Ben yinede tebrik ediyorum..Elano sakatlanıp yerine ayhan girince zaten bu maç gol yersek artık zor demiştim içimden..baros , kewell ikilisinden biri bile olsa 2 maçtada atletico'yu yenerdik..

    caner'in hakeme sinirlenipde 2 dakikada 2 kere arkadan tekme atıp kırmızıyı görmesi daha profosyonel bir oyuncu olamadığını gösterir.

    2 maçtada hata dediğimiz zaman CANER isminin öne çıkması tesadüf olmasa gerek..

    Uğur uçar'ın kanadının'da tem otoyolunu aratmadığını söylemekde fayda var..gişe filan koyup para kazansaydık bari..

    Bir bakımada iyi oldu..bu kadar sakatlık sorunu çeken bir takımın tek kulvarda yarışması avantaj olacaktır..Zaten asıl amaç bu sene şampiyon olmayı zorlayıp seneye şampiyonlar ligine direk katılmak..

    soru : mustafa sarp ile primiere league'de oynayacağını söyleyen mehmet topal'ı toplayınca kaç elano eder ?

    YanıtlaSil
  4. ya,Allah aşkına sen ne yazdığını biliyormusun..Hakemmiş...evet hekem denen o.çocuğu,dediklerinin hepsini yaptı...ya biz..lütfen rica ediyorum söyle;''ya Biz!!!'. M.sarp ve M.topal denen teknik-akıllı futbol özürlü iki futbolcu(!),Ayhan denen 2 m önündeki topa adım atmayan futbolcu(ki gireli 8-10 dk olmuş)uğur denen amatör lig kabiliyetindeki futbolcu,(!)...ve hiç toz kondurmadığın,takımı pısırık sinmiş deplasman ruhuyla oynatan(bi planımız var dediği herhalde buydu..adıda kontrollu futbol demi!!) ve daha yarımsaat varken Elano gibi arka tarafta maçın başından beri gizli kahraman olmuş bi ismi çıkarıp artık ne-idüğü belli olmayan bi Ayhanı oyuna alan Rejkard.. maçın bütün yükünü çeken keita ve ona bakan 10 kişi...Sonra gelmiş vay efendim hakemmiş bilmem neymiş...Düşmeyeceksin kardeşim bu duruma düşmeyeceksin..o haçlı deyyuslarının her alanda her şeyde ve her zaman bunları yapacakları her zaman aşikar..Onun için diyorum işte..fırsat vermeyeceksin..sağolsun kabiliyet yoksunu 3-5 futbolcuyla rejkar bu fırsatı altın tepside sundular..Bi keredede bu gerçeklere değin FCN..Bu kadar rezil oynayan A.MAdrid karşısında Galatasarayımız neden başarısızdı..Sadece hakem mi.?

    YanıtlaSil
  5. fcn ekibinden isteğim bu tepkimizin blog içinde sınırlı kalmaması. gerekirse uefa yı mail yağmuruna tutalım, galatasaray bu kadar kolay harcanabilecek bi camia değildir.

    YanıtlaSil
  6. @murat

    haklisin dostum, o konulara da deginmem gerekliydi

    sarp ve topal inanilmaz kotu oynadilar, yani zaten sarp yoktu, bu adam anca tsl de biraz etkili olabilcegini, avrupa arenasinda hicbi halta yaramicagini kanitlamis oldu, ugur gercekten cok kotuydu. elano nun cikmasi sakatliktan dolayi oldu bence, cunku sekiyodu elano ve surati aci ifadesi icindeydi, yoksa cikarcagini sanmiyorum. hakan balta kotuydu, ayhan dan bahsetmicem, cunku bitmis artik, takimimizda reyes veya simao ayarinda oyuncumuz olmadigi da asikar bi bicimde belli oldu! adamlar yuruyerek 3 kisiyi birden calimliyolar, reyes kanattan bi kosmaya basladi mi bizden yetisen olmuyo, yani olmadi iste napalim, bu kadar sakatin golu atacak adam mevkiisiniden olmasi en buyuk talihsizlik, e tabi bi de son haftalarda cok iyi oynayan emre nin kronik sakatligi, belki emre olsa 2. gol gelmicekti, hizli ayaklariyla forlandan alcakti o topu

    varsayimlar bu saatten sonra ise yaramaz, simdi tek hedef gelecek sene sampiyonlar liginin anahtarini verecek lig sampiyonlugunda, simdi takima sonuna kadar destek olup, sampiyonluga yurume zamanidir.

    ve arkadaslar lutfen Rijkaard a sonuna kadar guvenelim, emin olalim, bu siteyi takip eden herkesin futbol ve teknik adam bilgilerini toplasak bi Rijkaard etmeyiz bile belki...

    YanıtlaSil
  7. tamam hakem faktörü var ama allah askina biz ne oynadik tur atlamaya hak etdik mi? resmen gol geliyorum dedi ve 1:0 geriye düstük, defans defans defans baska birsey yapmadik gol yiyene kadar.ondan sonra golü atmak icin saldirdik atikda ,ondan sonrami? gene defans defans defans,tabiki sonra hakem faktörü cikti ve canerin kusura bakmayin salakligi ,zaten ondan sonra mac bitmisti,ha son dakikalarda ha uzatmada yiyecektik cok belliydi,adamlar catir catir oynadi biz baktik,elden gelen bukadardi,ne yapalim dünyanin sonu degil,tek teselim fenerin de elenmesi oldu.

    YanıtlaSil
  8. @ murat ..

    bilip bilmeden rijkaard'a sallamayın kardeşim sergen gibi..elano beşiktaş maçında sakatlandı..adam değiştirdi vay efendim elano çıkarılır mı rijkaard anlamıyo..

    bu maçda dikkatini çektimi bilmem ilk yarıda ters bi darbe aldı sakatlık geçirdi..2.yarı zorlayınca takriben sakatlık etki yapmaya başladı..rijkaard'da bunu görüp değişti..

    Ayhan'ı oyuna alan rijkaard demişin..evet haklısın orda orta sahada oynıcak juan roman riquelme , xavi ve iniesta gibi adamlar yedekde dururken ayhan2ın sahada işi yok..katılıyorum..

    eleştiriken biraz mantıklı olun..

    barış vardı diyebilirsin..barış ve pas...çok farklı kelimeler be :)

    YanıtlaSil
  9. elano sakatlandida cikti...rijjkardin üstün teknik direktörlük yetenekleri olmasaydi bu kadar eksikle buralara bile gelemezdik..futbolcularada ne-idüğü belirsiz falan demek galatasaray taraftarina yakismaz...tamam yenildik tepki verin ama o armayi tasiyana sövemezsin! öbür taraftarlardan biraz farkiniz olsun...kazaninca iyi kaybedince futbolcuya söveceksen sen galatasarayi degil 3puani seviyorsun...o zaman git barcelonayi veya real madridi tut daha mutlu olursun...

    BASARILAR GELIR GECER ASALETIN BIZE YETER!

    YanıtlaSil
  10. Valla full kadro iki macta da yendigimiz Panatinaikos Romayi iki macta da yendi. Bence burda Rijkaardda suc aramak cok mantiksiz. Bir sekilde olmadi iste, Reyesin kosarak adam gectigini gorduk. Forlan tek pozisyonda gol atti. Bu durumlarda bence kimseyi suclamaya gerek yok. Sahadaki 11ler kimin gecmesi gerektigi konusunda yeterince aciklayici bence. Realist olun biraz, Rijkaard mucize yaratmadi diye suclu olacak degil.

    Hadi Hagi bir derece, Gerets bir derece, Skibbe bir derece (hepsinin kalmasini isterdim) ama su adama da iki sene sabredemezsek hakikaten bize Yilmaz Vural, Saffet Susic yakisir. Adnan Polat da bosuna buyuk takim yapmaya calismasin, bu kucuk dusunceli, dar goruslu taraftar oldugunu zanneden, taraftar olmanin destek olmak demek oldugunu unutup futbolu Rijkaarddan cok bildigini sananlara bu adam cok cok fazla zaten.

    Adamin yapmaya calistiklari da bizim oyunculara fazla. Napalim, futbolcu - hoca uyusmazligi deyip kovalim mi yoksa sabredip olasi bir Barcelonayi mi bekleyelim. Iki sene sonra bir Porto bir Lyon olma ihtimalimiz %1 olsa bile bu adama sabretmeye, koru korune desteklemeye raziyim. Bizim bu adamdan baska caremiz var mi? Haksiz miyim??

    YanıtlaSil
  11. 80′li yıllarda Türk takımları ve futbolcuları avrupa arenasına çıktığı zaman hem rakip tarafından, hem de hakemler tarafından ezilirdi. Takımlarımız avrupada kendini kanıtladıktan sonra, hakemlerin Türk düşmanlıkları bir nevi son buldu. Aynı şey, o dönem ülkemizin avrupa basketbolundaki tek temsilcisi Efes Pilsen’in de başına gelirdi. Efes bir noktaya kadar gelir, sonra bir maçta hakem katliamıyla avrupaya veda ederdi. Sonraları basketbolda da kırdık bu zinciri.

    Bugün ilk defa o yıllardan kalmış bir zihniyet gördüm sahada. İlk dakikadan son saniyeye kadar Madrid formalı bir hakem vardı SamiYen’de. …. hakem diyor, bu konuyu burada noktalıyorum.

    Caner Erkin 5 dakika içinde iki kere arkadan girerek kırmızıyı hak etti. Takımı sabote edercesine yapılan bu amatörlük, şayet önümüzde uzun dakikalar olsaydı, beni çılgına çevirebilirdi. Ancak mağlubiyeti Caner’e bağlayacak kadar kör değilim. Tıpkı hakeme de bağlamayacağım gibi.

    Gelelim sadede…

    Avrupa arenasında, Barca, M.United, Milan, R.Madrid ve daha birçok A+ takıma bu stadda diz çöktürmüş Galatasaray’a, bu kişiliksiz/ezik/karaktersiz/korkak/kimliksiz futbol hiç ama hiç yakışmadı.

    Bu sefer forvetsizliğe bağlayamayız durumu çünkü topu o bölgeye kadar bile taşıyamadık çoğu zaman. Madrid pas yaptı, biz topun peşinden koştuk. Madrid pas yaptı, biz izledik. Madrid pas yaptı, biz, televizyon başındakiler, çaresizlikten ağladık!

    Bu kimin taktiğiydi bilmiyorum ama, o kiralık üçüncü sınıf futbolculardan oluşan Luce önderliğindeki Galatasaray’dan bile bu kadar berbat bir futbol görmemiştik.

    Orta sahayı geçemez hale gelişimizin temel sebebi şuydu. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp defansın içine gömüldü. Ne top bizdeyken, ne de top rakipteyken defansın 1 metre önünden ileriye çıkmadılar. Resmen arka dörtlüye yapıştılar. Hal böyle olunca, koca orta saha Elano’nun üzerine kaldı. Yani orta alanı Madrid’e teslim ettik! Dikkat: Bütün ribound’ları Madrid aldı! Bütün serseri toplar Madrid’li futbolcularda kaldı! Kapar gibi olduğumuz her top, döndü, bir Madrid’linin ayağında sonlandı!

    Çoğu zaman, uzun süre top kapmak için birtaraflarımızı yırttık. Topu kapınca, 5 saniyede geri rakibe verdik. Veya taca attık. Veya auta vurduk. Veya kornere teptik. Şaka gibi. 5 pas üst üste yapamadık! Bugün Lille bile FB deplasmanında gayet güzel ayağa pas yaptı. Lille’in yarısı kadar pas yapabilseydik bu gece durum farklı olurdu.

    Haaaa bir dakika! Topu kaptığımız ender zamanlarda, kurtarıcı gibi topu Keita ile buluşturduk her defasında. Sağ kanadın orta çizgiye yakın yerlerinde Keita’ya veriyorduk topu. Zavallımın önünde her defasında 5 siyah formalı adam! Ne yapacak Keita ey ahali ??!! Ey Galatasaray’ın diğer futbolcuları; Keita tek başına ne yapacak ??!! 60 METRE TOP SÜRÜP GOL MÜ ATACAK ??!! 5 KİŞİYİ TEKER TEKER ÇALIMLAYIP PAS MI VERECEK ??!! NEDEN BOŞA KAÇMAZSINIZ BE ADAMLAR ??!! NEDEN RAKİP SAHAYA YERLEŞMEK İÇİN ADIM BİLE ATMAZSINIZ EY GALATASARAY’LI TOPÇULAR ??!! Bir Arda mıdır pas isteyecek? Bir Uğur mudur Keita’ya yardıma koşacak. Elano ne yapar ????? Sarp ne yapar ????? Topal ne yapar ????? Bunlar Keita’ya yardım etmeyecekte ben televizyon başından mı koşup geleceğim SamiYen’e ?????

    Sözün özü, Madrid bizi iki maçta da eze eze yendi. BJK da ezdi belli bölümlerde, Kayseri’de.

    Bazı hayalperest arkadaşların değimiyle çok iyi uyguladığımız defansif özelliklerimizle mi devam edeceğiz yola?

    Gölge presi yaparak rakibi izlemenin, kendi yarı alanına hapsolmanın, süreki baskı yemenin ’süper defans yapıyoruz’ diyerek savunulamayacağı aşikar.

    Galatasaray’ın acilen özüne dönmesi lazım. Sadece mücadeleci değil, akıllı ve mücadeleci futbolcularla oynaması lazım. Oyunu yarı sahasında kabul eden değil, oyun oynayan, pas yapan, alan-veren üretken bir ortasaha mentalitesiyle oynaması lazım. TOTAL FUTBOL, 4-3-3 VESAİRE DERKEN İŞİN ÖZÜNÜ UNUTTUK SANIRIM; GALATASARAY’IN ACİLEN FUTBOL OYNAMASI LAZIM.

    YanıtlaSil
  12. Musab,şakuragi ve Burçin kardeşler..
    bugün biraz daha sakince yazayım
    Evvela musab;ne küfürü arkadaşım..Ben o formayı kutsal bilmişim..Her kim olursa olsun o kutsallığa layık olmasını istemek suçmu..gerek ''ruh''gerekse kalite bakımından.sadece serzeniş vardı biraz onlara..Liyakat meselesi yani..ama asla ve kat'a küfür değil..olmazda..olmadığınıda görüyorsunuz zaten..
    Burçin;dar görüşlü bilgisiz taraftar demişin..Arkadaşım tam 14 yıldır(belki daha fazla)futbolun 'faal ve lisanslı olarak' içersindeyim..az-biraz(!) anlıyoruz işte..Ha bu'söylediğim sıfatları engellemez'diye düşünebilirsin şimdi..Ama mesele Rejkarda sabır meselesi değil.Dünyanın en iyi 5 hocasısından biri..elbet sabır gerekecek..Ama(bu bağlamda şakuragiyede yanıt) demek istediğim yukarıdada 'Galatasaraylılık ruhu' meselesi..şu anda eldeki yetenekli oyuncu sayısı belli..3-4 kişi..Hocamızda buna göre oyunu spread ediyor diye düşünelim..Ama olmuyorsa,düşünceleri sahaya 2 gömlek yukarda geliyorsa ve elinde de alternatif yoksa (E.çolağı saymazsak)geriye tek bir şey kalıyor,sakatlar düzelene kadar motivasyona tutmak..yani en azından sahada biraz daha aktif olabilirierdi..e böyle birşeyde olmayıp,A.madrid gibi orta sıralarda yeralan ve düşme potasındaki takıma daha geçenlerde yenilen bir takıma bizim yenilmemiz ister istemez hayal kırıklığı yaratıyor...
    herşeye rağmen ''vardır bundada bir hayr'' diye düşünüyor,sakat oyuncular düzeldikten sonra düzlüğe çıkacağımızı umid ediyoruz.. Ve inş'Allah şampiyonluğu göğüsleyeceğimizi..
    (Bu arada olasılığı çok düşük elbet ama,Adnan Polat başkanımızın marttaki kongreye giderken eli zayıfladı..Allah muhafaza seçimlerde aksi bişey olursa,15 yıl geriden başlarız gibi geliyor bana)

    YanıtlaSil
  13. Maalesef yine Mayis'i goremeyecegiz, Mac yorumum asagida:

    (maalesef yine karakter sinirina takildim)

    ============
    http://deplase.net/gs1atletico2
    ============

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0