Parçalı Ruhuyla Parçala..

UEFA Avrupa Ligi
GALATASARAY - Atletico Madrid
25 Ocak Perşembe @ 20.00
Ali Sami Yen Cehennemi, İstanbul
Galatasarayımız yoluna devam etmek için, taraftarıyla birlikte İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i evinde ağırlıyor. Sarı-Kırmızılı ekibimizde Harry Kewell, Milan Baros ve Gökhan Zan sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken Sabri'nin durumu maç saati belli olacak. Joao Alves'inde daha önce Avrupa Kupaları'nda forma giymesi nedeniyle oynayamayacağı karşılaşmada rakibimizde UEFA'ya bildirilmeyen Tiago ve Ibrahima forma giyemezken, kart cezalısı Dominguez ve takım kadrosuna dahil edilmeyen Ibanez mücadelede forma giyemeyecekler. Sakatlıkları nedeniyle De Gea ve Kun Agüero'nun durumları maç saati belli olacak.Maç biletlerinin çıktığı gün bitmesiyle taraftarınında inancını ortaya koyan Galatasarayın, deplasmanda aldığı 1-1lik beraberlik tur kapısını yarılamış oldu. Beşiktaş derbisinden onca eksiğe rağmen beraberlik ile ayrılan ve liderliğini devam ettiren ekibimiz; taraftarınıda arkasına alarak Atletico'yu geçmek istiyor! Bir Galatasaray klasiği olan parçalı forma ile sahaya çıkacak olan takımımızdan yapılan çağrıda taraftarlarımızın mücadeleye parçalı forma ile gelmesini istemekte ve rakibimize Ali Sami Yen cehennemini yaşatmak istemektedir. Mücadeleyi STAR TV naklen yayınlayacak. Unutmadan İspanyollar yarın saat 15:00'da İstanbul'a gelecekler ve buradaki ilk ve tek antremanlarını Ali Sami Yen'de yapacaklar.
Leo Franco
Uğur/ Sabri - Servet/Emre-Neill-Hakan
Mustafa - Elano - Barış/ Mehmet
Arda - Keita - Caner / Giovani

5 yorum:

  1. caner'in elinde bir sorun vardı düzeldi mi acaba o?
    ben artık arda'nın sola, giovani'nin de sağda başladığı bir maç bekliyorum. her ikisinin de gerçek mevkisi bu.
    bir de bildiğim kadarıyla keita, fildişi'nde zaman zaman sol kanatta da oynuyor, eğer giovani'nin sol kanat ve sağ kanat performanası çok farkederse bence keita sola da geçebilir ya da kewell döner soldaki yerini alır ve karmaşa sona erer :)

    YanıtlaSil
  2. COK HEYECANLIYIM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :S

    YanıtlaSil
  3. Ben bir şey soracam maçı uydudan star tv de izleyebilecekmiyiz yoksa karasal tvdenmi izleyebiliriz ancak

    YanıtlaSil
  4. offf artık başlasın şu maç delirecem...

    YanıtlaSil
  5. Caner sahada olacaktır.

    STAR TV'yi karasaldan izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0