Kasapmısınız Birader?


Fotoğraflar; Taç Çizgisi Blog'tan..

Sen istediğin kadar yıldız getir, istediğin kadar sağlık ekibi kur.. Türk futbolu böyle kasaplara ve bunlara UYARI dahi vermeyen hakemlere emanet.. Bu arada dikkat.. Faul yapılan ayakla topun kontrol edildiği ayak farklı!! Şu tekmelere rağmen kırılma, çatlama gibi vs. birşey olmuyorsa çok büyük bir şanstır, tesadüftür. Başka bir izahı, açıklaması yok çünkü.. Ayıptır, yazıktır, günahtır!

25 yorum:

  1. Galatasaray maçlarında milimetrik ofsaytları gören hakemler buları nasıl görmüyor anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. hepsinin kulakları çınlasın....tovbe tovbe..su hareketlerin dunyada herhangi bir yerde kırmızı olmaması mucize olur.bizde ise rutin sonucta onlar Gs lı yıldız oyuncular koruyucu kalkanları var çelik gibi sinirlerininde yanında beton gb kasları taş gb kemikleri var. o yusden hersey serbest.aa bu arada niyetleri her zamanki gb topadır ya bazı hakem abilerimize göre..su hareketlerin bir tanesi Alex e 5 yılda yapıldıysa.soyle boyle oluyum

    YanıtlaSil
  3. Yeri değil ama aşağıdaki linkteki ses dosyasının download linki kırık. Düzeltirseniz güzel olur
    http://fossacimbom.blogspot.com/2009/07/medya-aslan-kzdrma.html

    YanıtlaSil
  4. ikinci devre basladindan beri bana mi öyle geliyor yoksa rakip takimlar galatasaraya karsi cok mi sert oynamaya basladilar? birileri dügmeye mi basti?

    cünkü lig sampiyonu yaklasik 45 milyon dollar,ve arti direkt sampiyonlar ligine katilacak ,bu demek en kötü ihtimal bir 20 milyon dollar daha ,yani burda yaklasik 65milyon dollardan bahsediyoruz sampiyon olacak takim icin.

    acaba diger sözde büyük takimlar ,bilakis aziz
    yildirim dan beklerim böyle birsey vurun kirin diye herzaman bir kac kasap futbolculara extra prim verebilir.cünkü 65milyon dollar bu öyle böyle degil.isimiz cok zor hemi de cok

    YanıtlaSil
  5. @ ArenaFutbol

    Bahsettiğin link Temmuz ayından :)
    Yinede düzenleme çalışması yapılmakta.
    Bir kaç dakika içersinde yeniden aktif hale gelecektir.

    YanıtlaSil
  6. Lütfen bunu izleyin. Roberto Carlos'un kırmızı kart gördüğü pozisyon. Hakem bu pozisyona kırmızı kart veriyorsa yukarıdakiler %1000000 KIRMIZI KART'tır.

    http://pennearabiata.blogspot.com/2010/02/oha-roberto-carlos.html

    YanıtlaSil
  7. Hocam Neconun bir pozisyonu var gercekten artik ona karsi bir sinir olustu. Adam Topugunu gererek 1metre havaya ayagini salayarak daldi dün ugura ve ne yaptim gibisinden bakti cocuga. Bi dokunsa bitti o kisi, sakatlanma degil ölür be...

    YanıtlaSil
  8. bøyle pozisyonlari gørmemek icin kør olmak gerekir denizlispor macinda dunki macta bøyleydi trabzon ibb macida bundan farkli gecmedi aslinda bu pisliklere nasil bøyle haraket yapmaya prim veriyorlar??? bøyle bir sey olmaz birileri dur demeli bunlara... bizimkiler asildi diye sari kart gørurlerken bunlara hic bir sey yok bu nasil istir ya bizim oyuncularin cani yokmu? onlardami bøyle girsin? birilerinin ayagimi kirilsin bumu istenilen yani ayip be ayip... insanda utanma olmasa bile insanlik duygusu olur be..

    YanıtlaSil
  9. 25 yıldır canlı, banttan, televizyondan, stattan ordan burdan futbol izliyorum. hiç bu kadar çirkinleşmemişlerdi. Satılmışların ülkesine döndük. Devletin televizyonunda ki 30 yıllık spikerden paraya ihtiyacı olmayan fast food zinciri sahip yorumcusuna kadar hepsi bir şekilde ruhlarını şeytana satmışlar. sezon başında nato müteahhidi aziz beyin tüm spor müdürlerini çağırdığı yemeğin ne anlama geldiğini iyi anlamak lazım. maalesef hepsinin bir fiyatı var.

    fenerbahçe sivas maçının ilk dakikalarında bilicanın nabil taidere vurduğu bir taban var ki mozambik liginde bile bunun karşılığı kırmızı karttır
    Allah'ın adaleti dışında(bknz.2005/2006 sezonu)
    güvenebileceğiniz bir şey kalmamıştır sevgili takımdaşlarım

    YanıtlaSil
  10. Yönetimimiz, teknik direktörümüz son derece profesyonel, polemik yaratmayan, centilmen bir duruş sergilemekteler. Ne yazık ki içerisinde bulundukları ortam (lig, hakemler, futbolcular, medya vs..) bu duruşu taktir etmek şöyle dursun cezalandırmaktadır. Bana göre artık sessiz kalma dönemi bitmiştir. Yönetimin bu konuya önlem alması gerekir. Yukarıdaki pozisyonlarda kırmızı kart dahi gösteremeyen hakemler, yarın bir gün Arda'nın, Sercan'ın ayağının kırılmasına neden olabilirler... Futboldan soğumaya başladım böyle şeyleri gördükçe.

    YanıtlaSil
  11. vallah togla bendende bu kadar... hayatimda bu kadar cirkinlestigini görmedim bu ligin. 3 Sezondur GSi yildirmak icin neler yapiyorlar. Bir sezonda 15-18 sakat veriyorsan AYNI ANDA ozaman bu sadece oyuncularin kendi sucu veya doktorlarimizin sucu olamaz! Dünkü maca ve seninde güzelce söyledigin gibi oynanan o maclari tekrar tekrar izlemeliyiz. Hakemligi ögrenmek icin güzel maclar. Kirmizi cikarmamaya gayret ediyorlar bizim maclarda... Fenerbahcenin oynadigi ANADOLU futbolu sezon basindan beri ANADOLU Futbolu ile buralara geldiler. Adamlar Kasimpasa nasil oynuyorsa öyle oynamaya basladilar Antalya ne ise Fenerde o. AVRUPADA teknigi yüksek takimlara karsi nal toplayacaklar hakemler düdügü adam gibi calinca sonra neden basari yok ayaklari.

    YanıtlaSil
  12. Bu tür hareketlere hiçbir yaptırım uygulanmıyor ondan sonra ligimizin kalitesi neden artmadı marka değerimizi neden arttıramıyoruz ligimizin neden avrupanın hiçbir ülkesinde ÖZETLERİ bile yayınlanmıyor diye yakınırız.Futbolumuz bu zihniyete sahip kişilerin elinde olduğu sürece kesinlikle hiçbir avrupalı tarafından beğenilen bir lig olmayacaktır.Gerçekten yazık bu ülkeye.Futbolumuzu yönetenler Azizenin oyuncağı durumundalar.

    YanıtlaSil
  13. Böyle hareketlere "Eee, futbol sert oyun" diye yaklaşan antisportmenler de var. İngiltere'de de futbol sert, ama hiçbir futbolcu yukarıdaki görüntülerdeki gibi "kasıtlı" olarak tekme atmıyor. Atan olursa da hakettiği cezayı görüyor. Dikkat ederseniz sertliğin boyutu giderek artıyor. Hakemlerimiz gereğini yapmamaya devam ettiği sürece de gidişat değişmeyecek. Bu sadece GS'nin sorunu değil, türk futbolunun sorunu. Yarın bir gün kasabın biri Alex'in bacağını eline verirse, "ee futbol sert oyun" diyen zeka yoksunu fanatikler de pişman olurlar...

    YanıtlaSil
  14. o kadar yıldızı bu futbol katilleri biçsin diye getiriyoruz.dikkat ederseniz jo her top aldığında arkadan bi kasap bam güm arkadan kayıyo.ankaragücü iyi şeyler yaptı dedik saparayla rothenin ayağını kırarlar bunlar.

    YanıtlaSil
  15. antalya maçında da benzer 2 pozisyon var.. dakikaları hatırlamıyorum ama onlarda eklenebilir..

    YanıtlaSil
  16. Biliyorumda Ses dosyalarına basınca ilk o çıkıyor o yüzden dedim. Blogunuz kusursuz olsun isterim o yüzden bilgilendirdim yoksa bende var o dosya yanlış anlamayın

    YanıtlaSil
  17. Arkadaşlar şuna lütfen bakın. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yine de bakın.

    http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=6&hid=67572

    YanıtlaSil
  18. Keita'ya sert müdahale
    http://img18.imageshack.us/img18/458/keital.jpg

    Jo'nun sakatlandığı pozisyon
    http://img27.imageshack.us/img27/434/joalves.jpg

    YanıtlaSil
  19. hele lucas neill e yapılan nasıl direkt kırmız kart olmaz, caner in pozisyonda kırmızı kart ama hani belki görmemiş olabilir. adam arkadan topla alakasını olmadan uçarak geliyor. bu sert oyun falan değil, sert oyun başka türlü olur, bunların ki kancık oyunu.

    YanıtlaSil
  20. @ İsmail

    Kesinlikle yanlış.
    Habertürk bu tür diyalogları çok güzel bir senaryo dahilinde yazıyor. Hatırlarsan Kewell'ın sakatlığı sonrasında böyle bir diyalog yazmışlardı.

    Haber tamamen hayal ürünüdür.

    YanıtlaSil
  21. Susmayalım susarsak devamı artarak gelecektir

    YanıtlaSil
  22. "Kasaplar" konusunda başkanımız bazı açıklamalar yapmış. Ama bu resimler ve ardından cıkarılmayan kırmızı kartlar, basın toplantısı ile medyanın gözüne sokulmadan bu iş düzelmeyebilir...

    YanıtlaSil
  23. Bu ülkede futbol mutbol oynanmaz sonrada neden bu kadar sakatlık yaşıyoruz diyoruz izleyenlerin canı acıyor artık buna dur deseler..

    YanıtlaSil
  24. Geçen gün "Jo'nun işini bitirdik!" haberinin linkini vermiştim.(http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=6&hid=67572)Haberi Habertürk yapmıştı. Yöneticimiz FCN Blog bunun gerçek olmadığını söyledi ama GS TV'de çıkan habere göre bu gerçek. Yalçın eliyle ağzını kapatıp Caner Erkin'e birşeyler söylüyor.Caner'in şaşkınlığı gözlerinden okunuyor.Bugün saat 17:00'de GS TV'den haberi izleyebilirsiniz.[Gs.com'dan da izleyebilirsiniz.] YORUM SİZİN...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0