Galatasaray - UMMC Ekaterinburg [KAZANANLAR]

Galatasaray - UMMC Ekaterinburg maçı için aşağıdaki soruya en hızlı ve doğru cevabı veren ilk üç okuyucumuz bir yakınıyla birlikte mücadeleyi bench arkası tribünden oyuncularımızla birlikte izleyecek..

Bayan basket takımımızda bir dönem yardımcı antrenörlük yapan ve Cem Akdağ görevinden aldıktan sonra geçiçi bir süreliğine takımımızın başına geçen antrenörümüzün adı ve soyadı nedir?
HAKAN ACER

Hakan Acer cevabını doğru olarak bizlere gönderen ilk üç okuyucumuz olan Alperenash, Orhan ve Özge isimli kullanıcılarımız bu akşam saat 21:00'a kadar isimleri, soyisimleri ve onlara ulaşabileceğimiz telefon numarası ile birlikte "fcnblog@yahoo.com.tr" adresine mail atarak bizlere ulaştırsınlar.

Yedek talihliler; TeMPeST, Evrim ve YiqitultrAs

11 yorum:

  1. okan çevik olması lazım eğer doğruysa ve ilk 3 e girersem beni değerlendirmeye almayın(zaten saat 4 olmuş bu saate kadar belki kaçıncı doğru cevap)

    YanıtlaSil
  2. inşallah yarın salon kalabalık olur. salonun yarısının dolması, maçı almamızı sağlar. grup maçlarında abdi ipekçideki maçda sophia 2. dakika sakatlanmasına rağmen, üsttelik toplamda 30-35 seyirmiz varken son anda yenilmiştik..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0