Olmadı ki...

Başlangıçlar güzel olsun istenir her zaman. Bizimkisi ne yazık ki öyle olamadı. Antalya maçıyla birlikte farklı bir köşe ile karşınızda olacağız. Maçın atmosferini işin içine biraz da mizah katarak fotoromanlaştıralım dedik ve ortaya böyle bir çalışma çıktı. Beğenilerinize sunuyoruz.
Sahaya çıkan oyuncularımız özellikle Türk olanlar pek soğuk havaya aldırış etmemiş olacaklar ki kısa kollu formaları tercih ettiler. Servet, Barış, Uğur gibi.

Lan Necati napıyon ya? Arda: "Ah canım ne de özlemişler birbirlerini"

I love you HAGI.

Taraftarız biz. Takım nerede biz orada. Sefa da çekeriz Cefa da.

Yalçın Jo'nun sürekli ensesinde. Bir rahat bırakmadı çocuğu. Üstüne üstlük sorularıyla da bunalttı. Seni İngiltere'ye değil topçu, top toplayıcı diye bile almazlar.

Çok pis vurdum. Bunu da çıkar da göriim Ömeer.

Bilader biz derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. Sen sırtını dönüyorsun. Olmuyor ama. Baba sus iki dakka sen de yaa.

Yine Yalçın yine sorular. Peşini bırakmayacak Jo'nun. Ah be Jo, delirtmeyecektin şu adamı. Kimse uyarmadı mı seni?

Bu aralar her gol atan, hamile figürüne bürünüyor. Kedilerin Mart ayı malumdur da biz de ne ayak?

Ben ne Santoslar, Souzalar gördüm ülen. Bırakmıcam abicim seni, kurtuluşun yok benden. Bırak topu, bırakayım.

Kayseri maçında görüşmek dileğiyle...

12 yorum:

  1. Jo 3 hafta yok...
    İşte bu olmadı
    Görelim şimdi forvetsiz taktik nasıl oluyormuş..

    YanıtlaSil
  2. sağlık ekibine ve yalçına selamlar

    YanıtlaSil
  3. saglik ekibene derken Ileltisim? kardesim allah askina akil var mantik var saglik ekibiimi sakatliyor sahada? akilli yorumlar yazin ya:s bøyle bi sey olamaz... her seyi saglik ekibine buluyorsunuz... neyse guzel bir calisma olmus yine FCN blog calisanlari ellerinize saglik :)

    simdi ufak bi sorum gelecek A2 takimindan Cem Sultan in A takima cikma durumu varmi yani prof anlasmasi vs? veya her hangi bir forvet oyuncumuzun A2 takimdan A takima yukselme gibi bi durumu olabilirmi?


    ArenaFutbol nasilmi oluyor? Keita caner dos santos a diyeceklerki her yerde olun.. biriniz gøbekteyseniz biriniz kanada dogru acilinin bir birinizin yerini doldurun yani degiserek bence olabilir niye olmasin? Keita bile yeter beh :) øzledim valla onu :) daha bunun ardasin( dun tek golun sahibi daha øncede cok golleri var) yani gol atanlar sadece forvet degil :) elano var ha birde Mustafa sarp var :) yani gol sIkIntIsi olmaz bizde merak etmeyin dunki futbolun devam edeceginide sanmiyorum her sey daha guzel olacak kayserispor macindan itibare ben takimima guvenimi hic bir zaman kayip etmedim etmemde..

    Ha Ufuk hakkinda da bi yorum yazim Harika'sin be Ufuk bøyle devam et ne aykut durur kalede ne leo franco nede bir baskasi toplara cikislari yumruklamar hic korkusuzca bosa cikmalarda degil nereye ciktigiini biliyor harika durdu dun Harika.. gollerde yapacagi hic bir sey yoktu bence.. bu hafta sonu belki Ufuk kaleyi devralacak :)

    YanıtlaSil
  4. Negatif birşey söylemedim ben şimdi görelim dedim sadece belki tutar belki tutmaz orasına karışmam. Keita merkez forvet oynarsa bal gibi olur bencede ama o rotasyonu, pozisyon değiştirmeyi henüz yeni sayılır bir takım zor yapar. Bakalım görelim. Şimdi tam anlamıyla forvetsiziz

    YanıtlaSil
  5. hehe yok biliyorum negatif søylemedigini :) bence cok kolay yapacaklar bu yer degistirme isini keita tecrubeli dos santos øyle canerde oldukca tecrube edindi son yillarda bence bizim takim cok kolay basarir bence ama bekleyip gørecegiz su anda bir seyler søylemek cok zor... ama su sakatliklardan cektigimizi hic bir seyden cekmedik... hem Mustafa pektemek i niye almadik orasinida anlamadim bulunsun kadronda bi forveet daha zararmi edecegiz off ya :p

    YanıtlaSil
  6. galatasarayın seneye tek transfere ihtiyacı var..ne hamit..ne defans ne de forvet..

    Bayern Munich'den Dr. Wohlfahrt !!!

    o yalçın adındaki futbol teröristine prim tanıyan , " bak anadolu takımını ezdirmedim büyük takıma" havası vermeye çalışan az gelişmiş beyine sahip hakemede bravo demek lazım..

    YanıtlaSil
  7. şu durumda söylenecek en saçma şey''sağlık ekibi mi sakatlıyor adamları''demek.
    3 yıldır bu takımın tam kadroyla çıktığı kaç maçı hatırlıyosun?
    linderoth,serkan,uğur,ümüt karan,lincoln,emre güngör,kewell,baros,jo,sabri,mehmet topal,aydın yılmaz,hakan balta aklıma gelen isimler aralarında tabiki istisnalar var kewell'ın durumu uğur gibi ama uğur'un da sakatlığının gereksiz uzaması da unutulmamalı.hadi ben olaya sadece sağlık ekibinden bakıyorum desem:önümüzde serkan çalık örneği var adam takımdan ayrıldığında ilk söylediği şey sağlık ekibin yetersiz olduğuydu.bu ligde kasap futbolu oynandığını biliyoruz ama fenerbahçe beşiktaş trabzon gibi takımlarda neden bu kadar sorun yaşanmıyor?aşşağı yukarı aynı futblu oynuyoruz sadece bize mi sertlik yapılıyor yalçın gibi binlerce adam var bu ligde.
    bu sakatlanmaların oyuncuların beslenmesinden tutun idman tempoları saatleri çalışma oranına kadar bir sürü etken var.sadece bir dişin futbolcunun kariyerine etki edebiliyor.ekip değişmeli veya bu işin sorunun kaynağı bulunmalı.en azından biri çıkıpta hayır kardeşim sen böyle diyosun ama senin bilmediğin şeyler var demeli basın toplantısı olur siteden açıklama olur ne olursa olsun bişeyler yapılmalı artık.çok ciddi bir konu ama artık ''öğrenilmiş çaresizlik''oldu sabri sakatlandı diyorlar bizde olsun uğur var diyoruz.hakan gitti diyorlar volkan var diyoruz linderoth yok diyorlar olsun kadro geniş mehmet var diyoruz..

    YanıtlaSil
  8. Sağlık Ekibinin ne günahı var darbeye dayalı sakatlıkta olmayacaksa ne olacak ? Saha içinde sakatlık olabilir her futbolcunun başına gelir

    YanıtlaSil
  9. bu sakatlikta saglik ekibinin belki sucu yoktur ama hastaligin tedavisinde olacagindan adim gibi eminim.3 haftami diyor bilek sakatligimi diyor saglik ekibimiz,o adam 1.5 ay oynamaz bir hafta sonra da prostat oldugu ortaya cikar.(bu mesajda ironi vardir.lutfen cemkirmeyin)

    YanıtlaSil
  10. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=18078136

    YanıtlaSil
  11. Bence Kayserispor maçında çıkacağımız kadro şöyle olmalı:
    Franco

    Serkan Servet Neill Balta

    Topal Sarp
    Elano
    Arda Caner
    Keita

    Bence sağ bek çok tehlikeli. Orada Uğur'u da izledik Emre'yi de. İkiside çok açık veriyor.Bu sefer Serkan'ı deniyebiliriz diye düşünüyorum. Elano kesinlikle ilk 11'de başlamalı. İlk andan itibaren maça ağırlığını koymalı, top alıp dağıtmalı.Dünkü maça orta sahanın eksikliği damga vurdu.Bu da Elano'dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bence son oynadığımız maçlarda(Antalya hariç) Elano maçın görünmez yıldızı.
    Balta ve Topal'ın da maç saatine kadar iyileşmesini umuyorum. Topal iyileşmese bile Hakan kesinlikle olmalı bu maçta. O olmazsa çok açık veririz.Topal oynamazsa oraya Barış'ı koysak doğru olur heralde. Ayhan'ı nedense beğenmiyorum. Topu ayağında çok tutuyor.Arda sağ kanatta da çok iyi oynuyor.Santos ise ikinci yarı Caner'in veya Hakan'ın yerine girebilir.Hakan'ın yerine girerse Caner beke,arda ise sola geçer.

    Hakan ve Topal oynamazsa;

    Franco

    Serkan Servet Neill Caner

    Barış Sarp
    Elano
    Giovani Arda
    Keita

    YanıtlaSil
  12. Hakan Balta yetişmeyecek, daha takımla çalışmaya bile başlamadı

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0