Müjde.. Geliyorlar!!

Galatasarayımızın en önemli iki oyuncusu Milan Baros ve Harry Kewell haftabaşından itibaren düz koşulara başlıyor. Almanya'da ileride bir sıkıntı yaşanmaması adına ikinci kez ayağından operasyon geçiren Milan Baros'un ve devre arasında eski sakatlığına yakın bir bölgeden sakatlanarak uzun süredir forma giyemeyen Harry Kewell'ında haftabaşından itibaren düz koşulara başlaması bekleniliyor. İki oyuncumuzda Mart ayının başı veya en geç 15 Mart civarı forma giyebilecek düzeye gelecekler. Ciddi anlamda antreman eksiklikleri ve kondüsyon eksikleri bulunan oyuncularımız yoğun bir güçlendirme ve kondüsyon programı sonrasında takımdaki yerlerini alabilecekler.

Gelen haberler sonrasında iki oyuncunun UEFA Avrupa Ligi'nde oynanıcak olan Atletico Madrid maçlarının yanı sıra ligdeki Beşiktaş ve Kasımpaşa maçlarını kaçıracağı fakat sonrasındaki haftalarda görev verildiği takdirde forma giyebilecekleri belirtildi.

4 yorum:

  1. hoşgeldiniz aslanlar.. sizsiz çok zordayız!!

    YanıtlaSil
  2. f5 maçına yetişsinler başka bir şey istemiyorum ..

    YanıtlaSil
  3. Bu iki aslan Galatasaray'in hucum gucunun yarisiymis, bunu anladik.

    YanıtlaSil
  4. Özledik artık keyifli maçlar izlemeyi.Bir an önce dönsünler aslanlar :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0