REZALET !!

Konya'da özel bir yayın kuruluşu olan TUBİGEM tarafından hazırlanan ve ilköğretim öğrencilerinin kullanımına sunulan ilköğretim 4. sınıf TEMA-TEST isimli soru kitapçığının 15.'inci sorusunda Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'Kürdistan' olarak gösterildi.

Aslında çok şey yazarım bu rezillikle ilgili olarak ama tek ve özlü bir cümle yazmak istiyorum; "Gaza gelmişsin sen kuklasın, devlet mi sandın babayı alırsın!"

Devletin başsavcısını, polisini, hakimini, hakkını ve hukukunu, askerini, başbakanını, cumhurbaşkanını vs.. kısacası bu konuyla dolaylı veya doğrudan alakalı olan herkesi bu rezilliğe imza atan sözde eğitim kurumunu en ağır şekilde cezalandırmaya çağırıyorum. Lütfen sizde tepkisiz kalmayın ve bu rezilliği şikayet edebileceğiniz heryere şikayet ediniz.

3 yorum:

  1. Hassasiyetiniz takdire şayan. Ancak biliniz ki dış mihraklar bu işi Tubitak'a kadar soktu. Fon adı altında para hibe ediyorlar çeşitli projeler için. Ancak o projelerde bizim istediğimiz kitabı, haritayı basacaksın veya bizim istediğimiz şekilde cümleler kuracaksın diyorlar.

    Maalesef şeref yoksunu Türk bürokrat/yönetici/öğretim görevlisi vs. bunu bu şekilde kabul ediyor.

    Yoksa zannediyormusunuz ki bu haritalar gözden kaçıyor, hayır, göz yumuluyor!

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. En iyi yapabileceğim şey beddua etmek onuda fazlasıyla yapıyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0