Yüreğinizi Koyun Yeter..

Sezonun başından beri oynadığımız maçlar arasında belkide en önemlisine yarın çıkıyoruz. Ne oynadığımız eleme maçları, ne oynadığımız lig maçları nede oynadığımız derbiler bu kadar zor olmadı, olmamıştır. Bu yılın belkide en ciddi, en önemli maçını oynayacağız. Son haftaların çıkışta olan takımı olan Atletico Madrid'e karşı hemde deplasmanda onur mücadelesi vereceğiz. Sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacak, bütün gücümüzle mücadele edeceğiz! Oyuncularımızdan tek bir isteğimiz var; yüreğinizle oynayın yeter! Her topa koşan, her topa basan, topu kaptırsa bile rakibinin peşinden ayrılmayan, sahadaki bütün çimlere basan oyuncular istiyoruz yarın Vicente Calderon'da.. Siz merak etmeyin, Elano'nun attığı pasa biz koşacağız, Arda'nın ortalarına biz yükselip kafa vuracağız. Keita'yı araya kaçıracak pasları biz atacağız, Agüero'ya karşı savunmada biz olacağız. Siz yeter ki ruhunuzu, yüreğinizi, onurunuzu koyun ortaya. Çünkü bu sizin onur mücadeleniz! Bu sizin yüreğinizin mücadelesi, onurunuzun, gururunuzun mücadelesi.. Üzerinizdeki armanın mücadelesi, Aslan armanın gurur mücadelesi. Yarın sahada 11 kişi olmayacaksınız. Savunmada yardıma gelecek, kademeye girecek; hücumda ara paslarına koşacak, ortalara kafa vuracak, cepheden kaleyi yoklayanlar biz olacağız. Merak etmeyin; sahada yanınızdayız. Asıl onlar düşünsün; siz sadece yüreğinizi ortaya koyun. Ruhunuzu ve yüreğinizi.. Onur ve gurur mücadeleniz olduğunu unutmayın!

Biz bir TAKIMIZ. Biz tarafız, hep yanyana; hep omuzomuzayız! Biz biriz.. Bizler Galatasarayız. Yarın sahaya hep birlikte çıkacağız ve diyeceğiz ki; Dünya büyükse bizde büyüğüz!
Yolun açık olsun Galatasaray.. Ruhunla, yüreğinle; Aslan arman için saldır Galatasaray!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0