Kükre Gel Aslanım !

UEFA Avrupa Ligi İkinci Tur
Atletico Madrid - GALATASARAY
18 Şubat 2010 Perşembe @ 22.05
Vicente Calderon, Madrid

Galatasarayımız düşler sahnesinde yeniden sahne alıyor. Rakip İspanyolların köklü ve güçlü ekiplerinden Atletico Madrid. Yer Vicente Calderon, İspanya. Aslan için hiç farketmez, çünkü biz daha evel bu günleri yaşadık, bu zamanları iyi biliriz. Galatasarayımızda Kewell, Baros, Sabri, Gökhan Zan ve kupada daha evvel forma giyen Jo dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Rakibimizin ise hiç bir eksiği, sakatı, cezalısı yok. Hafta sonunda ligde as kadrosundan bir çok yıldızı mahrum olan Barcelona'yı burada devirdiler. Agüero, Forlan, Simao takımın en tehlikeli hücum silahları. Savunmada inanılmaz zaafiyet veriyorlar. Kalede altyapıdan yetişen De Geen forma giyecek rakibimizde. Mücadeleyi Rus hakem Alexei Nikolaev yönetecek, yardımcılıklarını Tikhon Kalugin, Nikolai Golubev yapacak. Mücadeleyi D-Smart naklen yayınlıyor. Galatasarayımıza bu zorlu mücadelede sonsuz başarılar diliyor ve avantajlı bir skor ile geri dönmesini temenni ediyoruz! En kötü beraberlik olsun, haydi Cimbomum her vurduğun gol olsun!

4 yorum:

  1. FCN birşey soracağım, D-Smart'ı olan herkez eurofutbol'dan izleyebilecekmi? yoksa eurofutbol'dan paralımı yayınlanacak üyeliği olanlar için? dün milan-manchester'ı naklen verdiler, ama bizim grup maçlarımızda eurofutbol'da olanlar üyelik gerektiriyodu diye hatırlıyorum star'ın gösterdiği bi iki maç hariç. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Mustafa ve Elano atar, 2-2 biter geliriz.

    @Syd
    Eski üyelerde Futbol Smart kanalı açık bu yüzden Milan-ManU maçını izleyebildik ama EuroFutbol kanalı paket satın almadıysan eski üyede olsan, yeni üyede olsan kapalı olacak.

    YanıtlaSil
  3. İçimden bir ses galip geleceğiz diyor ...

    YanıtlaSil
  4. kükre de gel :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0