Yürekli ve İstekli Oyun..

Mücadeleyi uzun uzun ayrıntılı olarak analiz etmek yerine kısa bir paragraf ile yorumlamak ve özetlemek istiyorum şahsım adına.. Bütün eksiklerimize rağmen, sakatlarımıza rağmen sahada savaşan 11 Aslan parçası vardı. Kuralar çekildiğinden beri inanılmaz eleştirilen, kıyak (!) yapacağı iddia edilen Leo Franco gecenin kahramanıydı; kim bilir.. Reyes'in akıl dolu ve uzak noktaya vuruşu; De Gea'nın inanılmaz şanslı oluşu, Caner'in istem dışı yaptığı faulün kalemizde gol oluşu, Keita'nın 35-40 dakikalık resitali ve Rus hakemin bütün takdir haklarını karşı tarafa kullandığı bir maç oldu.

Rövanşı Sami Yen'de, tur ile birlikte.. İnanıyor ve güveniyoruz Aslanlarımıza..
Allah yolunuzu açık etsin.

4 yorum:

  1. o zaman sizi bu yukten kurtarip ben mac yazimi buraya ekliyorum uygun olursa:

    http://deplase.net/atletico1gs1

    Sampiyonlar liginden gelen takimlarin katilmasi ve cokta zevkli olmayan lig formatli ilk eleme kisminin bitmesiyle daha da heyecanli hale gelen UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray Madrid deplasmanindan oldukca avantajli bir skor ile ulkeye geri dondu dun aksam ki mactan sonra.

    Birbirine oldukca benzeyen oyun sistemleri, guclu yonleri ve zaaflari ile iki takimin mucadelesi oldukca ilgi cekiciydi. Gerci Madrid taraftarlari haftasonu ki Barcelona macinin sarhoslugundan cikamamis olacak ki tribunlere gelme lutfunu gostermemislerdi. Gerci bu durumun bir diger sorumlusu da son bir ayi saymaz isek oldukca calkantili bir donem yasayan Atletico Madrid'ti. Ama son haftalarda yakaladiklari form grefigini de kucumsememek gerekli.

    Maca cikarken Galatasaray su an sakat ve cezali olmayan oyuncularindan kurulabilecek en iyi kadro ile sahadaydi. Uzun zamandir elestirilen Arda'nin santrafor oynamasi durumu takim sahaya ciktiginda devam etmekteydi. Ama artik 3-4 mac ustuste oynamanin verdigi aliskanliktan olacak bu sefer daha etkili gozuktu ileri ucta. Orta sahada Topal ve Sarp'in mucadele guclerini Elano'nun oyun kuruculuk ozellikleri ile birlestirerek defans ve hucum arasinda guclu bir baglanti kurulmak istenmisti. Ayni zamanda 6 tane defansif oyuncu ile oynayan Galatasaray bu oyunculari neredeyse mac boyunca pekte ileri cikarmayarak, hizli hucumu seven Atletico'yu kitlemek amacindaydi ve kismende olsa bu tarz ataklarin olusmasini engelleyebildiler.

    Bunun cok benzeri bir oyun sistemi ile sahada olan Atletico'da 'Kun' Aguero'nun bireysel yeteneklerine servis yapan iki yetenkli ayak Simao ve Reyes'le oldukca etkili oldular. Bunlara ayak uyduramayan ve aslinda dar alanda oynamayi sevmeyen Forlan maci yedek klubesinde tamamlamak zorunda kaldi. Atletico'da dikkat ceken bir baska oyuncu ise genc kaleci David de Gea idi. Kendisini ileride Ispanyol milli takiminda gormek bizleri hic sasirtmamali. Atletik yapisinin haricinde kalede cokta iyi yer tutan Gea, sakatlik yuzunden oyundan cikana kadar 'Kun' Aguero ile beraber sahanin en etkili ismi olarak gozuktu.

    Galatasaray'da ise son zamanlarda yukselen performansi ile Elano ve yenilen golde ki hatasina ragmen iyi oynayan Leo Franco macin bu skorla bitmesine buyuk katkida bulundular. Afrika kupasindan donen Keita'da kendini bulmaya basladi tekrardan. Ozellikle ikinci yarida Cek oyuncu Ufjalusi'yi oldukca zor durumlara dusurdu. Gecmiste ki Milan maclarina nazire yaparcasina yanlis bir eslesme ile oynayan Servet defansta en cok zorlanan isimdi. Cogu zaman Aguero'yu faulle durdurmak zorunda kaldi yada durduramadi. Rijkaard onun tecrubesinden yararlanmak istemis olacak ki daha atletik ve cevik olan Emre Gungor'u bu macta tercih etmemisti.

    Gol atmak ve yemekte zorlanmayan bu iki takimin Istanbul'da ki maclari oldukca ilginc gecmeye aday. Ben bu macta skor avantajini da elinde bulunduran Galatasaray'in Madrid'teki kontrollu ve konsantre oyun anlayisini devam ettirecegini dusunuyorum. Galatasaray'i yenmek zorunda olan Madrid temsilcisi karsisinda ozellikle kanatlardan cok etkili posizyonlar bulacagini dusunuyorum. Yeterki defansta yapilan basit hatalar minimuma indirebilinsin.

    YanıtlaSil
  2. abi mac hakkinda degildi bir sey soracagim... Jo nun iyilestigine dagir haberler var veya bjk macina yetistirilmeye calisildigina dagir bir bilginiz varmi bu konu hakkinda acaba? simdi'den cvp icin tskler hayirli aksamlar:)

    YanıtlaSil
  3. herkese selam
    belki yeri değil ama arkadaşımla beraber izmirden rovanş maçına gelmek istiyoruz. eğer gelebilirsek ilk kez asy'de maç izlemiş olacağız.gs bonus sahibi olmayan biri olarak biletix internet sitesinden bu maç için bilet alabilmek mümkün olabilirmi? Bu konuda bilgili olduğunuz için size sormak istedim.

    YanıtlaSil
  4. @ Burakkab

    GSBONUS üyeleri iki gün önceden alacaklar biletlerini. Eğer biletler kalırsa sizlerde Biletix'in internet sitesinden biletleri alabilirsiniz. Kilitlenme olmazsa tabii :)

    Herhangi bir sıkıntı olmaz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0