Amacınız Nedir?

Haftasonu farklı skorla galip geldiğimiz Ankaragücü maçı sonrasında yaşanan olaylar gerek forumları, gerek blogları, gerekse portalları epey meşgul etti. Gerekse bazı haber kanalları, bazı haber siteleri bu olaya yer verirken kimileri taraflarını belli etti, renklerini bir kez daha belli etti. Başta NTVSPOR adındaki kanal olmak üzere bir çok rengi sarı-lacivert olan kanal maç sonrası yaşanılan kavgada bir taraftarın kasıtlı olarak tribünden aşağıya atıldığını ve gelecek hafta evimizde oynayacağımız derbinin seyircisiz oynanması gerektiğini savunuyor. Elbette o akşam stadımızda yaşananları kesinlikle ama kesinlikle tasvip etmiyor ve Galatasaray camiasına yakışmadığını belirtiyoruz. Amma velakin; aldığımız ve duyduğumuz bilgilere göre üst tribünden aşağıya çakılan şahısın yüksek promilde alkollü Beşiktaş taraftarı olduğu, maç öncesi hap aldığı ve maçtan sonra "En büyük Beşiktaş, hepinizin anasını s.." diye bağırdığı göz ardı edilemez bir gerçek. Ayrıca aşağıdaki videoyu izlerseniz (ki kayıt polis kamerasındandır) tribünden düşen kişinin kasıtlı bir biçimde atılmadığı, yaşanan arbede sonrasında kişinin bilinçli olarak (o kafayla nasıl bilinçse artık) aşağıya atladığı apaçık ortadadır. Galatasaray üzerinden oynanan oyunların artık son bulmasını temenni ediyor ve tribünden düşen şahsa tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Neticede ne olursa olsun, insan insandır.

4 yorum:

  1. Adam ister hap almis olsun, ister kufur ediyor olsun, bunun cezasini illa tribundeki taraftarin mi vermesi lazim? Tribunden onlarca polis, ozel guvenlik var, insanlari rahatsiz ediyorsa toplu olarak sikayet edersiniz polis geregini yapar.

    Goruntulere bakiyorum adamin uzerinde bir taraftar var olduresiye dovmeye calisiyor, adam can havli ile kendini kurtarmak icin asagiya atiyor. Asagiya atlamasa belki de linc edilecek.

    Adami dovmeye calisan taraftar ise camli bolmeden atlayip tribune geri donuyor. Bunlara ordaki ozel guvenlik sahit. Dayak atan adama hic bir yaptirim yapilmadigina adim gibi eminim.

    YanıtlaSil
  2. @ Selim

    Kavga eden taraftarımız gözaltına alındı Selim.

    Haberin olsun.
    Bu arada linç girişimi gibi birşey söz konusu olmaz, keza öyle olsa o elemanlar orda kapışmazdı, tribünde alırlardı ortaya karambole giderdi.

    YanıtlaSil
  3. Gozaltina alinmasina sasirdim, demek ki pek nufus sahibi degilmis kendisi.. Ama cok onemli degil gerekirse araya agir abiler girer isi hallederler. Raconu bilmek lazim..

    Ankaragucu kilic kalkan ekibi de gozaltina alinmisti, onlari da bir gun icinde salmislar, bu haftasonu hepsi tribunde yine..

    Sana bedava kapali kombinesi veriyoruz, evden araba ile alip birakacagiz, mactan once yemesi icmesi bizden, ustune de para veriyoruz deseler yine de o kapali tribune gitmem.. Alin tribununuz sizin olsun derim.. O derece soguttular beni..

    YanıtlaSil
  4. Adamı göz altına almışlarda napacaklar..300 tl ağır para cezası verip salakcaklar...

    Orda var hiç olmasa 2000 kişi bi allahın kuluda birader napıyon demiyor film izler gibi izliyo..malesef türk milletinini son 10 yıldaki bana dokunmasında aman düşüncesnini neticesi bu..

    Selim uğur'a aynen katılıyorum..hap içmiş , küfür etmiş , alkollüymüş bahane..Orda polis var özel güvenlik var,söylersin rahatsız ediyor şikayetçiyim..alırlar gözaltına..Adam orda korkulukların ucunda oturmuş kendi başına zaten leyla modda olduğu herhalinden belli , herif arkadan atlayıp saldırıyo ..

    Nooldu adam mı oldun ?? madalya mı alacan ?? adnan polat sana plaket felan mı verecek sanıyon galatasaray'a hizmetlerin için ??

    Bu embesil adamın galatasaray spor klübüne ait hiç bir tesise girememesi lazım..Aynı muamelenin sahaya yabancı madde atıp duran gerizekalılarada uygulanması lazım..kendine zarar vermiyor neticede olan galatasaray'a oluyor..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0