Adamsın Sipsi!

Keko Çiçek.. 8 yaşında bir Galatasaray taraftarı.. Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında hem annesini hemde kardeşini kaybetti. Dün siyasi liderden birisi kendisine ne istediğini sordu. Küçük taraftar yapıştırdı cevabı; "Arda buraya gelsin." Siyasi lider güldü ve devam etti. "Onun gelmesi zor ama istersen imzalı formasını getirelim sana." Küçük taraftar güldü, mutlu oldu ve bu teklifi kabul etti. Kısacası karşılıklı pazarlık olumlu sonuçlandı. Durum Galatasarayımızın kaptanına iletildi ve Arda'da bu konu hakkında ufak bir açıklama yaptı. "Eğer federasyon izin verirse Keko ile sahaya çıkmak isterim" diye belirtti Kaptan. Elazığ depreminin sembolü olan ve enkazlar içersinde ölen annesinin, kardeşinin yanı sıra birde evlerini arayan küçük taraftar için bir takım çalışmalar başlatıldı. Hem Türk futbolu adına güzel bir kare olacaktır, hemde son günlerde yaşanan gerginliğin azaltılmasına sebep olacaktır.

Bizede sadece HELAL OLSUN ARDA TURAN demek düşüyor..
Başlıkta belirttiğimiz gibi; ADAMSIN SİPSİ !

2 yorum:

  1. Helal olsun ARDA, birşey soracağım PFDK'ya sevk edilmişiz galiba, seyircisiz oynama falan gelebilirmi? Fener maçı için özellikle bi tehdit oluştururmu acaba? kabus olur öyle birşey olursa herkez bu maçı bekliyor, görüşleriniz neler FCN?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0