Aslantepe'de Son 5 Loca Kaldı.

Yeni mabedimize kavuşmak için gün sayıyoruz ve her geçen gün bir çocuğun büyümesini izler gibi stadımızın yükselişini izliyoruz. Her gün başka açıklamalar, farklı spekülasyonlara rağmen üstü açılır-kapanır olmayacağı konusunda en doğru kaynaktan resmi açıklama geldi. Kapaklar herşeye rağmen takılacak, suyun öte tarafında korkudan titreyen; aksilik çıkması için dua eden zavallılara rağmen takılacak o kapaklar.. Bir güzel haberde loca durumundan.. Öğrendiğimiz kadarıyla Galatasaray'ımızın yeni stadında sadece 5 loca kaldı satılık olarak. Localar, reklamlar, sponsorluklar derken Galatasarayın en büyük maddi kazanç gücü olacak Aslantepe TT Arena..

3 yorum:

  1. Şu kolon söylentisi hakkında ne söyleyeceksiniz? Bi aydınlatıcı bilgi verebilecek misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Sade;

    Kolon söylentisi derken?
    Görüşü engelleyeceği hakkında mı?
    Kolonların üzerine yapılacak tribün, hiç bir şekilde engellemeyecek görüşü.

    YanıtlaSil
  3. Çatı için gerekli olan kolonların görüşü kısıtlayacağı hakkında söylentiler çıkmıştı ona istinaden sordum. Ben daha önce cevap verdiyseniz de cevabınızı göremediğim bir sorayım dedim. Modern bir statdda zaten böyle bir problem olursa çok komik olur. Cevap için saol.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0