Baros ve Kewell'ın Son Durumu..

Uzun bir sakatlıktan sonra yıldız oyuncularımızın gelmesini iple çekiyoruz adeta gün sayıyoruz. Onların olmadığı rotasyonda ciddi yaralar aldık, üç kulvarda şampiyonluk hesapları yaparken tek kulvara ve en önemli kulvara kaldık. 4 puan farkla liderliğimiz sürüyor, moraller güzel, herşey güzel derken daha güzel haberler geliyor. Herkesin merakla beklediği konu, ne zaman oynayacaklar ve Fenerbahçe maçında oynayacaklar mı? Evet iki oyuncumuzda işler yolunda giderse ve herhangi bir terslik olmazsa Fenerbahçe maçında sahada olacaklar. Sakatlıklarını atlatan ve özel çalışmaları süren oyuncularımız hakkında bilgi vermek gerekirse;

Milan Baros: Çek oyuncu güç ve kondüsyon olarak hazır durumda. 90 dakika kaldırır mı orası tartışılır belki fakat uygun görülürse Eskişehir maçında veya en geç Ankaragücü maçında kadroda olacaktır. Baros ekstra güç çalışmaları ve formunu arttırma amaçlı çalışmalar yapıyor.

Harry Kewell: Taraftarın sevgilisi olan yıldız oyuncunun durumu biraz daha farklı Baros'a göre.. En azından 10 günlük bir özel program görmeye ihtiyacı var, daha tam olarak hazır değil. En erken Ankaragücü maçında kadroya girebilir diye görünüyor durum şimdilik. Özel güçlendirme çalışmaları devam ediyor, özel program uygulanıyor.

3 yorum:

  1. Onlar dönünce daha iyi bir hava yakalayıp tutulamaz olacağız , eminim..

    YanıtlaSil
  2. Daha oncede kasimpasa macinda Rijkaard isterse son 15 dk oynar filan demistiniz. Herkes duyurduktan sonra sizdende dogruyu duymak iyi oldu.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar Bursasporluyum ama Kewell ve Baros'un bi an önce iyileşmesini istiyorum ikisi beraber Liverpool'da oynarkende onları takip ediyodum beraber cok iyi işler yapıyolar inşallah güzel futbol seyredicez bizim karşılaşmadada iyi ve efendi olan kazansın inşallah..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0