Yüreğinizle Oynayın..

Galatasaray Café Crown bu hafta evinde çok çok önemli bir maça çıkıyor ve taraftarlarını bu maçta yanına çağırıyor. Yaşanan olaylar ve alınan kötü sonuçlar sonrasında ekibimiz ligin normal sezonunun bitimine 8 hafta kala ligde 24 puanla 15. sırada bulunuyor. Takımımız ile 14.sıradaki Kepez Belediye, 13.sıradaki Oyak Renault ve 12.sıradaki Mersin BŞB takımının 25'er puanı bulunuyor. Yani bu takımlardan herhangi birisi bu hafta kaybeder ve Galatasaray'ımız bu hafta bu zorlu mücadeleden galip ayrılırsa bir üst sıraya yükselicek. Şu anda bildiğiniz üzere kümede kalma ateşini epey hissediyoruz ve bir an evel bu durumdan çıkmamız gerekiyor. Eğer çıkamazsak, 8 hafta içersinde bu sıralama değişmezse temsilcimiz küme düşecek!!

Galatasaray'ımızı bu zorlu maçlarda yalnız bırakmamak adına bütün taraftarlarımızı önce Pazar günü olmak üzere sonra diğer bütün haftalarda kümede kalma yolunda takımımızın yanına davet ediyoruz!

Haydi Galatasaray.. Yüreğinle oyna, yüreğinle ve taraftarınla birlikte savaş!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0