Milli Aslanlar..

Galatasarayımızda toplam 10 oyuncu ülkesinin milli takım kampına katıldı. Oyuncularımızın en iyi performansla ve sakatsız belasız, yorgunluk sıkıntısı çekmeden takıma katılmaları dileğiyle.. Bu arada Elano bu hafta sahada, Baros ise belirsiz durumda. İlk onbir çıkacak güçte değil daha fakat sahada ve salonda çalışmalara devam ediyor. 15-20 dakika görev verilirse forma giyebilir. Kewell'ın durumu için bir iki hafta daha var diyebiliriz. Gökhan'ın durumuda Kewell ile aynı pozisyonda şu anda. Uğur ve Hakan'ın sakatlıkları ise sürüyor, Hakan'ın gelecek hafta forma giyebileceği söyleniyor.

Fildişi Sahilleri,

Abdel Kader Keita
Meksika,
Giovani Ramirez Dos Santos
Brezilya,
Elano Blumer
Türkiye,
Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin, Arda Turan, Serkan Kurtuluş ve Emre Çolak

1 yorum:

  1. Diğer Millilerimiz Hakan Balta ve Gökhan Zan'ın da sakat olmadığı durumda mutlaka çağırılacağını varsayarsak bu sayı 12 oluyor.

    İlk Terim döneminde "Kaleye Rüştü'yü koyun gerisi Galatasaray olsun" söylemleri dolanırdı ve muhakkak gururlanırdık. Aynı tablo ile karşı karşıyayız. Bu sefer yabancılarımızda milli!

    Y.Ü.R.Ü.Y.E.D.U.R

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0