Esra Şencebe FCN BLOG'a Konuştu..

Galatasaray bayan basketbol takımının yıldız isimlerinden Esra Şencebe şampiyonluğun ardından ilk kez ve sadece blogumuza konuştu. Turnuvanın genel özetini ve Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyet hakkında düşüncelerini aktaran başarılı oyuncumuz Esra Şencebe haftasonu evimizde oynayacağımız Mersin maçı içinde taraftarlarımızı salonlara çağırdı.

"Öncelikle kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Bizi orada destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Taraftarlarımız üç gün boyunca bizi destekleyerek yanımızda oldular. Biz Balıkesir'e giderken inanarak gittik, isteyerek gittik. Giderken güvenimiz tamdı, kendi aramızda bunu konuşarak gittik. Herkes birbirine yardımcı oldu ve arka arkaya oynayacağımız içinde neler olabileceğini farkındaydık ve takım arkadaşlarımızla hep bu konuyu konuşarak gittik. Kısacası giderken birbirimize inanarak, güvenerek gittik. İlk gün Ceyhan maçından sonra Mersin'i çektik kurada, sonrasında Fenerbahçe ile eşleştik. Rakipler ne kadar güçlü olurlarsa olsun biz hiç bir zaman 'Acaba?' diye bir düşünceye kapılmadık. Ligde kaybettiğimiz maçların telafi zamanıydı diyebiliriz bu turnuva için. Kupanın genel öyküsü de bu aslında, birbirimize inanarak, güvenerek gittik ve şampiyon olmaktan ötürü çok büyük mutluluk içersindeyiz.

Ligde Fenerbahçe karşısında aldığımız sonuçlardan bazı kişiler bizi favori olarak göstermiyorlardı bu turnuvada. Rakip takıma baktığınızda ise onlarda 'Nasıl olsa iki maçta yendik, bu maçta yeneriz' havasındaydılar. Böyle bir düşünce ile sahaya çıkacaklarını kendi aramızda konuşuyorduk, biliyorduk. Kısacası turnuvada final maçında herşeyin farkındaydık ve mücadele ederek, savaşarak, inanarak kazanacağımızı da biliyorduk. Bizim ne kadar güçlü ve iyi bir takım olduğumuzu, adımızın Galatasaray olduğunu söylememiz gerekirdi diye düşündük. Ve maç boyunca mücadele ederek, isteyerek, inanarak, savaşarak bunu başardık. Şampiyonluktan ötürü de gerçekten çok mutluyuz. Yanımızda olan destekleyen herkese teşekkürler."
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ YAYINLANAMAZ.

1 yorum:

  1. Bu kız çok güzel bir kız.Ama nedense bu fotoğrafında biraz çirkin çıkmış.Basketboldan anlamam ama sırf Esra için maçları ara sıra izlerim.Basketbola nedense hiç ısınamadım.Futbol varken vakit kaybı gibi görünür hep.Amerikalıların en az rugby ve superbowl kadar saçma sapan oyunlarından biri işte.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0