KONSANTRASYON !

TURKCELL Süper Lig
25.Hafta
GALATASARAY - Ankaragücü
14 Mart Pazar @ 19:00
Ali Sami Yen Stadyumu

Lider Galatasaray evinde Ankaragücü'nü ağırlıyor. Gökhan Zan ve Harry Kewell sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemezken geçtiğimiz hafta sarı kart gören kaptan Arda Turan cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve takımla birlikte tüm antremanlara katılan Hakan Balta'nın durumu belirsizliğini korurken, uzun süredir güçlendirme çalışmalarına devam eden Milan Baros ise görev verilmesi dahilinde sahada yerini alabilecek. Şampiyonluk yolunda son 10 haftaya girilirken puan kaybına tahammülü olmayan Galatasarayımız bu mücadeleden mutlak üç puanla ayrılıp gelecek hafta Trabzonspor deplasmanına gidecek. Mücadeleyi LİG TV naklen yayınlayacak.

Leo Franco
Sabri - Servet - Neill - Caner
Mustafa - Barış - Elano
Keita - Jo - Giovani

8 yorum:

  1. konu başlığı burası değil ama mihriban oğuz röportajı ne oldu ne zaman yayınlayacaksınız röportajı devamlı sonra sonra diyorsunuz ne zaman sonra? konu başlığına gelirsek bundan sonra 10da 10 yapmalıyız artık yorgunuz bahanelerinden bıktım..ayıp ya çok güçlü kadromuz var..şu kadro şampiyon olamazsa yazık..

    YanıtlaSil
  2. Bu maç hem takımın iddasını sürdürmesi açısından çok önemli..hemde arda giderse takım 1 sene kendine gelemez diyenlere cevap açısından çok önemli..

    gio'dan iyi bir performans bekliyorum..keita umuarım kasımpaşaya attığı golü unutmuştur artık..mehmet topal faciasını gördükden sonra barış'ı beklerim açıkçası o mevkide..

    servet yerine'de emre ile başlayacak benim görüşüm..emre'nin neill ile daha uyumlu olduğu aşikar..

    YanıtlaSil
  3. @ Hüseyin

    Mihriban Oğuz röportajı aslında tamamlandı fakat hocamız son anda bir istekte bulundu ve eklemek istediği şeyler olduğunu belirtti. Röportaj metni kendisine gönderildi ve artık ekleyeceği şeyleri bekliyoruz.

    Tahminen bir kaç güne hocamız geri dönüşü yapacaktır ve bizlerde yayınlayacağız. Madem birşey yapıyoruz tam olsun dedik ve hocamızda "Yalçın (Dümer) dışında bir siteye ilk kez konuşuyorum bu yüzden herşeyi tam anlatmak en doğrusu olacaktır" diyerekten ek süre istedi bizlerden. Bizlerde bizleri bugüne kadar hiç bir zaman kırmayan sevgili hocamızın isteğini kırmadık ve kendisine ek süre tanıdık.

    YanıtlaSil
  4. şu kadro nasıl eskişehiri yenemiyor aklım almıyor.eze eze yenmesi lazım bu kadronun..artık puan kaybına tahammülüz yok..inşallah mihriban hocamız geri dönüşü çabuk yaparda bizde okuruz..takımızada tekrar dönmesini çok istiyorum..bayan basketbol takımımızı mihriban oğuzsuz düşünemiyorum..çok seviyorum ben mihriban hocamızı..bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ve çok beğeniyorum ama üye olmak bugüne nasip oldu...dediğim gibi çok beğendiğim bir site hergün giriyorum..iyi çalışmalar..

    YanıtlaSil
  5. Bu maçta Emre Güngörün oynayacağına inanıyorum. Son antrenmanın tamamında da çalışmış.

    YanıtlaSil
  6. Rijkaart'ı tanıyosam servet'i bir daha oynatmıyacaktır..Eğer oynatırsa kendine ihanet etmiş olur..malesef artık servet'ten vazgeçmek zorundayız..iyi hoş mucadele ediyor ama oyun duzenini tamamiyle bozuyor..Öncelikle şu oyunu kurmayı unutsun bikere Lucas'a garezi mi vardır nedir sürekli top isteyip birşeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor be servetcim.min 8-10 sn kaybettiriyor Emre öyle mi?bi kere oyunu hızlı oynuyor utanması da yok her topu Lucas'ın ayağına yapıştırıveriyor..Tabi oyunu da Lucas kuruyor..Dikkat ettiyseniz Lucas en iyi maclarını sol içte oynarken çıkardı..(Kayseri macında bayıldım)Daha rahat ileriye cıkabiliyor bu da buyuk bi avantaj..Servet'e dönersek,yahu bi adam her feyk te atlar mı ya? 1.92 boy var hiç mi kafa golü atamaz atmayı bırak doğru şekilde yükselemiyor bile Emre'nin zamanlamasını,hücumda gol aramasını ve geri dönüşlerini kesinlikle daha iyi buluyorum..Kısacası ben emre'ye çok güveniyorum..Elano konusuna gelince sol içte oynadığı Antep Macında tabi oyunda kaldığı sure içinde müthişti..Tam olarak 2 yönlü oynuyordu oyunu..Lucas'da sol içte oynarsa defanstan top cıkarmak zor olmasa gerek..Sarp ise max.verimi sağ içte verdi..Gio da ortadan dikine oynayınca ne yaptıklarını hepimiz gördük kasımpaşa macında...Uzun lafın kısası Hakan-Neill-Emre-Sabri dörtlüsünün değişmemesi orta sol içte elano ve sağ içte formda bir Topal ya da Sarp..İlerde Keita,Gio,Arda,Caner,Kewell,Baros,Jo hangisi iyiyse o 4 ünü kullan tamamdır:)gönül ister 4-1-2-2-1 oynıyalım ama bu kadro kaldırmıyor malesef..benim gözlüğümden görünen bunlar =)

    YanıtlaSil
  7. -------Leo---------
    Sabri---E.Güngör----Neill----Caner(Balta)

    ----------Barış-----Sarp--------

    Keita---------Elano---------Gio

    -----------Jo-------------


    Bence bu şekilde çıkarız..Serwet,Ayhan ve Mehmet çok formsuzlar cidi derecede..

    YanıtlaSil
  8. Keşke Hakan Balta olsa veya Uğur Uçar oynasa çünkü Caner ile Sabri aynı anda oynayınca kanatlardan çok atak yiyoruz. Sezer denilen adam Sergio Ramos gibi oldu bizi dağıttı EsEs maçında. Umarım Defansif bir bek oyuncusu ile oynarız. Barcelona bile Maxwell & Dani Alves çıkınca zorlanıyor.
    Sabri ve Caner maalesef bir Abidal yada Eboue değiller. Sırf atak yapıyorlar. Geriye adam kaçırıyorlar.
    Fenerin kaybetmesiyle maç önemi arttı, hadi bakalım şampiyonluğa

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0