Korkunun Ecele Faydası..

Suyun öte tarafı çok enteresan iddialar ile yine müthiş bir açıklama yapmış resmi siteleri aracılığıyla.. Normalde bu tür açıklamalara cevap vermek elbette bize düşmez fakat rahatsız olduğumuz ve komik bulduğumuz bazı açıklamalara burada yer vermek ve ufak çaplıda olsa kendi görüşlerimizi aktarmak istiyoruz. Birileri herhalde sahanın kapatılması için yaptığı propagandanın başarısız olduğunu görünce içine pek sindirememiş ve daha büyük oynamaya başlamış.. Fakat çok güzel bir atasözü var bu konuyla alakalı olarak.. Başlıkta belirtmiş olduğumuz gibi; Korkunun ecele faydası yok.. Haftaya hepinizi Ali Sami Yen'e bekliyoruz.

" Ali Sami Yen Stadyumu'nda bir taraftarın, herkesin gözü önünde önce dövülmesi sonra da tribünden aşağıya atılması olayının"
# Öncelikle belirtmek isteriz ki, o gün maç sonrası tribünden aşağıya bir taraftar atılmamıştır. Bahsi geçen şahıs tribünden aşağıya atlamıştır. Arada çok büyük bir fark vardır. Ayrıca atılma eylemi kasıtlı bir şekilde yapılmıştır fakat bahsi geçen olayda kişi kendi kararı doğrultusunda üst tribünden alt tribüne atlamak istemiştir. İkisinin arasındaki farkı görmemek için kör olmak gerekir.

"Takımımızın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Everton ile oynadığı özel karşılaşmada, üstelik stadyum dışından atılan bir kurşunla bir taraftarın yaralanması sonucu"
# Bahsi geçen stadyumda dışarıdan atılan bir kurşunla taraftarın yaralanması için o kişinin elinde sniper adı verilen keskin nişancı silahı olması gerekir. Silahı kullanan kişininde ultra profesyonel olması gerekir ki; o stadyumda o gün yaşanan olay bahsedildiğinin tam aksine tribünde silahlar çekilmiş ve çıkan olaylar sonrasında bir taraftar silahla bir başka taraftarı kasten adam öldürme suçuna yönelik olarak saldırmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0