Zafere 9 Kaldı..

TURKCELL Süper Lig
26. Hafta
Trabzonspor - Galatasaray
21 Mart 2009 @ 19:00
Avni Aker Stadyumu
Galatasarayımız bu hafta şampiyonluk yolunda zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Herhangi bir eksiği veya sakat oyuncusu bulunmayan takımımız şampiyonluk yolunda son 9 (dokuz) maça çıkıyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden Harry Kewell ve Gökhan Zan takımla birlikte çalışmalara başlarken, geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Hakan Balta'da takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçen hafta Ankaragücü karşısında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen Arda Turan'ın son antremanda yaşadığı sakatlıktan ötürü bu maçta forma giyip giymeyeceği maç günü belli olacak. Son antremanda Arda ile çarpışan ve sakatlanan Mehmet Topal'ın durumunun daha iyi olduğu ve maç günü durumu netlik kazanacak. Sakatlığını atlatan ve geçtiğimiz hafta birde gol atan Milan Baros ise bu maçta büyük ihtimalle yedek soyunacak. Yaklaşık iki haftadır güç ve kondüsyon çalışmaları yapan Harry Kewell'ın teknik heyetin takdirine bağlı olarak 18 kişilik kadroya alınıp alınmayacağı eğer alınırsa maçın son dakikalarda oynaması bekleniyor.
Leo Franco
Sabri Emre Neill Caner
Mustafa Elano Barış
Keita Jo Giovani

11 yorum:

  1. Acaba başlıgı yine "KONSANTRASYON" mu koysanız, ugurlu geliyor. :)

    YanıtlaSil
  2. resmi site de kewell salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı diyor.Şimdi sizmi yalan söylüyorsunuz , resmi site mi?

    YanıtlaSil
  3. aman ne kadar önemli....tarihi bir anektod sanki ha salonda calismis ha takimdan ayri...gercegi ögrenince kemale erecek sanki arkadas...

    YanıtlaSil
  4. @Mekinci

    Harry Kewell'in salonda özel güçlendirme programları, sahada ise özel kondüsyon programları devam ediyor.

    YanıtlaSil
  5. Şu önümüzdeki iki maçımız çok önemli, umarım çok iyi futbol oynayarak 6 puan toplarız.

    YanıtlaSil
  6. @Musab

    abicim bu sitede 2 haftadan beri kewell'ın 1-2 güne takımla antrenmanlara başlıca söyleniyor.ve 2 haftadır kewell takımla antrenmanlara başlayamıyor.Böylesine doğruları söylediğini ısrar eden bir sitenin söylediklerinin yalan çıkması beni rahatsız etti ve düşüncemi belirtmek istedim.
    Gerçeği öğrenince kemale ereceğim falan da yok.

    YanıtlaSil
  7. @Mekinci

    Yalan söylediğimizi nerden çıkarttın pardon ama? Aldığımız bilgiyi sizlere aktarmak yalan söylemek mi oluyor? Kewell'ın sahada çalışmadığını nerden biliyorsun? Resmi sitede sahada ve salonda takımdan ayrı çalıştı yazıyor. Peki ne çalışıyor bu adam?

    Haklısın..

    YanıtlaSil
  8. Lütfen kelime oyunlarını bırakın.. Kewell takımla çalışsa resmi site bunu kewell takımla çalıştı yazarlar.Demekki daha takımla çalışacak düzeyde değil ki takımla çalıştı diye birşey yazmıyor resmi site

    YanıtlaSil
  9. Mekinci sen neyi pesindesin? cok biliyorsan bir blogda sen ac o zaman... buraya gelip'de huzur kacirtmak icin ograsiyorsun... Bu site Baros un takimla antreman yaptiginida yazmisti evet Baros takimla calismisti ama resmi site ayni Kewell hakkinda yazdiklari gibi yazmisti bilgin olsun ;)

    Bu arada bilgin olsun kardesim bu sitenin traj yakalamak vs gibi derdi yok... bu isten parada almiyorlar;

    YanıtlaSil
  10. yahu takımla çalışmak ayrı, sahada çalışmak ayrı. adam haklı. kewell sahada çalışıyor olsa da henüz takımla beraber çalışmıyor.

    YanıtlaSil
  11. Kewell'ın takımla birlikte yaptığı çalışmalar kondüsyon ve güç çalışmaları. Diğer çalışmalara katılmıyor şimdilik.

    Fener maçına özel olarak hazırlanıyor ve yetişecek. Haberiniz olsun.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0