Kupada Açılış Antremanı..

Galatasaray bayan basketbol takımı Teknosa Türkiye Kupası'nda günün ilk maçında Ceyhan Belediyesi'ni konuk etti. Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı takımımız 84-59 gibi farklı skorla kazanırken takımımızda Dilara dışında bütün oyuncularımız sayı üretirken, maçın yıldızı 16 sayı - 3 ribaunt ve 5 asistlik katkısı ile Tamika Catchings oldu. Sophia Young'ta 15 sayı - 6 ribauntluk performansı ile galibiyette baş rol oynadı.

Bu arada maç öncesi Ceyhan Belediyesi oyuncuları geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz eski başkanımız merhum Özhan Canaydın'ın anısına bir pankartla sahaya çıktı ve camiamızın acısına bu pankart vesilesiyle ortak oldu. Blog aracılığıyla bir kez daha kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekibimiz Teknosa Türkiye Kupası yarı finalinde Mersin BŞB takımı ile karşılaşacak. Bir diğer eşleşmede ise; ligin na-mağlup lideri Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş ile final bileti için boy gösterecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0