Seçim 2010 | Başkan ADNAN POLAT Oldu.

Galatasarayımızda seçim heyecanı tüm hızıyla sürüyor ve artık herşeyin belirleneceği son aşamaya gelindi. Saat 10.35'te başlanılan seçim saat 15.00 civarı bitti. Oy verme işlemleri yaklaşık 55 dakika evel sona erdi ve sandıklar Genel Kurul Toplantı Salonu'na getirildi ve sandıklar açılmaya, oylar sayılmaya başlandı. Resmi olmayan rakamlar doğrultusunda 5500 kişi civarı kulüp üyesi başkanlık seçimlerinde oy kullandı.

Seçimde toplam 24 sandıkta oy kullanıldı ve şu sıralar ikinci sandık açılıyor. Sandıkta Adnan Polat'ın ciddi anlamda üstünlüğü görünüyor.

İlk iki sandık açıldı ve mevcut Başkan Adnan Polat'ın bu sandıklarda üstünlüğü görülüyor. Üçüncü sandıkta sayım başladı. Üçüncü sandıkta Kırmızı renkli oy pusulalarının ciddi üstünlüğü görülüyor.

Üçüncü sandıkta sayım bitti ve Adnan Polat her geçen sandıkta farkı biraz daha arttırıyor. Dördüncü sandıkta sayıma geçiliyor. Bugüne kadar ilk üç sandıktan çıkan adayların başkan olması dikkat çekici bir unsur olarak göze çarpıyor.

Dördüncü sandıkta sayım bitti ve beşinci sandıkta sayım başlıyor. Bu arada dördüncü sandıkta 11 beyaz listenin çıkması dikkat çekti. Diğer üç sandıkta toplamda 10 beyaz liste çıkmıştı. Bu arada beyaz listelerin anlamını sizlere şöyle ifade edelim. Beyaz listelere isimler yazılıyor ve en başa oyunuzu verdiğiniz kişinin adını yazıyorsunuz. Yani bu şu anlama geliyor; "Başkanım oyum sana fakat listende şu adamı istemiyorum"

Beşinci sandıkta sayım bitti ve sıra altıncı sandığa geldi. Adnan Polat'ın sandıklarda üstünlüğü devam ediyor ve yavaş yavaşta olsa fark açılıyor. Diğer başkan adayı Adnan Öztürk ise ilk kez üç haneli rakamları görüyor bu sandıkta. İkinci sandıktan itibaren Adnan Öztürk oy sayısını arttırmaya devam ediyor gibi görünüyor fakat Adnan Polat'ın üstünlüğü sürüyor.

Altıncı sandıkta da sayım bitti ve yedinci sandığa geçiliyor. Adnan Polat ufak ufak arttırıyor farkı, Adnan Öztürk'ün ise elle tutulur tek başarısı sanırım bir önceki sandıkta 100'lü rakamları görmesiydi. Genel ortalama olarak Sayın Öztürk 80 civarı oy alırken, diğer başkan adayı ve mevcut başkan Adnan Polat 100'den aşağıya hiç düşmedi.

Yedinci sandıkta açıldı ve sayım bitti. Sıra sekinzinci sandığa geldi, bu sandıktanda mevcut başkanımız Adnan Polat üstün olarak çıkıyor ve her açılan sandıkta fark artmaya devam ediyor. Adnan Öztürk'ün oyları yine 100 seviyesine yaklaştı. Sıra sekizinci sandıkta ve birazdan o sandıktan da son durum açıklanacak..

Sekizinci sandıkta sayım tamamlandı ve dokuzuncu saydıkta sayım başladı. Adnan Polat ve ekibi farkı her açılan, sayım yapılan sandıkta arttırmaya devam ediyor. Tabir-i caizse tulum çıkartaracak Adnan Polat ve ekibi.. 8 sandıktanda üstün çıktı Kırmızı oy pusulaları ve fark açılmaya devam ediyor.

Dokuzuncu sandıkta sayıldı ve sıra onuncu sandıktaki oyları saymaya geldi. Başkan adaylarından Adnan Öztürk bu sandıkta ilk kez üstün çıktı. Bakalım bu sandıktan kim galip çıkacak. Dokuzuncu sandık sonuçları sonrasında Adnan Polat ve ekibinin üstünlüğü devam ediyor, geriye kalan 15 sandık var. Sırada Adnan Öztürk'ün oy kullandığı sandık var.

Onuncu sandıkta sayım bitti ve onbirinci sandığa geçildi. Adnan Öztürk'ün oy kullandığı ve en güvendiği onuncu sandıktan Kırmızı oy pusulasına sahip olan Adnan Polat üstün çıktı. Son iki sandıkta Adnan Öztürk'ün oy sayısının arttığını görüyoruz fakat Kırmızı oy pusulasına sahip Adnan Polat ve ekibi farkı açarak üstünlüğünü sürdürmeye devam ediyor.

Onbirinci sandıkta sayma işlemleri tamamlandı ve diğer sandığa geçildi. Bu sandıkta ilk kez Adnan Polat ve ekibi 100 oyun aldında kaldı fakat hala üstünlüğünü koruyor. Adnan Öztürk ise ikinci kez bir sandıktan rakibinden üstün olarak çıktı.

Onikinci sandıkta sayıldı ve sıra onüçüncü sandığa geçildi. Başkanlık kongresinde oy kullanılan sandıkların yarısı açıldı ve bu sandıkta geçen sandıkta olduğu gibi Adnan Öztürk çıktı. Fakat bu sonuçlara rağmen yinede Adnan Polat ve ekibi üstünlüğünü korumaya devam ediyor.

Onüçüncü sandıkta açıldı ve oy pusulalarının sayımı tamamlandı. Artık geride son on sandık kaldı ve seçimler tüm hızıyla sürüyor. Son sandıklarda her ne kadar diğer sandıklara oranla bir takım oy kaybı yaşamasına rağmen üstünlüğünü sürdüren Adnan Polat bu sandıktanda üstün çıktı ve farkı çok düşükte olsa tekrardan arttırdı.

Ondördüncü sandıkta sayım bitti ve bir sonraki sandıkta sayım başladı. Son 10 sandık kaldı artık ve Kırmızı oy pusulasına sahip olan Adnan Polat ve ekibi üstünlüğünü sürdürmeye, farkı açmaya devam ediyor.

Onbeşinci sandıkta sayım bitti ve son sekiz sandığa geçildi. Adnan Polat büyük bir farkla ile bu sandıktan üstün çıktı ve kaybettiği oyları fazlasıyla geri kazandı. Fark her sandıkta artmaya devam ediyor.

Onaltıncı sandıkta oy pusulalarının sayım işlemi bitti ve son yedi sandığa geçildi. Kırmızı oy pusulasına sahip olan Adnan Polat ve ekibinin üstünlüğü sürüyor.

Onyedinci sandıkta oyların sayımı tamamlandı ve son altı sandığa geçildi. Mevcut yönetimi temsil eden Kırmızı oy pusulasına sahip olan Adnan Polat ve ekibi her geçen sandıkta farkı açmaya, zafere adım adım yaklaşıyor.

Onsekizinci sandıkta oyların sayımı bitti ve diğer sandığa geçildi. Kırmızı oyların çoğunlukta olduğu sandıkta Adnan Polat ezici bir üstünlük ile farkı arttırmaya devam ediyor ve zafere adım adım yaklaşıyor. Ufaktan ufaktan sonuç belli olmaya başladı diyebiliriz Galatasarayımız adına..

Ondokuzuncu sandıkta sayım bitti ve yirminci sandık açıldı. Seçimin sonuçları yavaş yavaş belli olmaya başlıyor ve bu sandıktan da Adnan Polat'ı temsil eden Kırmızı oy pusulaları üstün çıktı.

Yirminci sandıkta oy pusulaları sayıldı ve yirmi birinci sandıkta sayım başlıyor. Kırmızı oy pusulalarının ağırlıkta olduğu yirmi sandık sonrasında Adnan Polat ve ekibi seçimin başından itibaren üstünlüğünü sürdürüyor. Bir diğer başkan adayımız Adnan Öztürk ise geride kalan bu beş sandığa çok güvendiğini belirtmişti.

Yirmi birinci sandıkta oy pusulaları sayıldı ve yirmi ikinci sandıkta sayım başladı. Adnan Polat ve ekibi seçimin başından sonuna kadar üstünlüğünü sağladı ve son sandıklarada ciddi bir farkla önde giriyorlar. Artık hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletebilir ve Başkanımızı tebrik edebiliriz. Adnan Öztürk'ün çok güvendiği sandıkların ikisinden de Adnan Polat farkla çıktı.

Yirmi ikinci sandıkta oy pusulaları sayıldı ve artık son iki sandığa geçiliyor. Adnan Polat'ın başkanlığı resmende olmasa büyük ölçüde garantileşti. Son iki sandık kaldı ve seçimin ilk sandığından itibaren Kırmızı oy pusulasına sahip Adnan Polat ve ekibi liderliğine devam ediyor.

Yirmi üçüncü sandıkta oy pusulaları açıldı ve sayımı tamamlandı. Son sandık açıldı ve sayılıyor. Galatasarayın yeni dönemde başkan ve yönetim kurulu Kırmızı oy pusulasına sahip Adnan Polat ve ekibi oldu.

Yirmi dördüncü ve son sandıkta sayıldı. Böylece seçim sona ermiş oldu ve baştan sona üstün götürdüğü seçimin sonunda Kırmızı oy pusulasına sahip olan Adnan Polat Galatasaray'ın 35.başkanı oldu.

Seçim 2010 Özel yayınımız burada sona ermiş bulunuyor. Yeniden başkanlığını ilan eden Adnan Polat ve ekibine yürekten başarılar diliyor, başarısı içinde yürekten kutluyoruz. Tebrikler Adnan Polat ve ekibi..

1. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 150
Adnan Öztürk (SARI)__: 66
Beyaz Liste: 2

2. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 132
Adnan Öztürk (SARI)__: 57
Beyaz Liste: 5

3. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 143
Adnan Öztürk (SARI)__: 80
Beyaz Liste: 3

4. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 144
Adnan Öztürk (SARI)__: 88
Beyaz Liste: 11

5. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 124
Adnan Öztürk (SARI)__: 108
Beyaz Liste: 13

6. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 127
Adnan Öztürk (SARI)__: 96
Beyaz Liste: 7

7. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 115
Adnan Öztürk (SARI)__: 99
Beyaz Liste: 10

8. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 122
Adnan Öztürk (SARI)__: 101
Beyaz Liste: 8

9. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 101
Adnan Öztürk (SARI)__: 104
Beyaz Liste: 8

10. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 115
Adnan Öztürk (SARI)__: 104
Beyaz Liste: 5

11. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 95
Adnan Öztürk (SARI)__: 116
Beyaz Liste: 8

12. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 91
Adnan Öztürk (SARI)__: 109
Beyaz Liste:5

13. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 105
Adnan Öztürk (SARI)__: 102
Beyaz Liste: 3

14. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 106
Adnan Öztürk (SARI) : 95
Beyaz Liste: 5

15. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 135
Adnan Öztürk (SARI)__: 76
Beyaz Liste: 5

16. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 115
Adnan Öztürk (SARI)__: 101
Beyaz Liste: 11

17. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 164
Adnan Öztürk (SARI)__: 71
Beyaz Liste: 2

18. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 143
Adnan Öztürk (SARI)__: 76
Beyaz Liste: 4

19. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 127
Adnan Öztürk (SARI)__: 81
Beyaz Liste: 9

20. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 133
Adnan Öztürk (SARI)__: 88
Beyaz Liste: 7

21. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 130
Adnan Öztürk (SARI)__: 103
Beyaz Liste: 2

22. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 114
Adnan Öztürk (SARI)__: 123
Beyaz Liste: -

23. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 94
Adnan Öztürk (SARI)__: 128
Beyaz Liste: 4

24. Sandık
Adnan Polat (KIRMIZI) : 125
Adnan Öztürk (SARI)__: 118
Beyaz Liste: -

VE GALATASARAY'IN 35. BAŞKANI YENİDEN ADNAN POLAT !!

5 yorum:

  1. Beyaz liste denilenler ne acaba?

    YanıtlaSil
  2. Bu arada beyaz listelerin anlamını sizlere şöyle ifade edelim. Beyaz listelere isimler yazılıyor ve en başa oyunuzu verdiğiniz kişinin adını yazıyorsunuz. Yani bu şu anlama geliyor; "Başkanım oyum sana fakat listende şu adamı istemiyorum"

    YanıtlaSil
  3. peki beyaz listelerdeki oy verilen kişiler oylamaya katılıyormu ?
    yani dielim ben adnan polat yazdım ama haldunu istemıorm die ekledım
    o oy polat lehine sayılıomu? sayılıosa neden ayrıca beyaz liste die belirtiliyor sayılmıosa ne anlamı var ?

    YanıtlaSil
  4. artık başkan Adnan POLAT oldu...Diğer 5 sandıktan 120 oy fark olsa bile Adnan ÖZTÜRK'ün başkanlık şansı kalmadı

    YanıtlaSil
  5. beyaz listede istenmediği belirtilen isimlerin seçimden sonra yönetimden çıkarılma ihtimali var mı merak ettim, yoksa bu beyaz listenin fonksiyonu nedir anlamadım :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0