OK! Let's Go..

TURKCELL Süper Lig
24. Hafta
Eskişehirspor - GALATASARAY
8 Mart 2010, Pazartesi @ 20:00
Lider Galatasaray şampiyonluk yarışında zorlu deplasmanda Eskişehir'e konuk oluyor. Temsilcimizde Gökhan Zan, Harry Kewell, Hakan Balta mücadelede sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken haftaiçersinde topla çalışmalara başlayabilen teknik heyetin kararı doğrultusunda Milan Baros maçın son bölümlerinde forma giyebilecek. Galatasarayımızda sakatlıktan kurtulan Uğur Uçar'da mücadelede forma verildiği takdirde görev alabilecek. Haftanın ilk günü oynanılacak müsabakayı Bülent Yıldırım yönetirken, Lig TV naklen yayınlayacak. Temennimiz mücadele sonrası Fildişili yıldızımız Keita'nın tamam işaretinin bu maçtanda alınan üç puanın işareti olması..

Leo Franco
Sabri - Servet - Neill - Caner
Mehmet - Elano - Arda
Keita - Jo - Giovani

11 yorum:

  1. elano'nun dönmesi de iyi oldu. bu maçtan alınacak 3 puan çok önemli. fener en kötü döneminde şu anda, antalya'da puan kaybedebilir. gelecek hafta da alex'siz. sonra gaziantep'le oynayacak. bu arada toplayacağımız puanlar, fener maçına çok rahat çıkmamızı sağlar.

    YanıtlaSil
  2. cok zor bi mac..harbiden sampiyonluk icin cok önemli

    YanıtlaSil
  3. daha ilk macta yedıgımız copları unutmadık gelıyoruz eses

    YanıtlaSil
  4. Elano ve Arda bu tarz bir deplasmanda ön libero kısmında beraber oynamaz..
    Bu tarz çıktığımız maçlarda sezon başı yüksek performansımız hariçzorlanmıştık..

    Giodaha dün akşam döndü ve bence bu maç yedekte başlar.
    ------------Leo----------
    Sabri----E.Güngör---Lucas---Caner
    ------- Barış-Topal-----
    -----------Elano-------
    Keita------------------Arda
    ------------Jo--------------

    YanıtlaSil
  5. İsmail zaten Arda ve Elano'yu ön liberoya koymadım ki.

    Mehmet -DM
    Elano -DM/CM
    Arda -CM/AMC
    Keita -RW
    Giovani -LW
    Jo -ST

    YanıtlaSil
  6. @FCN
    Benim söylemek istediğim Sarp-Topal-Ayhan-Barış dörtlüsünden ikisinin orta üçlüde olmasıydı..

    Aksi takdirde defansif anlamda zorlanmıştık ilk dewrenin ikinci yarısında özellikle..

    Tabi bu benim görüşümdür diğer görüşlere de saygı duyarım.

    YanıtlaSil
  7. hmm baros gørev verilirse oynancak diye gecmistiniz ama bildigim kadariyla eskisehire giden kafilede Baros yer almadi..

    YanıtlaSil
  8. Geçen haftaki 'futbol' dolu futboldan sonra yine özümüze, özürlü futbola, döndük.

    Bir taraftan eksik bölgelerimize ciddi takviyeler yaparken, diğer taraftan başka eksiklerimiz daha net göze çarpıyor artık. Ayhan ve Topal'ın rezil ön libero performaslarının bu maça etkisi büyüktür. Ne defans ne de ofans yapamayan, asker futbolcu kontenjanından oynayan bu futbol katilleri, zaten oynamaya çok meyilli olmayan Galatasaray'ı futbol anlamında dibe çekmiştir.

    Tam bir Fenerbahçe olduk. Maç seçen Fenerbahçe. İç sahada harikalar yaratan, dış sahada yalandan mücadele eden bir takım. Özellikle de Arda... 8 gün antremandan sonra bu kadar 'inanmamışlık' beni hayrete düşürdü doğrusu.

    Rijkaard maça geçen haftanın yıldızı Gio ve milli maç moralli Güngör ile başlamayarak hata yapmıştır. İkinci devreye Gio ile başlamayarak hata yapmıştır.

    BENCE OLMASI GEREKEN: Sıfır pozitif Ayhan ile ultra negatif Topal'ın devre arasında çıkıp, taze Sarp ve Gio ile ikinci devreye başlanmasıydı. Elano geride Sarp ile kalacak ve ileri top servisi yapacak, Gio'da mükemmel oynadığı forvet arkasında oynayacaktı. Yani tam 4-2-3-1

    Hiçbiri olmadı. Geç giren Gio sağ kanat oynadı. Keita asla çıkmamalıydı. Her zaman gol atma potansiyeli olan, ceza sahasını çokça yoklayan biri. Çelimsiz, kısa baldırlı Emre sürekli yere düşmekten başka ne yaptı Allah aşkına... (Üzülerek söylüyorum, bu kadar kısa bacak boyu ile Emre ileride 'mucize çocuk' olamaz. Rakibi 10 adım atarken, Emre'nin aynı mesafeyi arşınlaması için 14 adım atması gerekiyor. Muazzam bir dezavantaj. Ve çaresi yok maalesef.)

    Kısaca, Rijkaard kötü olan Galatasaray'ı biraz daha iteledi uçuruma doğru.

    Galatasaray'ın ne kadar kötü oynadığını anlamak için oyunu Eskişehir perspektifinden okumak lazım. Eskişehir ne top oynadı Allah aşkına ? Maçı kazanacak ne yaptı ?

    Ya... İşte Galatasaray bu kadar kötüydü dostlar.

    Şimdi kendileri düşünecek. Ya yüreklerini koyacaklar, ya da bugünkü gibi yatacaklar...

    YanıtlaSil
  9. FCN bir ricam olacak lütfen bir daha fotoroman yapma :)

    YanıtlaSil
  10. @ Kaan_dt

    Fotoroman'ı Ediz yapıyor blogumuzda ve kendisiyle maç öncesi konuştuğumuzda uğursuzluk getiriyor maç kazanamıyoruz demişti :) Benim ısrarlarım sonucunda fotoroman yaptı ve yine puan kaybettik :)

    Sorun değil, biz o fotoromanla şampiyon olucaz Allah'ın izniyle. Ediz en güzel fotoromanı yapacaktır yine ve bizde Ankaragücü'nü mağlup edeceğiz gelecek hafta..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0