Potada Zafer Günü !

Galatasaray Café Crown bugün ligin güçlü ekiplerinden Efes Pilsen'i evinde ağırlıyor. Abdi İpekçi Arena'da taraftarının desteğiyle birlikte bu zorlu mücadeleyi kazanmak isteyen Galatasaray Café Crown aldığı cezalar sonrasında ligde 15. sırada bulunuyor. Normal sezonun bitimine 10 hafta kala, taraftarıyla birlikte savaşa hazır olan Galatasaray Café Crown bu mücadeleden galip ayrıldığı takdirde puanını 26'ya yükseltecek ve Oyak Renault takımı ile puanlarını eşitleyerek bir üst sıraya yükselecek. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu mücadelede Galatasaray Café Crown'un yanına bekliyoruz! Onur mücadelemize sende katılmak istermisin?! O zaman buyrun saat 13:00'te Abdi İpekçi Arena'ya !!

Efes Pilsen maçının hemen ardından gözlerimiz, kalplerimiz, kulaklarımız kısacası ruhumuz Kadıköy'de olacak ve Galatasaray bayan basketbol takımının yanında olacak. Tamika Catchings'in takıma katılması ile müthiş bir ivme yakalayan Aslan Kızlarımız deplasmanda ligin na-mağlup ekiplerinden Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Mücadeleyi D-Spor ve FB TV naklen yayınlarken, iki takım arasında yapılan anlaşmalar gereğince Caferağa Spor Salonu'na rakip takım taraftarları alınmayacak.

1 yorum:

  1. Bayan takimi icin gercek bir "ZAFER" gunu oldu!

    14 sayilik farktan 20 sayi fark yedik. Ikinci ceyrekte attigimiz sayi 2 (yazi ile iki)

    Fenerin 21-0'lik serisi ile ZAFER kendi kariyerinde ayri bir rekor kirdi..

    Tam saha prese karsi 1 no'lu oyun kurucunun bench'te tutulmasi ve sahada 3 uzun ile yer almak da onemlidir, her koc yapamaz bunlari..

    Basarilarinin devamini diliyorum. Bu zaferi de yine Nevriye ile birlikte aksam yemeginde kutlamislardir umarim..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0