Teşekkürler Fenerbahçe..


Teşekkürler Fenerbahçe..
Teşekkürler Sarı-Lacivert'liler..

Yaşanan bütün bu gelişmelerin yanı sıra Fenerbahçe yönetimi aldığı kararla birlikte tesislerindeki Fenerbahçe bayraklarını yarıya indirerek acımıza ortak olmuş ve acımızı paylaşmaya çalıştı. Derbi öncesi bu tür dostluk rüzgarlarının estiğini görmek çok güzel bir durum gerçekten, gözünü nefret bürüyen insanlar Türkiye'nin en centilmen başkanı için gerçekleri hatırlıyor ve olması gerekeni yapıyor. Gerek dünkü saygı duruşunda alkışlayan ve gerekse bayrakların yarıya inmesini sağlayan Fenerbahçe yönetimine ve taraftarına bu davranışından ötürü bir Galatasaray taraftar blogu olarak teşekkür ediyoruz.
Fotoğraf Petit'in yeri'nden..
Teşekkürler Petit.

8 yorum:

  1. Başkan'ın Mehmet Ali Birand'a söylediklerini vasiyet kabul edip Fenerbahçe sahaya çıkarken bütün Ali Sami Yen'in alkışlaması gerekir.

    YanıtlaSil
  2. mehmet ali birandin söylediklerine inanacaksak cok isimiz olur arkadas...

    YanıtlaSil
  3. Tabi güzel bişey ama böyle jest , dostluk mesajlarının hep ali sami yen maçalrı öncesi verilmeye başlanmasıda sinirleri bozmuyo değil..

    YanıtlaSil
  4. @ HarisPilton

    Yaşanan cenaze durumu ile ilgili herhangi bir derbi öncesi olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Keza onlar Galatasaray'ı değil Özhan Canaydın'ı alkışladılar.

    YanıtlaSil
  5. Ya neden bu kadar abartılıyor anlamak mümkün değil.. Yapılması gerekeni yaptılar.. Ne yani yuhalayacak değillerdi ya! Ha eğer olurda yuhalasalardı o zaman abartılmasını anlardım..
    Heralde bilinçaltımıza yerleşmiş fener taraftarının ne kadar çirkef olduğu ki ufacık bir olumlu hareketlerini bu kadar abartıyoruz...

    YanıtlaSil
  6. Kimi alkışladıklarınında bi önemi yok ama.. Bu ölüm üzerinden fairplay ortamı yaratmaya çalışmak ta tam bir fener medyası ürünü.

    YanıtlaSil
  7. @haris pilton özhan canaydın ölümü ile gs-fb derbisinin denk gelmesi neden sinir bozsun kasıtlı ne var...

    diğer arkadaşlara da söylüyorum alkışlasak ne olur feneri? yenilir miyiz? alkışlayalım kapansın konu

    YanıtlaSil
  8. spooky ısrarla anlamamışsın. demek istediğim bu ölüm olmasa bile , medya tarafından bi şekilde (her sene olduğu gibi) fairplay mesajları verilecek , fenerli futbolcuların alkışlanması beklenilcekti.. bu tarz haberleri ne zaman kadıköy maçları öncesi duyucaz , esas mesele budur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0