Zafer Kalaycıoğlu FCN BLOG'taydı..

Galatasaray bayan basketbol takımı antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ile yapılan röportajımız bugün yaklaşık olarak 1.5 saatlik görüşmemiz sonrasında bütün herşeyiyle tamamlandı. Hocamız ile uzun uzun konuştuk herşeyi, bilinmeyen herşeyi anlattı hemen hemen. Malum 1.5 saatlik ses kaydını yazıya dökmek pek kolay olmadı ve sizlerden bu konuda anlayış bekliyoruz. Gerçekten her anlamıyla muhteşem bir röportaj oldu. Konuşulmayan herşey konuşuldu, bazı yaşananları anlatmamız için sezon sonunu beklememiz gerekiyor. Jia'nin takımdan ayrılma sebebi ve Federasyon ile olan düşünceler için sezon sonunu bekleme sözü vermiş bulunuyoruz. Bu başlık altından da söz verelim; sezon bittikten sonra herşey açıklanacak.

10 yorum:

  1. Zafer Kalaycioglu'na guveniyoruz. Bayan basketbolda bir sampiyonluk yasamaliyiz artik, Isil ve Seimone'un sakatliklarina ragmen. Guzel roportaj olmus tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. Kusura bakmayim ama acikcasi sahsen hayalkirikligina ugradim.

    YanıtlaSil
  3. Selim bey hangi durumdan ötürü hayal kırıklığına uğradığınızı yazarsanız bizlerde memnun oluruz.

    YanıtlaSil
  4. Roportaj yapacagiz sorulariniz var mi diye soruyorsunuz, bizden soru istiyorsunuz, size 7 tane soru yazdim, bir tanesinin bile cevabi yok burada. Sorulari tekrardan asagiya geciyorum, bunlardan hangisini sordunuz Zafer Bey'e?

    Boyle bir roportaji bizimle paylasacaginiz icin oncelikle tesekkur ederim. Sorularimi asagida yazdim, sorarsaniz sevinirim:

    1- Mihriban Oguz neden istifa etti? Bu istifa hakkinda ne dusunuyor? Mihriban Oguz'un eksikligi takimda nasil hissediliyor?

    2- Bazi taraftarlarin kendisinden nefret ettiklerini ve sirf bu yuzden maclara gelmeyi protesto ettiklerini biliyor mu? Bu konuda ne dusunuyor?

    3- Pondexter takim ile birlikte Istanbul'a geldiginde mac aksami kendisi ile ayni mekanda ne amacla bulunuyordu? Yine ayni sekilde FB'li Nevriye de ayni mekanda bulunuyor muydu?

    4- FB'nin basinda iken GS maclarinda kendisi extra performans harcarken goruyorduk, simdi GS'nin basinda iken kuzu gibi olmasinin sebebi nedir?

    5- Galatasaray'i 1 kelime ile anlatmak isterse ne der?

    6- Herhangi bir GS urunune, GS dergisi, GS Bonus kart v.s gibi aboneligi ve uyeligi bulunuyor mu? Bulunmuyorsa neden?

    7- Isil Alben ile calismak nasil bir duygu? Ona karsi neden soguk davraniyor veya davranmaya calisiyor?

    YanıtlaSil
  5. Röportajın tamamı blogda yayınlandı fakat benim mi haberim yok Selim Bey?

    Farkındaysanız röportajın tamamı yayınlanmadı, böyle bir yorum yapmanız çok enteresan açıkcası. Yani röportajın tamamı yayınlamadı, sadece bir kaç cümle ön haber olarak girildi ve siz bunu bütün röportaja mal etmişsiniz.

    5/7 sorduk, yeterlimidir acaba?

    Biraz sabredin, röportajın tamamı yayınlandıktan sonra sorularınızın cevabını bulabileceksiniz. Bizleride bu konuda suçlamanız gerçekten çok şaşırtıcı.

    YanıtlaSil
  6. röportajın tamamı nezaman yayınlanır ?

    YanıtlaSil
  7. Sorularin cevaplarini gormeyince ve bazi seyleri aciklamak icin sene sonunu bekleyecegiz denmesi yuzunden bunlari yazdim.

    Bir takimin hocasi ile gorusme yapildiktan sonra bir takim seylerin aciklanamamasi ve sene sonunu beklenmesi o takimin ic halini gosterir zaten.

    Roportaji yapan siz oldugunuz icin istediginiz zaman yayinlayabilirsiniz tabii ki.

    Zafer Bey Caferaga'da alinacak polis onlemlerini merak ediyormus, FB'nin basinda iken bayan sporcularimiz orada taciz edilirken, hepsine birden toplu kufur edilirken Kalaycioglu hazretleri kilini bile kipirdatmiyordu, simdi ise yarattigi canavar ile mucadele etmenin korkusunu yasiyor. Aziz Yildirim'i suclamasi da komik olmus.

    Ben blogda acik acik yazdim, sezon sonu sampiyon olsak bile buna sevinmeyecek bir suru kisi var. Zafer'in bayan takimini calistirmasi, Ridvan Dilmen veya Selcuk Yula'nin Futbol takimini calistirmasi gibi bir sey.

    Onuru varsa istifa eder.

    YanıtlaSil
  8. Röportajımız blogumuzda yayınlanmıştır.

    YanıtlaSil
  9. Elinize sağlık Barış..Bu sefer bir boyut daha arttırmış sayın Zafer Kalaycıoğlu, ilginç açıklamalar var.

    YanıtlaSil
  10. Oncelikle vaktinizi harcayip soylenenleri yaziya doktugunuz icin tesekkurler.

    Zafer K.'ya nefretim bu roportaj sonunda daha da buyumus oldu.

    Ilk once bu adam Galatasaray'li degil, acikca yalan soyluyor, bunu belirteyim.

    FB'de oynadigi zamanlar GS tribunlerine orta parmagini gosteren Pondexter ile ayni mekanda oldugunu da inkar etmiyor, ustelik onun takimi ile Avrupa kupasi macimiz varken.. Bunun sebebi kizim kadar severim dedigi FB'li Nevriye'nin WNBA isini konusmakmis!

    Kendisini herseyden ve GS kulubunden ustun goren, ben olmasam bu yabanci transferlerini yapamazdik kustahligini gosteren bu adami bu konusmalari sonunda 1 dakika bile kulupte tutmazdim.

    GS'nin altyapisindan cikanlari, GS ruhu ile oynayan bu oyunculari takimdan uzaklastirmak istemesi, Isil Alben gibi camianin icinden gelen buyuk degere her zaman soguk bakmasi, kulup icin dusuncelerini ortaya koyuyor zaten.

    Mihriban Oguz'un istifa olayini resmen gecistirmis, Isil'a nasil soguksa Mihriban'dan da o kadar nefret ediyordu kendisi, neyseki onunla da roportaj yapacaksiniz gercekleri ogrenme sansimiz halen var.

    Icimizde kime Galatasaray'i bir kelime ile ozetle desek cevap olarak "GS=Sampiyonluktur" lafini duyamazsiniz.

    Galatasaray "hayattir", "candir", "herseyimizdir", "dunyamizdir", "icimizdeki ruhtur" oncelikle. GS urunlerini kendisi mi almis, kulup mu vermis keske onu da sorsaydik.

    Daha once de yazdigim gibi bu adamin GS bayan basketbol takimini calistirmasi, futbol takimini Selcuk Yula'nin calistirmasi gibi bir sey.

    Ben artik Zafer K. hakkinda yazmayacagim, zerre kadar degeri yok gozumuzde..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0