3-5 değil 10 maç ceza verilsin.

Sivasspor maçının son anlarını aramızda hatırlayanlar elbette olacaktır, hatta maçı izleyen herkes bu anı unutmamıştır diye düşünüyorum. Maçın son saniyelerinde rakibine kasıtlı bir biçimde tekme sallayan Barış kırmızı kartla oyundan atılmış ve sonrasında saha bir anda karışmıştı Sivassporlu oyuncuların Barış'ın üzerine yürümesiyle.. Elbette bu saçma sapan hareket sonrasında Barış'ı savunacak değilim, keza o tekme rakip oyuncuya gelseydi bırakın ayağını kırmayı kemiklerini tuz buz ederdi o derece kasıtlı atılan bir tekmeydi -ki Allah'tan herhangi bir kimseye gelmedi- Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl İspanya'da aynı tarz bir olay olmuş ve Real Madrid takımının Portekizli savunma oyuncusu Pepe, rakibinin sırtına basmış ve aynı şekilde isabetsiz bir tekme sallamıştı. Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan bu pozisyon karşısında İspanya Futbol Federasyonu takım veya oyuncu ayrımı yapmaksızın Pepe'ye 10 maç gibi bir ceza vermişti.

Bir Galatasaray taraftarı olarak ve bir futbol sever birisi olarak Barış'ında en az 10 maç ceza alması gerektiğine inanıyorum. Keza o hareketin, tekmenin futbolla uzaktan yakından alakası yok ve doğrudan rakibine yönelik atılan bir tekmeydi. Eğer ki rakip oyuncuya gelseydi büyük ihtimalle ayağı kırılmıştı. Galatasaray takımına kesinlikle yakışmayan bu isminde takıma yarardan çok zararı olduğu ortada.. Her ne kadar Sivas'ta atılan golün sahibi o olsa..

11 yorum:

  1. Bugün habertürk internet sayfasında sözde bir Gs li oyuncunun itirafları yer almış.. Söylenenler gerçekse..Kaybedilen puanların sebebini sahada aramamak lazım..
    Saygılar..

    http://www.htspor.com/galatasaray/haber/506102-sok-itiraflar

    YanıtlaSil
  2. sezon sonu bitiyor heralde sözlesmesi ,umarim iyi bir ceza yer ve birdaha galatasaray formasi nasip olmaz barisa

    YanıtlaSil
  3. twitterda o haberin dalgası yapılıyodu o haberin doğru olma şansı yok erhan tellinin her zamanki yalanları gül geç derim

    YanıtlaSil
  4. çok güzel yazmışsınız sonuna kadar katılıyorum, ancak bu tekmeyi atan barış değil de arda ya da sevdiğimiz herhangi "önemli" biri olsaydı böyle bi istekte bulunabilecekmiydik onu sorgulamak lazım. Arda atmazdı zaten diyebilirsiniz o tekmeyi diyebilirsiniz ama bi düşünün diyebilecekmiydik? Bunu diyebildiğimiz gün objektif olmaya başlayacağız bence.

    Bi hayal dünyası yaratmanızı istedim hiç yoktan, düşünmek için iyi gelir bazen...
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  5. bence, barış ya küfür yedi de bu hareketi yaptı ya da gerçekten yenilen gole çok bozulduğu için yaptı. Yani sizin bir üstteki yazınızda L.Neill ' gibi hırslı tepkili oyuncu arayışınıza cevap verdi. Evet yaptığı hareket doğru değil ama siz hiç mi tanımıyosunuz yahu barışı? Bu cocuk evet süper yetenek değil ama canla başla mücadele eden biri! Yapmayın ya kesmeye geldimi çatur cutur doğruyorsunuz milleti!

    Arda, Servet, Topal, Sarp, ... gibi daha barışa gelmeden eleştirilecek çok adam var siz de biliyorsunuz! yapmayın yahu! çok popilist yaklaşımlar bunlar!

    YanıtlaSil
  6. http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=115978725083031&ref=ts

    YanıtlaSil
  7. @ Cohen

    Yazılanlar kesinlikle gerçeklik payı içermiyor. Habertürk ve özellikle Erhan Telli'nin tesislere girmesi yasak.

    YanıtlaSil
  8. @ Sedai

    PFDK tarafından 4 maç ceza aldı, kulüptende bir ceza gelecek kendisine yaptığı saçmalıktan ötürü.

    @ Cangülen

    Dediğin gibi haber yalan.

    @ Wallace McKart

    Güzel ve enteresan bir grup olmuş fakat grubun duvarındaki yazılara dikkat.

    YanıtlaSil
  9. @ Matemaca

    O tekmeyi değil Barış, Lucas Neill veya Milan Baros'ta atsa aynı tepkiyi verirdim. Sonuç itibariyle oradaki tepki vermemizin sebebi Galatasaraylı oluşumuz değil, futbol sever oluşumuz.

    @ Sade

    Barış'ın o yaptığı hareketin anlamı yoktur. Küfür yese o tekmeyi sallayıp, arkasını dönüp gitmez. Adamın boğazına yapışır. Gol için diyorsanda madem o kadar hırsı var bunu rakibe karşı saçma sapan hareketlerle değilde TAKIMINA YARARLI BİR HAREKETLE göstersin. Ne bileyim CİDDEN PRES yapsın, gezmesin sahada.

    Eleştireceğimiz adamları biliyoruz ve hepsini eleştiriyoruz merak etmeyin. Popülistlik ile futbol severlik arasında nasıl bir bağ kurdunuz merak ettim, neresi popülist bu yaklaşımın?

    YanıtlaSil
  10. @FCN: Barış'ın ne zaman mücadele etmediğini gördün? El insaf, evet kabiliyetli değil, doğruda yapmadı o hareketi yaparak ama mücadelesine söz söylemen çok manasız. At gibi koşuyor zaten! Pas veremiyor desen anlarım ama mücadele etmiyor lafı at gözlüğü ile yapılmış bir yorumdan fazlası değil.

    Barış'a gelince "futbol sever" olmanız sorunuzun cevabıdır.

    YanıtlaSil
  11. @Sade

    Ben Barış'ın oynanılan Sivasspor maçında gerçekten mücadele ettiğine inanmıyorum. Eğer takımda birazcık mücadele eden adam olsaydı o ortasaha adam olurdu. Gerek mücadele, gerek teknik anlamda maalesef 4 ortasaha oyuncumuz ancak bir oyuncu görevini üstlenebiliyor.

    İlk geldiği sene top oynamak isteyen bir Barış vardı sahada bunu hepimiz biliyoruz, fakat son iki senedir ciddi anlamda bırakın top oynamak isteyen bir Barış'ı, rakiple uğraşan hakemle uğraşan son derece çirkef bir oyuncu olarak sahada yer alıyor.

    Bunlar benim görüşümdür, sana göre belki Barış dünyanın en çok pres yapan, mücadele eden oyuncusudur; saygı duyarım.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0