Bitmiştir..

Galatasarayımız evinde konuk ettiği Bursaspor ile 0-0 berabere kalarak sezonu kapatmış bulunuyor. Şampiyonluk iddiasının oldukça azaldığı, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını zora sokan ekibimiz müthiş mücadele bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen istenilen bitirişi yapamadı ve sahadan beraberlik ile ayrıldı. Bu sonuç ile Galatasaray'ımız için Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonu tamamen bitmiştir. Gelcek sene için çalışmalar zaten başladı, bizde çalışmalara başlayalım ekip olarak :)

Aykut Erçetin: Gelecek sene kaleyi ona emanet etmek isteyenlere göz kırptı ve büyük bir maçta olduğunu gösterdi. Bir kaç haftadır iyi performans sergileyen Aykut dün gece gösterdiği performans ile gelecek sezon kendisine güvenenleri yanıltmayacağını gösterdi.

Lucas Neill & Hakan Balta: Ayağı pas yapan stoper, kademe anlayışı ve fundamentali olan stoper diye diye sezonu bitirdik fakat bu uyumlu ikiliyi sezonun son bölümünde de olsa bulduk. Lucas'ın gördüğü kırmızı kart kimine göre haklı, kimine göre haksız. Biz ikinci seçeneği seçiyoruz, sadece Lucas için değil Zapo içinde aynı şey geçerli elbette.. Gelecek sene bu uyumlu ikili bozulmaması dileğiyle..

Sabri & Caner: Frank'ın sistemindeki en büyük etkinlik bu ikiliye düşüyor ve yavaş yavaş uygulamaya konuluyor. Ofansı iyi olan, defansı sorunlu olan bu ikili zamanla kendilerini geliştirdiklerinde oyunu daha iyi oynayabiliyoruz. Beklerimiz sorunlu bunu bilmeyen yok, fakat mücadele ve agresif futbol ile bu sorunu bir nebze ortadan kaldırıyoruz.

Mehmet Topal: Kendi performasını yükseltmeye devam ediyor. Sezonun geri kalanında takıma maksimum katkı sağlamak istediğini kendiside sözleriyle belirtmişti hafta içersinde.. Valencia'ya formda bir şekilde gitmek ve en azından sakatlanmadan gitmek istiyor. Kontrollü, disiplinli ve güzel oyun ortaya koydu dün akşam..

Elano Blumer: Takımı koordine eden ve özellikle ikinci yarı olmak üzere oyunun iki bölümünde de etkin olmaya çalışan Elano gelecek sene bu takımın en büyük parçası olacak gibi görünüyor. Bu sezon alışkın olduğu RCM (iç sağ kanat veya sağ merkez ortasaha) konumundan ziyade ortasahada oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu kimliğine büründü. Katkı sağlamaya, takım oyunu oynamaya devam ediyor Brezilyalı yıldız. Bursaspor karşısında hem ofansta, hem defansta takım arkadaşlarına yardım ederek yeni bölgesine alıştığını gösterdi.

Arda Turan: İstekli, hırslı başladı ama olmadı. Bünyamin'e karşı hakkını ararken, Lucas'ın kırmızı kartında tepki gösterirken kaptanlığını ortaya koyması güzel bir durum. Kendisine geliyor yavaş yavaş..

Keita & Giovani & Baros: İleri üçlü bir sağdan bir soldan bir ortadan geldi. Özellikle Baros takımda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu tekrar tekrar gözlerimizin önüne serdi. Aldığı her topu sağa ve sola servis yapan Çek oyuncu, çapraz koşuları ve doğru yerde bulunmasıyla rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Keita ve Giovani ise açık alanda rakibin üzerine giderek içeriye girmeye, pozisyonları zorlamaya başladı. Gelecek sene takımın en büyük üçlüsü olacak gibi görünüyor bu muhteşem üçlü.. Birbirlerine uyum sağladıkça performansları elbette artaracaktır.

Joao Alves & Emre Güngör & Mustafa Sarp: Pek etkili oldukları söylenemez, bu yüzden birşey yazmakta doğru olmaz. Jo'nun ileride kullandığı bir kaç toptan başka bu üçlü oynadıkları süre boyunca pek varlık gösteremediler.

5 yorum:

  1. Ben dün kapalı alttan izledim maçı, ilk yarı Caner, ikinci yarı Sabri vardı önümde. Caner Sabri'ye göre daha efektik bekte. Sürekli etrafına bakıyor, sahayı geniş açıyla görüyor, boşa çıkıp pas istiyor. Sabri hiç bakmıyor etrafına, kafayı yere eğip koşuyor.

    YanıtlaSil
  2. Giovanni Dos Santos şuanki formuyla Aydın Yılmaz'ın yedeği olsa öpsün başına koysun. Böyle ruhsuz görmedim.
    Sonra kabak biricik kaptanımıza patlıyor
    Elano, Jo, Gio defolsunlar

    YanıtlaSil
  3. ne aydını ne yedeği ya :D
    gio seneye ligin en önemli oyuncularından biri olur
    inşallah kalır

    YanıtlaSil
  4. aydin yilmaz dos santosun "GIO" su kadar para etmez...ah ah ne cabuk unutuldu star diye getirilen inamotolar...biraz da vefa arkadas...

    YanıtlaSil
  5. @advanced playmaker
    sen defol

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0