İçindeki Aslan Çıksın Ortaya !

TURKCELL Süper Lig
31. Hafta
GALATASARAY - Bursaspor
25 Nisan Pazar, 19.00
Ali Sami Yen Cehennemi
Galatasarayımız ligin son dört haftasına girerken lider Bursaspor'u evinde ağırlıyor. Temsilcimizde sakatlığı süren Harry Kewell ve kırmızı kart cezalısı Barış Özbek dışında herhangi bir eksik bulunmazken bu zorlu mücadeleyi Bünyamin Gezer yöneticek.

Aykut
Sabri - Neill - Hakan - Caner
Arda © - Mehmet - Elano
Keita - Baros - Giovani

5 yorum:

  1. Yılmaz Vural 3 te darbeyi vuracak ve 20.45 te herşey çok güzel olcak inşallah.Haydi aslanlarım

    YanıtlaSil
  2. Bugun resmi sayfada dolasirken 23.nisan a ayit antreman resimlerinde gøzu biri gørundu uzun zamandir gøremedigimiz Harry Kewell ve gørdugum kadariyla bir topla ve takimla calismis øzlemistik onu gørmeyi.. ama anlamadim su bilgiler hakkinda søyle yaziyordu her zamanki gibi" Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor". bu nasil is ya? :p

    YanıtlaSil
  3. @fcn
    fcn blog sana 1 tane resim göndermeligim facebook galatasaray sayfası ile adamlar kara borsa gibi kullanıyor sayfanın duvarını nasıl gönderebilirim ?

    YanıtlaSil
  4. H.K. takımdan ayrı çalıştı yazıyor antreman haberinde. ancak bir kaç istasyon çalışmasında fotoğraflarda takımla birlikte görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. @ BurakAtlı

    Bahsettiğiniz sayfadan PS (print screen) alarak mail adresimiz olan "fcnblog@yahoo.com.tr" adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0