Canınız Sağolsun Aslanlar

Beko Basketbol Liginde normal sezon sona erdi. Takımımızın bu sezonki durumu hakkında çok şey yazılıp çizilebilir. Sezon başında yaşadığımız yüz kızartıcı olay ne yazık ki bu güzel takıma darbe vurdu. Uzun zamandır böylesi savaşan, mücadele eden bir takım kimyası olmamıştı. Bugün maçta yerli oyuncuları geçtim, yabancı oyuncular bile kendilerini yerden yere attılar. Sadece bugünkü maçta değil, o malum olay sonrası bu kadar iyi kenetlenmekleri koçuyla, oyuncusuyla, teknik ekibi, yönetimiyle saygıyı hakediyorlar. Tabi ki saha dışında düşünecek olursak esası ligden düşürülmemiz olmalıydı. O başka bir durum. Saha içinde son ana kadar düşmemek ve play-off'a kalma çizgisinde gidip gelen takıma göstermiş oldukları mücadele için teşekkür etmeliyiz.

Yazık ki sezon başındaki o olay olmasa çok rahat 3.sıradan play-off yapabilecek bir takım oluşturduk. Burada bundan büyük dersler çıkarmamız lazım. Bir "hiç" uğruna koca bir sezonu, bir takımı harcanmasına göz yumulmamalı. Bunu da yapacak iyi yönetimlerdir. Ve yine aynı yönetim bu kadroyu olabildiğince bir arada tutmalı. Sezon sonu tüm yabancılarla yolu ayırmamalı. Her sezon bu şekilde yapıldığı için genelde. Böylesi savaşan oyuncuların oluşturduğu takımı kaybetmemeli. Pek ısınamadığım Wilkinson bile parçaladı kendini. Geçen hafta Darius'un ne şartlarda oynadığını biliyoruz. Biz bu takımı seneye de görmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0